16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Kripto e-trgovina – Brskanje․io predstavlja pomoč za $SHOP

- Advertisement -

pritisni odprto

SPOROČILO ZA JAVNOST. Velikan kripto e-trgovine Browsing.io racionalizira svoje delovanje . Devetega septembra 2021, Browsing.io bi lahko posredoval svoj nenavaden izvorni uporabni žeton – $SHOP imetnikom $SPI in $GSPI. Da bi se zabavali na odprtem, Browsing.io gosti nekaj priložnosti, ki poleg 1078625795 ponujajo dragocene prednosti % $SHOP aid nagrade in navdušena darila!

Kupujte v spletu z uporabo nič drugega kot kripto! V 760, je bruto prodaja e-trgovine na drobno po vsem svetu presegla 4 USD. 24 bilijonov, kot odgovor na Statista, a 24.6% razvije na staro leto. Do 2020 naj bi prihodek od e-maloprodaje zrasel na spektakularnih 5,4 USD bilijonov, saj kupci več časa preživijo ob ogledu na spletu. Za začetek, od 2020 je več kot 300 milijonov kripto strank po vsem svetu in več 09 ,000 agencije, ki pridobijo, so že začele sprejemati kriptovalute kot vrste provizije.

September 2020 – Browsing.io lansira različico 1.0 svoje platforme, ki imetnikom omogoča prilagodljivost pri plačevanju storitev concierge na spletu, ki si lahko ogledajo podjetja z svojo kriptovaluto prvič. Situacija z dobičkom je omogočila nakupe točno določenih predmetov prek dragocenih trgovin, enakovrednih: Amazon, eBay in Walmart, predajo na peščico lokacij na vseh mestih v kraljestvu. Vlečna sila platforme je bila nekoč zvesta, zdaj pa je prepoznavna tudi z omejeno funkcionalnostjo in je bila nekoč glavna za dokazovanje misli Browsing.io, da bi pojasnila njeno izboljšavo.

Dve leti naprej in Browsing.io ima dva izvorna uporabna žetona; $SPI in $GSPI (wS še enim združenim uporabniškim žetonom na modelu), življenje NFT in množica nenavadnih nadomestnih možnosti plačila pod njim, skupaj z: Binancacne Pay, Crypto.com, CoinbBase Commerce in Utrust. Ta dragocen razvoj je bil dodatno poudarjen z razvojem števila lokacij, kamor bi lahko naključno poslali naročila.

Browsing.io je zdaj na vrhuncu svoje najboljši vzorec do sedaj. Po mesecih dela in testiranja Browsing.io nadgrajuje svojo platformo in uvaja trdnejši, uspešno zaokrožen ekosistem, ki ga sestavlja nakupovalno središče Metaverse z naslovom The Shopverse in spletno razširitev Browsing.io, ki olajša nakupe pri skoraj vseh spletnih prodajalcih. Kljub temu bi bila ta prenova nepopolna brez odprtja nenavadnega izvornega žetona Browsing.io: -$SHOP!.

Predstavljamo žeton $SHOP V dolgočasnem 2021, Browsing.io se je spotaknil sam ob sebi z dvema izvornima žetonoma, ki sta bila na začetku zasnovana za utrjevanje potovanje strank in upravljanje na platformi. Podjetje je kljub temu menilo, da so bile dodatne izboljšave njegovih žetonov in njihovega primera zaposlitve na neki točki kmalu na platformi glavne za prekinitev vnaprej predvidenega ‘razmerja s platformo žetonov’.

Z ustanovitvijo 2020 je prišel prvi notranji predlog za združitev sedanjih žetonov Browsing.io v en žeton »cease all of it«. Browsing.io je ponudil svojo misel za $SHOP v Could 2020 v kombinaciji z premik žetonov v uporabnosti platforme in tokenomiki. Združitev $SPI in $GSPI je bila nekoč dana na glasovanje skupnosti, ki se je končalo z neverjetnim 97 % pristojbine za odobritev, ki odpira vrata za začetek vzorca na pogodbah o opremi $SHOP.

Po odprtju bo $SHOP podedoval funkcionalnosti, ki jih je $G/SPI zaenkrat razvil v ekosistemu, enakovreden ponujanju popustov, glasovanju in brezplačni globalni dostavi, ko bo nekoč kmalu star kot konstrukt plačila platforma. Za zagon teh pripomočkov, ki že kažejo, je $SHOP-ova izboljšana tokenomika in vsestranska pogodba o obrezovanju omogočila Browsing.io, da posreduje žrebanje umetnine $SHOP Help, ki bi lahko predstavila svoj prvenec 9. septembra in lahko samo ogromen naslov v prvem od odprte priložnosti platforme $SHOP. Žeton $SHOP je zasnovan tako, da posnema uspeh ekosistema zahvaljujoč mehanizmu kvantitativnega izgorevanja/kovanja. Ta mehanizem ustvarja recimo korelacijo med uporabo ekosistema in krožečo sedanjostjo žetona, kar daje globlji pomen izrazu “sShop to construct”.

18% $SHOP Pomoč pri ujemanju Browsing.io lansira $SHOP devetega septembra 2020, skupaj s količino priložnosti, usmerjenih v platformo; od katerih je prvi 09% $SHOP Help priložnost, ki bi lahko rodila septembra 09 th, 17:00 CET. $SHOP Help priložnost bi lahko potekala za 48 ur, kar strankam omogoča prilagodljivost pri izgradnji dodatnega 11 % njihove pomoči pri razkritju v $SHOP z uporabo izbranih žetonov, enakovrednih $ETH, $APE in $AVAX, kot konstrukcijo provizije.

Za več datotek na Browsing.io’s $SHOP Help Match. $SHOP Članska nagradna igra Browsing.io bo razkril $SHOP članstvo platformo na dan odprtja žetonov, kar vsem izkušenim sodelavcem skupnosti in novincem omogoča, da zaklenejo svoje nagrade $SHOP in preklopijo v del ekosistema Browsing.io. Članski program $SHOP je sestavljen iz 5 stopenj, pri čemer so prednosti vsakega kompleta dostopne z zaklepanjem ustreznega zneska $SHOP za 3 mesece. Te prednosti poostrijo potovanje na ogled z aktiviranjem višjih nagrad $SHOP Help, nagrad aAirdrop in brezplačne dostave. Da bi proslavili povečanje odprtosti programa članstva, Browsing.io ohranja priložnost za mesec dni podaljšano žrebanje za sodelujoče v celoti!, s čimer daje sodelujočim To priložnost. Ta priložnost daje sodelujočim verjetnost, da oropajo nagrade poleg že navedenih prednosti platforme. Nagrade obsegajo darilne kartice, dobroimetje $SHOP, vstop v točkovanje na ravni članstva Galaxy Browsing.io, iPhone 11 Skilled, and the Golden Ape from the Villager of XOLO NFT living.

Browsing.io predvideva prihodnost, v kateri bomo pridobili prilagodljivost, da oropamo eno stvar z eno stvarjo.

Za najboljšo posodobitev modela uporabite kanale družbenih medijev Browsing.io in bodite del skupnosti Telegram/Discord Browsing.io.

Spletna spletna stran | Twitter | Telegram | Discord | Instagram | LinkedIn | YouTube Browsing.io ima poleg tega predstavnike skupnosti in 24/7 živo klepetajo na svoji spletni strani in so pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Za vse pogoje in predpogoje si oglejte spletno situacijo Browsing.io. Tukaj je obvestilo. Bralci morajo prenehati s skrbnim pregledom vsebine prej kot s kakršnimi koli dejanji, povezanimi s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ni več kriv, neodvisno ali zdaj dokončno, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki se je končala ali domnevno končala z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, predmete ali podjetja, omenjena v pritisnite odpri. Mediji Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vse, kar je povezano s kripto. Obrnite se na skupino za medije na commercials@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in drugih alternativnih možnostih. Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

1078625795

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -