19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kripto borza Huobi naj bi novim uporabnikom nehala trgovati z izvedenimi finančnimi...

Kripto borza Huobi naj bi novim uporabnikom nehala trgovati z izvedenimi finančnimi instrumenti

Kitajski novinar Colin Wu je domneval, da bi prehod s kripto borze uporabnike verjetno usmeril v Binance za posle z višjim vzvodom.

817 Skupaj ogledov

8 Skupaj delnice

Crypto exchange Huobi has reportedly stopped letting new users trade derivatives

Huobi, ena največjih borz kriptovalut na svetu, je menda omejila izvedene finančne instrumente za nove in obstoječe uporabnike zaradi zaskrbljenosti zaradi kitajskih regulativnih ukrepov.

Kitajski novinar Colin Wu je v četrtek poročal na Twitterju da je Huobi začasno znižal največji dovoljeni vzvod trgovanja iz 125 x do manj kot 5x za obstoječe uporabnike. Poleg tega novi uporabniki s sedežem na Kitajskem niso smeli sodelovati pri trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti na borzi.

) Ekskluzivno: Zaradi zaskrbljenosti glede regulativnih politik je največja kitajska borza Huobi pred kratkim omejila vzvod obstoječih uporabnikov na manj kot 5x, potem ko je na Kitajskem ustavila nove uporabnike z uporabo izvedenih finančnih instrumentov. Prejšnji maksimum je bil 125 x pic.twitter. com / B5MWVJYGzK

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) junij 16, 2021

Nejasno je, kako dolgo bo trajala Huobijeva politika ali če bo trgovce s kripto na Kitajskem vozil na druge borze. Wu je dejal: “Kitajci, ki ne morejo igrati pogodb z visokim vzvodom, bodo šli v Binance,” razen če bi bila izmenjava naslednja tarča kitajske vlade. Trdil je, da imajo mnogi vlagatelji že račune pri OKEx, Binance in Huobi.

Povezano: Kitajski iskalniki blokirajo rezultate za najboljše kripto izmenjave

Kripto uporabniki s sedežem na Kitajskem se soočajo oblasti, ki se letos očitno zavzemajo za ostrejše stališče glede regulacije digitalnih sredstev. Huobijeva podružnica Huobi Mall je junija napovedala, da bo ustavila rudarske dejavnosti v državi, potem ko so tri največja kitajska trgovska združenja objavila opozorila pred vlaganjem v kriptovalute. Uradniki so pripravili tudi pravila, s katerimi naj bi izrekli strožje kazni za tiste, ki rudarijo kripto v regiji Notranja Mongolija.

Po navedbah CoinMarketCap je Huobi Global trenutno uvrščen med tretje največje kripto borze. , za Coinbase in Binance. Obseg izmenjave v zadnjem obdobju 24 ure je $ 11. 4 milijarde v času objave.

Prejšnji članekRudarji bitcoinov lahko dokažejo zeleni potencial s preverjanjem ocen ESG
Naslednji članekDiverzifikacija na Bitcoin je “preudarna poteza,” pravi Bloombergov strateg

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments