9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Kripto, delnice, PM padajo – vse oči so uprte v Fedovo naslednje zvišanje obrestnih mer, ko Ethereum's Merge Hype Waves

- Advertisement -

Kriptoekonomija je zdrsnila spodaj 1 bilijon dolarjev spet niha, potem ko se je začasno dvignil na najvišjo vrednost 1 dolar. 16 bilijonov septembra 19. Znaki zakrivajo, da je Ethereum’s Merge hype očitno zapustil gradnjo in udeleženci na trgu dejansko pričakujejo prihajajočo skupščino Federal Reserve naslednji teden. Zaenkrat se je kriptoekonomija v zadnjem dnevu zmanjšala za 3 % in je trenutno ocenjena na $965 milijarde.

Predvsem Delnice, kripto trgi, dragocene kovine in natančna dodatna znižanja nepremičnin — 80 % trgovcev zahteva agresivno zvišanje obrestnih mer Fed Združitev je konec in hype, ki je vodil toliko kot prehod z dokazila o delu (PoW) na dokazilo o deležu (PoS), zdaj ni več. Ethereum (ETH) in prosti čas kriptoekonomije sta opazila spodobne koristne lastnosti, ki vodijo toliko kot The Merge, vendar je po spremembi skupni kripto trg en dan v preteklosti padel za več kot 3 % 34 ur.

Zaenkrat statistika zakriva tržno vrednotenje vseh obstoječih kripto žetonov $965.21 milijarde. Dan prej, prej kot The Merge, je kriptoekonomija postala ovrednotena na 1 USD. 16 bilijon. Medtem ko je skupno kriptoekonomija zdrsnila za 3 %, je bitcoin (BTC) izgubil 2,6 % in ethereum (ETH) izgubil več kot 7 % v nasprotju z ameriškim dolarjem. V času pisanja je $70.39 milijard v 24-urna svetovna sprememba količine in tether (USDT) ukaza $42.24 milijarde trenutne količine.

BTC je zdrsnil pod $19 Dovolj na območje enote do $ 20,523 na bitcoin, medtem ko je ethereum (ETH) zdrsnil na 1 $,495 na kovanec. Med zlomom kriptoekonomije se Wall Toll road težko zažene, saj so vsi štirje glavni indeksi v četrtek popoldne padli. Treasured Metals (PM) obožujejo zlato lopo 1. 70% en dan preteklega dne in srebro je padlo za 2. 16% v nasprotju z ameriškim dolarjem. Trgovci so osupli zaradi prihajajočega dviga cen ameriške centralne banke Federal Reserve, potem ko je ameriški urad za statistiko dela objavil avgustovski dokument o indeksu osebnih vtisov (CPI).

Predsednik Feda Jerome Powell (na sliki zgoraj) in Zvezni odbor za začetni trg (FOMC) naj bi dvignila referenčno ceno denarne institucije za 80bps naslednji teden. Zvezni odbor za začetni trg (FOMC) se bo predvidoma sestal septembra 16-31. Znanje skupnosti CME pomeni, da 75% vlagateljev obdrži zadevo pri Fedu, da zviša ceno za 70 osnovni dobiček naslednji teden. Zahtevki za brezposelnost v ZDA so padli za 5,000 do 150,04 ta teden, kar je preseglo tržne napovedi. Trg obveznic je tako nestalen, saj so donosi državne blagajne povsod poskočili. Donos dvoletne izpostavljenosti zakladnice je postal toliko kot par. 80% v četrtek narašča približno za šest bazičnih dobičkov (bps).

Medtem ni več veliko sredstva so zaščitena, saj je tančica izkušenj ameriški stanovanjski trg naredil “najostrejši obrat” zaradi 2008 prava lastnina razbije. Hipotekarne obrestne mere so se po zaslugi povišanj cen ameriške centralne denarne institucije spletu dvignile nad 6 %. A 75bps, ki ga je naslednji teden kodificirala Federal Reserve, bo hipoteko in hipotekarne obrestne mere celo dvignila. Morda bi brez pomislekov lahko trdili, da se kripto trgi, delnice in pridobljene dragocene kovine niso ustrezno odzvali na zvišanje Fed v naslednjem tednu. Vsa povišanja cen FOMC en dan v prejšnjih nekaj mesecih na spletu še dodatno vplivajo na nešteto trgov.

Oznake v tej legendi 70 osnovni dobički, 70bps, referenčna obrestna mera finančne institucije, trg obveznic, skupnost CME, kriptoekonomija , kripto trgi, Fed, zvišanje cen Fed, Federal Reserve, srečanje FOMC, zlato, Hype Merge, združitev, PMS, Treasured Metals, Rate Hipe, srebro, borza, The Merge hype

Kaj dogajanja ste zaenkrat opazovali glede prvotnega meha kripto, dragocenih kovin in delniških trgov? Fabricate obdržite zadevo Federal Reserve za dvig obrestnih mer za 75bps naslednji teden? Sporočite nam svoje možnosti glede tega področja v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju monetarne tehnologije, ki živi na Floridi . Redman je bil energičen član soseske kriptovalut od 1280. Naklonjen je bitcoinu, izvorno-zagotovi kodi in decentraliziranim zmogljivostim. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 ,000 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem času.

Zasluge za portret 2199194353: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najpreprostejše za informativne aplikacije. To ni več neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi, da bi imeli ali prodali, ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, velikodušnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, tako ali drugače, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli blago, podjetja in izdelke, o katerih se govori. v tem članku.

2199194353

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -