20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto CFD-ji se pojavljajo kot gobe - evo zakaj

Kripto CFD-ji se pojavljajo kot gobe – evo zakaj

Zahvaljujoč visoki nestanovitnosti in cenovni zagon, kriptovaluta je vedno bolj priljubljen razred premoženja med trgovci na dan. CFD-ji, ki spremljajo spremembe cen glavnih žetonov, naredijo kriptografije še bolj dostopne za vlagatelje brez strme krivulje učenja, ki tradicionalno spremlja kriptovalute.

Manj ovir vlagatelje privlači za izdelke, ki zrcalijo kriptos 1 proti 1

V zadnjem letu se je vnovična priljubljenost kriptovalut, ki je natančno sledila apreciacija glavnih kovancev je uspela spodbuditi večjo ozaveščenost in zavzetost kot prejšnji val posvojitev, kar kaže na ohranjanje moči kriptos. Poleg tega, da pritegne ogromno pozornosti na vesolje, več potrošnikov kot kdaj koli prej uporablja kriptovalute kot sredstvo za transakcije.

Za nestrpne trgovce je priložnost kriptovalut očitna zaradi njihovih nestanovitnih lastnosti in hitra nihanja cen. Za razliko od tradicionalnih razredov premoženja, kot so delnice, obveznice, devize ali blago, kriptovalute znotraj dneva pogosto izvajajo dvomestna odstotna gibanja, zaradi česar so izjemno orodje za špekulante in dnevne trgovce, ki poskušajo izkoristiti močna tržna nihanja.

Kljub temu, tako kot inženiring avtomobila zahteva mehansko pamet, vzpenjanje na vlak blockchain zahteva resno učno krivuljo. Med nastavitvijo denarnic, učenjem razlike med zasebnimi ključi in javnimi naslovi ter postopkom pošiljanja ali prejemanja kriptografskih podatkov je obseg branja, ki ga ti postopki zahtevajo, precejšen.

Mnoga podjetja se povečujejo, da bi kriptovaluto s poenostavljeno uporabo teh izdelkov naredili bolj dostopno. Priljubljena podjetja, kot je PayPal, zdaj strankam na izbranih lokacijah ponujajo možnost nakupa, prodaje, zadrževanja in trgovanja s kriptovalutami s primernimi trgovci. Na drugih področjih borznoposredniške družbe, kot je Robinhood, zdaj ponujajo možnost nakupa in prodaje kripto na računih.

Lepota tega razvoja je, da kriptovalute še nikoli niso bile bolj dostopne in enostavne. Vendar obstajajo pomanjkljivosti. Vlagatelji lahko kupujejo, prodajajo in zadržujejo, vendar na koncu nimajo druge koristnosti. Ta gospodarstva dejansko predstavljajo zgolj IOU. Ker posamezniki, ki imajo te kripto na svojih računih, nimajo zasebnih ključev, bo trda Bitcoin skupnost hitro ugotovila, da ti vlagatelji nimajo lastništva nad dejanskimi kovanci.

Čeprav sta Robinhood in PayPal obljubila, da bosta podprte storitve postopoma širila, ostajajo zgolj napovedi, ki se niso popolnoma uresničile. Skladno s tem CFD-ji predstavljajo veliko boljšo alternativo za tiste trgovce, ki želijo biti izpostavljeni razredu sredstev, ne da bi se naučili, kako delujejo denarnice in druga infrastruktura blockchain.

CFD-ji: odgovor na pozive k nižjim zahtevam po infrastrukturi

Pogodbe za razliko ali na kratko CFD-ji so izvedeni finančni instrument, ki učinkovito spremlja spremembe cen osnovnega sredstva. Postali so priljubljeni med maloprodajnimi posredniškimi družbami in celo institucionalnimi strankami, ki iščejo brez trenja način trgovanja z bolj tradicionalnimi sredstvi, kot so delnice in obveznice, brez geografskih omejitev. Zdaj se isti model uporablja za kriptovalute.

Ker se CFD-ji izogibajo infrastrukturi, da bi ponujali kriptovalute glede na centralizirane borze, kot je Coinbase, ki morajo poleg robustnih ukrepov kibernetske varnosti zagotavljati tudi vročo in hladno denarnico. , so postali vse bolj priljubljeni instrumenti med spletnimi posredniki. Skoraj katera koli borznoposredniška platforma, ki že ponuja CFD-je, lahko hitro doda kriptovalute v isti obliki in izboljša ponudbo obstoječih strank.

Prednosti za stranke so zelo očitne. Poleg preprostega vklopa in izstopa za njihove fiat valute, zmožnost trenutnega poravnavanja poslov z gotovino predstavlja odlično vrednost za kratkoročne trgovce, ki izkoriščajo volatilnost. Še več, več spletnih posredniških družb, kot je easyMarkets, kriptovaluto sprejema kot način za polog in dvig sredstev ali celo nominiranje vrednosti trgovalnih računov, tako kot katera koli fiat valuta. bolj primeren za centralizirano ali decentralizirano kripto izmenjavo, lahko spletno posredništvo te izdelke, pogosto s skromnim vzvodom in izjemno nizkimi transakcijskimi provizijami, dostavi obstoječi bazi strank, ki išče dostop do teh novih ponudb. Ko so provizije za plin Ethereum in centralizirane menjalne provizije tako velike, to pomeni resnično vrednost za trgovce, ki želijo hitro vstopiti in izstopiti s trga.

Najboljše od vsega je, da se te dejavnosti lahko v zelo skladnem okolju, zato je nujno izbrati regulirano spletno posredovanje, ki bo urejalo te posle. Tudi če trgovci niso lastniki osnovne kriptografije, lahko zaupanja vredna borza, ki izda CFD-je, nudi brezhibno izkušnjo, ki pomeni resnično vrednost za stranke, ki iščejo te izdelke.

Čeprav kripto tradicionalisti bo hitro preskočil vprašanje skrbništva, resničnost ekosistema, ki ne zahteva strme učne krivulje, predstavlja prepričljiv predlog vrednosti, ki pritegne več pozornosti na kriptovalute in jim zagotovi dolgoročno dolgoživost in ohranitev moči.

Kaj menite o kripto CFD-jih? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

ECB: Digital Euro to Boost Global Appeal of European Money, Fight ‘Artificial Currencies’

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, CFD Spy

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments