17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Kripto borze v Indiji se še vedno trudijo zagotoviti bančne partnerje

Kripto borze v Indiji se še vedno trudijo zagotoviti bančne partnerje

Indijske kripto borze se še naprej spopadajo z bremenom omejenega dostopa do bančnih storitev.

1306 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Crypto exchanges in India still struggling to secure banking partners

Komercialne banke v Indiji naj ne bi poslovale s kripto borzami v državi.

Po poročanju Reutersa v četrtek platforme za kripto trgovanje v Indiji še vedno težko odpirajo račune s finančnimi institucijami. Medtem ko v Indiji ni prepovedi kriptokript, banke po poročanju Reserve Bank of India (RBI) delujejo po nasvetu, da bi se izogibale izmenjavam kriptovalut.

RBI je maja maja pojasnil svoje stališče v zvezi z zadevo in izjavil, da ni prepovedi bankam, ki bi servisirale kripto borze. Indijsko vrhovno sodišče je dejansko razveljavilo prejšnje pravilo IRB, ki je bankam preprečevalo, da ponujajo storitve računov za platforme za kripto trgovanje.

Pomanjkanje dostopa do bančnih storitev povzroča velike motnje, kot je omejevanje področja uporabe takojšnjih poravnav za dvige.

Ker banke še vedno niso naklonjene, kripto borze v Indiji začenjajo razmišljati o drugih ponudnikih plačil. Sodelovanje s podjetji za obdelavo plačil postaja primeren ukrep za zaustavitev vrzeli za platforme, ki želijo še naprej ponujati kripto / fiat trgovalne pare.

Po poročanju naj bi bile manjše plačilne tirnice, kot je Airpay s sedežem v Mumbaju. zagotavljanje storitev takojšnjega prenosa za borze, kot sta Coinswitch in WazirX v lasti podjetja Binance. Glede na ocenjeno milijon vlagateljev v kriptovalute pa takšno plačilo kanali se lahko verjetno izkažejo za neustrezne.

Za obvladovanje razmer morajo večje platforme, kot je WazirX, v določenih dneh ustaviti trgovanje s kripto / fiat samo z enakovrednimi (P2P) razpoložljive transakcije. Nekatere druge borze naj bi se zatekale k ročnim poravnavam za bančne vloge in dvige.

Delničarji kripto borze pravijo, da lahko zanašanje na kanale P2P in druge alternativne metode trgovanja uporabnike izpostavi goljufivim akterjem.

Povezano: Predlagani kripto prepovedati zakonodajo, o kateri poroča indijska vlada

V odsotnosti regulativnega okvira za kriptovalute v Indiji bodo borze v državi verjetno še naprej v takšnih težavah. Kot je že poročal Cointelegraph, vlada trenutno pretehta svoje možnosti glede najboljšega pristopa k uravnavanju kripto trga.

Medtem RBI ostaja trdno v svoji protikriptografski nameri tudi ker poročila kažejo, da se vladne oblasti bolj zatekajo k niansiranim predpisom in ne k popolni prepovedi kripto.

Prejšnji članekIzvršni direktor Twitterja Jack Dorsey neprestano govori Ethereumu “ne”
Naslednji članekKazahstan bo leta 2022 uvedel nove energetske takse za rudarje kripto

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments