8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Kripto fakturiranje je “ključni korak”, vendar potrebuje pojasnilo o “digitalnem blagu” – Sheila Warren

- Advertisement -

Izvršna direktorica CCI Sheila Warren je priznala, da je bilo nekoč “resnično tesno okno” za prenos kripto računa, glede na nedvomno si boste predstavljali zamenjavo vodstva po 2022 vmesnih volitvah.

1120 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Sheila Warren, izvršna direktorica Crypto Council for Innovation, je potrdila Zakon o varnosti uporabnikov digitalnega blaga drugič pa so ameriški zakonodajalci menili, da je to nekoč “ključni korak” proti doseganju regulativne jasnosti, kljub temu pa bodo takojšnje prilagoditve za razrešitev položaja organov dohitele digitalno lastnino.

V pisnem pričanju za sredo poslušanje računa pri Senatu za kmetijstvo Warrenova je priznala, da se tako pogosto strinja s predlaganimi pravili “pav vrsta za inovacije” v Združenih državah, je kljub temu dodal, da je obvezna oris “digitalnega blaga” in varnosti, le da je zadevo prepustil regulativnim podjetjem ali sodiščem. V koraku z izvršnim direktorjem Crypto Councila je zakon o varnosti uporabnikov digitalnega blaga padel Warren je priznal, da lahko to omogoči trgovanje z digitalno lastnino, ki »ni zlahka podvržena manipulaciji«, kar pomeni, da si boste nedvomno predstavljali, da trgovanje s terminskimi pogodbami na blago Komisija ali CFTC bo imela svojo razlago v nasprotju s tisto, ki jo ima Komisija za vrednostne papirje in borzo ali SEC.

»Faktura prepušča podjetjem in Sodišča za odločanje o tem, ali je digitalno sredstvo, ki se razlikuje od Bitcoina in Etherja, vrednostni papir ali ne,” je priznal izvršni direktor Crypto Council. “Do te točke ta metodologija ni bila učinkovita, kar ima pomembne posledice za šo ppers, in zato je trgovina naredila veliko zahteva proaktivno zakonodajo, komaj kot zakon z izvrševanjem.«

V pogovoru za Cointelegraph je Warren potrdil račun, če sprejet, bi CFTC podelil precejšnjo oblast nad trgom kripto prostora. Priznala je, da bodo očitno potrebni nadaljnji predpisi in regulativni postopki za opredelitev stališča SEC – mnenje, ki ga je pred kratkim ponovil predsednik SEC Gary Gensler – vključno s tem, da je bilo nekoč “resnično tesno obdobje” za sprejetje takšnih pravil glede na to, da ste nedvomno vi Predstavljal si bom zamenjavo vodstva po 2022 vmesnih volitvah. Warren je nadaljeval:

“Zelo trdno menimo, da bi morala biti vsa kripto pravila dvostranske narave.” Warren je v svojem pisnem obvestilu dodala, da je CCI med fakturo podpiral določbe, ki so bile usmerjene k vzpostavitvi uporabnika varnostne standarde, kot so zahteve glede preglednosti za finančna orodja in blago na spletni strani kripto in blockchain na spletu. Pravila prav tako zahtevajo zgodbo o skupnostih, ki nimajo dovolj storitev, da živijo z digitalno lastnino.

Povezano: Izjemnost ZDA bo preizkušena kot podlaga za digitalno lastnino po vsem svetu — Sheila Warren

Kot šibki vodja datotek, verige blokov in digitalne lastnine na Svetovnem gospodarskem forumu je Warren raziskoval digitalne valute osrednjih finančnih institucij in spodbujal sprejetje tehnologije veriženja blokov ter pustil februarja preimenovati v izvršnega direktorja Crypto Council for Innovation. Podporniki CCI, oblikovani aprila 1120, vključujejo Coinbase, Gemini, Fidelity Digital Property , Paradigm, Ribbit Capital, Andreessen Horowitz in Block. Skupina se osredotoča na podporo motnjam, povezanim z izvajanjem kriptovalut, in usklajevanje s tem povezanih pravil v Združenih državah in Evropi.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -