14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto cene se konsolidirajo, analitiki krivdo za Bitcoin tržijo za "prevelike položaje"

Kripto cene se konsolidirajo, analitiki krivdo za Bitcoin tržijo za “prevelike položaje”

Trgi digitalnih valut se konsolidirajo po nekaj velikih izgubah v zadnjih dneh. Milijarde dolarjev so v četrtek skočile nazaj v kripto ekonomijo, saj se je celotna tržna ocena vseh obstoječih kovancev vrnila na 1 dolar. 75 v petek bilijonov. Bitcoin počiva nad $ 40 k ročaj, vendar je vodilni kripto še vedno nedejaven 17% v zadnjih sedmih dneh.

Crypto Market vstopi v konsolidacijsko fazo, tehnična analiza prikazuje oscilatorje in drseča povprečja „nevtralno“ v „močna prodaja“

Bitcoin in številni trgi digitalnih valut so se zdravili in utrjevali, potem ko so v zadnjem tednu prevzeli nekaj globokih izgub. Trenutno je bitcoin (BTC) v preteklosti upadel za 3% 24 ure in manj 10% za teden. Prijavljeni obseg v petek kaže približno $ 71 milijard v svetovnih poslih, vendar statistika Messari.io ‘realnega obsega’ kaže, da je obseg BTC približno okoli $ 11. 2 milijardi.

Crypto Prices Consolidate, Analysts Blame Bitcoin Market Rout on 'Overleveraged Positions'
Prevlada Bitcoin (BTC) v petek, maj 21, 2021, je povečal za las.

Največji trgovalni par z bitcoini (BTC) danes je tether (USDT), saj zajema 51% vseh poslov v petek. Temu sledi USD (11. 43%), BUSD (7. 822924 %), JPY (6. 42%), EUR (5. 68%) in KRW (2. 42%). USDC (2,1%) in GBP (1,7%) sta tik pod najvišjimi trgovalnimi pari z BTC ta teden.

Torej, vsi se bomo obnašali, kot da se včeraj še ni zgodilo, kajne? pic.twitter.com/jCsHiWHnMR

– Depression BTC (@depression ) maj 11, 2021

Medtem se je prevlada BTC povečala, odkar je padla na najnižjo 41% v začetku tedna. V času tiska prevlada BTC lebdi okoli 43. 3%, medtem ko je ethereum (ETH) na 17. 7% danes.

Crypto Prices Consolidate, Analysts Blame Bitcoin Market Rout on 'Overleveraged Positions'
Grafikon BTC / USD prek Bitstampa maja 21, 2021, ob 8: 30 am (EST).

Če pogledamo 4-urni BTC / USD grafikon, ki izhaja iz Bitstampa, je večina oscilatorjev in drsečih povprečij bodisi signal nevtralnega bodisi močnega razpoloženja. Indeks relativne moči (RSI) je nepristranski pri ~ 33. 11 in Stochastic je tudi nepristranski pri 31. 58. Dve preprosti drseči povprečji (SMA 2416 – 100) prikaže kratkoročni SMA 100, potopljen pod SMA 200 trendline. To kaže, da je pot do najmanjšega odpora trenutno slaba stran in zdi se, da se biki upočasnjujejo po močnejših ovirah v zadnjih nekaj dneh. Čeprav gibalni oscilator MACd predlaga močnejši signal za nakup in še nekaj izboljšav je na kartah naprej.

Analitiki trdijo, da so previsoki trgi znižali cene kripto, “najbolj finančnega vzvoda zdaj zunaj sistema, pravi izvršni direktor Delta Exchange

V sporočilu, poslanem Bitcoin.com News v petek, Anatolij Kračilov, soustanovitelj in izvršni direktor Nickel Digital je pojasnil, da so previsoke pozicije prejšnji teden izzvale globoke izgube.

“Aprila je vrednotenje bitcoinov doseglo najvišjo vrednost in doseglo 122) % dobička od začetka leta, medtem ko je ethereum pokazal še bolj impresiven niz 479%, «je dejal Crachilov. »Ta rally je pritegnil milijarde dolarjev tako institucionalnega kot maloprodajnega kapitala. Medtem ko je prva pogosto v obliki dodeljevanja portfeljev, je slednja pogosto vodena s špekulativnimi premisleki, v večini primerov z uporabo pomembnega vzvoda, «je dodal izvršni direktor Nickel Digital. Crachilov je še dejal:

Ti previsoki položaji prinašajo trgu ranljivost, zaradi česar je pretirano občutljiv na negativni tok novic. Kombinacija izjav Vitalika Buterina, Elona Muska in kitajskih oblasti v enem tednu je zadostovala za sprožitev korekcije trga. To je poslabšala kaskada samodejnih likvidacij previsokih pozicij na kripto borzah, ki je znašala več kot 9 milijard USD 24 ure , ena največjih količin likvidacij doslej.

Crypto Prices Consolidate, Analysts Blame Bitcoin Market Rout on 'Overleveraged Positions'

Poleg komentarja Crachilova se je za Bitcoin.com News pogovarjal tudi izvršni direktor Delta Exchange Pankaj Balani, ki je delil svoja spoznanja. Balani je alumnist UBS, ki je finančne, izvedene finančne instrumente in kvantitativne finančne izkušnje pridobil s svojimi položaji v Edelweiss Asset Management in Elara Capital. Balanijev vpogled v trg je razpravljal tudi o prekomernih pozicijah, ki so bile likvidirane ta teden.

“Do ostre poteze v BTC v sredo je prišlo zaradi velikih likvidacij. V prejšnjem tedenskem glasilu smo poudarili, da je Bitcoin izgubil zagon in je videti šibek, «je v petek zapisal Balani. „V sistemu je bilo preveč vzvoda (razvidno iz % + letna premija na bitcoin terminske pogodbe) in ko je cena začela zdrsniti dolgo šel v likvidacije. Preobremenjenost verig, zastoji na borzah itd. So še dodatno prižgali ogenj, saj trgovci niso mogli pravočasno zagotoviti marž, kaskadni učinek pa je znižal ceno. Dodal je, da njegova ekipa verjame, da je večina vzvoda zdaj zunaj sistema in bi bitcoin tu moral začeti oblikovati temelje. “Vendar pa močan padec – 40% med nedeljo in sredo – je zmanjšalo zaupanje in BTC bo potreboval nekaj časa, da ponovno pridobi zagon. Bitcoin je izbrisal večji del dobička za obdobje od začetka leta, «je poudaril Balani. Direktor Delta Exchange je dodal:

Odboj je bil oster in zdi se, da je dno v njem, vendar cenovna akcija do konec meseca bo kritičen. $ 31, je bila tukaj dobra podpora. Spodnji odločen oddih, ki bi nakazal, da je ta popravek večji od kratkoročnega umika na bikovskem trgu in so vse stave izključene.

Kaj menite o današnjih akcijah kripto trga in nedavnih cenah bitcoinov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Fund Manager Bill Miller Unfazed by Falling BTC Price, Says Bitcoin Correction Is 'Pretty Routine'

Fund Manager Bill Miller Unfazed by Falling BTC Price, Says Bitcoin Correction Is 'Pretty Routine'

Ark Invest CEO Reaffirms $500K BTC Price Prediction, Says Bitcoin Is in 'Capitulation Phase'

Oznake v tej zgodbi

Anatolij Kračilov, Bitcoin, Bitcoin (BTC), cene bitcoinov, BitStamp, BTC pari, Kitajska, kripto trgi, Delta Exchange, Elon Musk, Ethereum, vzvod, trgi, nikelj Digitalno, s povečanim vzvodom, Pankaj Balani, Odstotek izgub, cene, Tesla, Tether, USDT

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

460700

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments