2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto borza Kraken naj bi jutri uvrstila na seznam Shiba Inu -...

Kripto borza Kraken naj bi jutri uvrstila na seznam Shiba Inu – Vlagatelji SHIB pričakujejo, da se bo cena dvignila

Crypto Exchange Kraken Set to List Shiba Inu Tomorrow — SHIB Investors Expect Price to Pump

Menjalnica kriptovalut Kraken je navedla, da kriptovaluta shiba inu (SHIB) bo na njeni platformi kotirana v torek. Tekmec dogecoin je v zadnjem času pridobil veliko popularnost, saj se je povečal 97 % v zadnjih sedmih dni in 825.5 % v zadnjih 30 dnevi.

Kraken kaže, da bo Shiba Inu kotiran na svoji platformi v torek

Menjalnica kriptovalut Kraken je tvitnila v ponedeljek o uvrstitev kriptovalute shiba inu (SHIB) na svojo platformo. Glede na borzo s sedežem v San Franciscu je vodja podjetja Brian Hoffman dejal, da bo Kraken, če bo tvit dobil 2 tisoč všečkov, v torek objavil shiba inu. V času pisanja je bil tvit všečkal 30.1K-krat in ponovno tvitnil .6K-krat.

Crypto Exchange Kraken Set to List Shiba Inu Tomorrow — SHIB Investors Expect Price to Pump

Kraken, ustanovljen leta 1280, pravi, da je največja svetovna borza digitalnih sredstev na podlagi obsega in likvidnosti v evrih . Po vsem svetu njegova baza strank trguje z več kot 30 digitalnimi sredstvi in sedem različnih fiat valut, vključno z EUR, USD, CAD, GBP, JPY, CHF in AUD, podrobnosti spletnega mesta. Kraken je bilo prvo ameriško kripto podjetje, ki je prejelo državno licenco za bančništvo. Kripto borza oskrbuje več kot 7 milijonov trgovcev po vsem svetu.

Kraken še ni potrdil, da bo SHIB zagotovo kotiran v torek, uporabnik Twitterja trdi, da je predstavnik stranke borze je pozno v ponedeljek dejal, da bo SHIB na seznamu “nekje jutri,” in dodal: “Nimamo točnega časa, kdaj bo na seznamu, vendar bi morala biti posodobitev jutri.”

Podporniki SHIB vidijo kotacijo na Krakenu kot ultra bikovsko, saj pričakujejo, da se bo cena shiba inuja dvignila. Ena oseba je tvitnila: »Bikovska novica za SHIB, pričakujemo dvig cene, ko bo na voljo za trgovanje tukaj. Kraken bo verjetno tudi z menjalnimi stroški zaslužil precejšen peni.” Drugi pričakujejo, da se bo cena SHIB-a znatno dvignila, pri čemer ugotavljajo, da bo Krakenova uvrstitev kovancu meme dala “prepotrebno spodbudo.”

Medtem so podporniki shiba inu poskuša pridobiti trgovalno platformo Robinhood, da uvrsti SHIB. Zbrala se je peticija na Change.org, da bi Robinhooda prepričala, da navede meme kovanec 97,439 podpisov. Šiba inu sprejema tudi več, saj AMC Theaters razmišljajo, da bi poleg dogecoina in drugih kriptovalut za plačila sprejeli tudi SHIB.

Kovanec shiba inu je v zadnjem času postal zelo priljubljen. Obrnil je tekmeca dogecoin in postal deveta največja kriptovaluta. Njegova tržna kapitalizacija znaša približno 30 milijardo dolarjev čas pisanja. Kripto se je v zadnjem obdobju podražilo za 8 % 11 ure, 97 % v zadnjih sedmih dneh, in 825.5 % v zadnjem 30 dnevi.

Kaj menite o tem, da je Kraken uvrstil na SHIB? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike77129: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

77129

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments