20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Kripto črpalke po zvišanju obrestnih mer Feda, Zuckerberg upa, da bo Metaverse zaslužil stotine milijard, Tesla pa objavlja načrt BTC v vrednosti 64 milijonov USD: Hodler's Digest, 24.–30. julij

- Advertisement -

Prihaja vsako soboto,

Hodler’s Digest

vam bo omogočil izslediti vsako posamezno ključno novico, ki je prišla približno ta teden. V bistvu najbolj neverjetne (in najslabše) ponudbe, poudarki sprejetja in zakonodaje, vodilni kovanci, napovedi in še veliko več in razno več — vsak teden na Cointelegraphu v eni sami hiperpovezavi.

Odlične izkušnje ta teden

‘Bikovsko zvišanje obrestnih mer’ — Zakaj je kriptovaluta močno poskočila ob slabih novicahNobena oseba ameriške centralne banke, ki trdi 63 – dvig obrestne mere za zabavo na ravni temelja v sredo so kripto trgi na isti dan močno porasli, zagon pa se je nadaljeval ves teden. Ustanovitelj in izvršni direktor družbe Quantum Economics Mati Greenspan je v šali znan kot “bikovski dvig obrestnih mer” in je priznal, da so stranke očitno čakale na nekaj slabšega. Analitiki, kot je Pav Hundal iz Swyftxa, so pozvali, da je najnovejši dvig morda celo posledica popuščanja inflacijskih pritiskov okoli plina in blaga, kot sta koruza in pšenica.

Ethereum dev potrjuje Goerlija datum združitve, zaključek nadomesti prej kot datum združitveV četrtek je vodilni razvijalec Ethereuma Tim Beiko objavil, da se bo zaključna združitev testnega omrežja Goerli zgodila med 6. avgustom prej kot dolgo pričakovano združevanje Ethereuma in prehod na dokazilo o deležu 19. V tem, kar je bilo dolgotrajno in veliko več in raznoliko-odložen načrt poti od ohlapnosti 1024, omrežje Ethereum je zdaj v zaključni fazi zaključka svoje največje nadgradnje na to raven. Zakonita združitev je predvidena za september 10, vendar bi lahko celo disciplinirali dodatne zamude, če pride do težav s testnim omrežjem Goerli.

Zuckerberg se ne boji 2,8 milijarde dolarjev izguba divizije metaverse v 2. četrtletju

Izvršni direktor Mete Attach Zuckerberg je priznal, da se je spremenil v takoj, ko ga ni vznemirilo podjetje, ki je v drugem četrtletju izgubilo 2,8 milijarde dolarjev svojega oddelka Metaverse. Poudaril je, da se bodo sanje podjetja o Metaverseu umaknile za več let, da bi jih uvedli, vendar vidi “veliko priložnost” za modeliranje na stotine milijard dolarjev ali celo trilijonov sčasoma, ker področje dozoreva. “Prepričan sem, da bomo uživali, saj smo odigrali resnično dragoceno vlogo pri gradnji tega,” je dejal.

Cathie Wooden prodaja delnice Coinbase med obtožbami o nabavi in ​​prodaji notranjih informacij Investicijska družba Cathie Wooden Ark Funding Administration, ki je ena od vseh največjih delničarjev Coinbase (COIN), je domnevno zavrgla 1,4 milijona delnic COIN v torek. Izločitev je bila spremenjena v takoj, ko je bila opravljena prek treh Arkovih skladov z nadomestnim trgovanjem (ETF), in prodaja spremenjena v takoj, ko je ocenjena na stopnjo okoli $71 milijonov. Podjetje naj bi imelo skoraj 9 milijonov delnic COIN v slabem juniju in je vztrajno razgrabilo zalogo, odkar se je odprlo, pri približno $350 zaključek aprila. Od takrat je cena močno padla, da bi se usedla točno pod $49, Ark pa ga je verjetno moral skrajšati, ko je Jim Cramer znan kot “nizkocenovnik” pri $350 zaključek avgusta.

Tesla ocene $64 M dobiček od prodaje bitcoinov Proizvajalec električnih avtomobilov Tesla pod vodstvom Elona Muska je objavil zakonit $36 milijonov dobička po prodaji 76 % svojega deleža BTC v drugem četrtletju . Pozitivni vidiki se zdijo znani v podjetju, ki se prodaja prav skozi sredino vzdrževalnega trga; ne glede na to pa je bolj ključno in vznemirljivo to, da se zdi, da je Musk v krožni shemi

izgubil zabavo v kripto
in pridobili smo, da ga ne smemo več poslušati. Trdi se, da podjetje molči 08,682 BTC v svojih knjigah, kar je tečaj okoli $350 milijonov v času pisanja.

Zmagovalci in poraženci

Ob prekinitvi tedna, Bitcoin
(

BTC

)

je pri
$29,100.71
, eter
(ETH

)

pri
$1,559.41

in
XRP

pri
$0.36

. Skupna tržna kapitalizacija je
$1. bilijon

,
v skladu s CoinMarketCap.

Med največjimi 98 kriptovalute, namig, trije altcoini, ki so pridobili teden, so Optimism (OP)

pri 63.63%, Ethereum Classic (ETC)

pri 49.29% in Qtum
(QTUM)

pri 36.75%.


Najboljši trije altcoini poraženci tedna so Huobi Token
(HT)

ob 9. 16%, Kusama
(KSM)

ob 8.100% in protokol NEAR
(BLIZU)

ob 7.85%.

Za več podatkov o stroških kriptovalut preberite analizo trga Cointelegraph.

Najbolj nepozabni citati »Več kot le nekaj pobud NFT je pravilna hipoteza in ne uporablja zanesljive oprijemljive hrbtenice, ni zanesljivega pravilnega računa. Imate nogometno članstvo, za katerega navijate vsak teden? To je hrbtenica, ki so si jo ljudje postavili.”

Preston Johnson, solastnik Crawley City FC in soustanovitelj WAGMI United

“Industriji ne bi smeli dovoliti, da napiše nasvete, po katerih se morajo držati.”

Sherrod Brown, ameriški senator in predsednik senatnega odbora za bančništvo

»Menimo, da je bolj povezano z domačimi pobudami za pomoč domačemu finančnemu sistemu in ne več popravljati umika izdelkov v Spomnimo se, da bodo Združene države pomagale tamkajšnjim trgovcem.«

Lou Yu, vodja KuCoin Labs

»Powell je strašno strokovnjak za posredovanje omadeževanih novic. Stranke so očitno čakale na slabše.”

Mati Greenspan, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Quantum Economics

»Metaverse je ogromna priložnost za vrsto vzrokov. Zdaj še močneje čutim, da bo rast teh platform sčasoma osvobodila stotine milijard dolarjev, če ne več trilijone.”

Priložite Zuckerberga, izvršnega direktorja Mete

»Skrbijo me stvari, ki so na nek način povezane z verigo blokov in Metaverse. Skrbi me glede naravnega vremena in družbene razdrobljenosti.«

Neal Stephenson, avtor
Snežna nesreča

Napoved tedna Podjetje GameFi bo v šestih letih zabeležilo 2,8 milijarde dolarjev vrednosti Absolute Reports je ta teden objavil dokument osredotočen na GameFi, v katerem ocenjuje, da Igralno podjetje NFT play-to-originate je lahko ocenjeno na 2,8 milijarde dolarjev 2022. Da bi dosegel cilj, bi GameFi potreboval skupno letno stopnjo napredka 23.4 % v šestih letih, pod pogojem, da se polje spremeni v takoj, ko je ocenjeno stopnja $559.9 milijonov zaključno leto. Vzroki za ta vzvišeni cilj so kljub temu zaklenjeni v plačilnem zidu.

FUD tedna

Solana-primarno primarno zasnovan stabilni kovanec NIRV pade 64 % po izkoriščanju v vrednosti 3,5 milijona $

Algoritemski stabilni coin iz Solane – primarno zasnovan na prilagodljivem protokolu donosa Nirvana Finance, NIRV, odvezan s strani 71% ta teden po spremembi protokola v takoj, ko je vdrl za 3 $. 36 milijonska stopnja USDT. Incident se je spremenil v hitri hipotekarni napad, ki je povzročil črpanje sredstev iz Nirvanine zakladnice. Njegov izvorni žeton, ANA, je prav tako padel 71% kot rezultat vdora.

Nevarnosti lažnega predstavljanja se stopnjujejo, ko Celsius potrdi, da so e-poštna sporočila strank ušla

V torek je prizadeto in bankrotirano podjetje za kriptoposojila Celsius svojim strankam poslalo e-poštno sporočilo, v katerem jih je obvestilo, da je seznam njihovih e-poštnih sporočil razkril uslužbenec 1 v celotnem upravljanju podatkov podjetja in sporočilih. distributerji, Customer.io. Družba je incident zmanjšala in izjavila, da ni »predstavljal nobene velike nevarnosti za strank,« v povezavi s tem popravijo, da so želeli, da so uporabniki »popolnoma budni« – kljub resnici, da je tudi Celsius rekel iste stvari glede lastnine uporabnikov, potem ko je več tednov pred tem zaustavil dvige.

Debakl podatkovne politike TikTok: Je kriptovaluta določene osebe naključna?
Všečna aplikacija za družabne medije TikTok bo na voljo skozi reakcijo zaradi svojih politik nabora podatkov, ki dosegajo nekaj daljav, ki lahko tudi iz pametnega telefona ali računalnika določene osebe izvlečejo ogromne dele vrednih podatkov. Kot taki so uporabniki kriptovalut pravzaprav nezaupljivi glede tega, ali je TikTok v položaju, da pobriše dragocene podatke, kot so zasebni ključi denarnice. »TikTok ni več pravilna, še ena video aplikacija. To je ovčja obleka. Pobira trakove vrednih podatkov, ki jih prikazujejo sodobne ocene, je dostopnih v Pekingu,« je zatrdil ameriški zvezni komisar za komunikacije Brendan Carr.

Najučinkovitejši deli Cointelegraph

Združitev je priložnost Ethereuma za umik v primerjavi z Bitcoinom, pravi raziskovalec

Prihodnji prehod Ethereuma na mehanizem soglasja o dokazu deleža bo preoblikoval njegovo denarno politiko, zaradi česar bo ETH verjetno bolj redek kot Bitcoin.

Tokenomika ni več Ponzi-nomika: Vplivanje na navade, služenje denarja Ekonomija je pogled na človeške navade, redke energetske vire – in posledice teh vedenja na te vire, pojasnjuje Roderick McKinley.

Ko trčijo svetovi: Postati član Web3 in kripto iz Web22022 Moj prijatelj, ki je izkušen tehnični direktor Web2, se je junija pridružil podjetju Web3. Vklopljen operater je zahteval, da vzdržuje korespondenco z vsemi 10 posadke prej, kot da bi se odločili pridružiti podjetju.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -