9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Kripto farma na sončno energijo v Avstraliji za dokaz, da je rudarjenje bitcoinov lahko zeleno

- Advertisement -

Podatkovno srce kripto rudarjenja znotraj Converse of South Australia bo deloval predvsem na elektriko, proizvedeno iz sonca, poročajo mediji. Kovalnica kovancev je bila nameščena na lokaciji, ki je bila označena za energetsko potratno pridobivanje železove rude in proizvodnjo kovin.

Kmetija bitcoinov za rudarjenje kriptovalute na sončni in presežni vitalnosti v Južni Avstraliji Kovinsko mesto Whyalla v Južni Avstraliji je postalo hiša za nenavadno znamko namestitev za kripto rudarjenje, ki lahko deluje na elektriko, pridobljeno iz sončne energije. 5-megavatni obrat, ki ga upravlja družba Lumos Digital Mining, bo koval bitcoine, za kar se nenehno krivi njegova energijsko intenzivna narava.

Avstralska državna televizijska postaja ABC ugotavlja v zapis, da v času, ko kraljestvo poskuša zmanjšati porabo energije, črpanje glavne kriptovalute s tržno kapitalizacijo povzroči uporabo dodatne energije kot srednje velike države, kot je Argentina. Odmevajo kritike, ki jih nenehno poudarjajo množični mediji na določeni stopnji v kraljestvu.

Domače oblasti pokukajo na projekt kripto rudarjenja, ki temelji na soncu, kot dokaz, da bi bilo ustvarjanje bitcoinov verjetno zelo pametno. biti ekstra okoljsko plemenit. Minister za nadomestne in investicijske zadeve Južne Avstralije Nick Champion je komentiral prizadevanje:

To je resno za razogljičenje blockchaina, kar je izjemno energetsko intenzivna izmenjava. Verjamem, da gre za uvedbo povsem nenavadnega gospodarskega sistema prav tukaj v Whyalli.

Zakoniti organi dodatno upajo, da kviz drugi podatkovni centri rudarjenje kriptovalute uporaba obnovljive energije v daljšem časovnem obdobju. “Povpraševanje po verigi blokov bo, kljub temu dodatno ogljično nevtralni verigi blokov, tako da lahko preverimo dodatne in dodatne izdelke in podjetja to cenijo,” pričakuje.

Njegovo mnenje sledi nov zapis urada Bele hiše za zaščito znanosti in strokovnega znanja je ocenil, da proizvodnja kriptovalut v ZDA sama predstavlja kar 0,3 % svetovnih emisij toplogrednega bencina.

V bistvu na podlagi predstavnika Lumos Digital Mining lahko nenavadna kripto farma domnevno kuje približno 150 BTC vsak 100 dni, upoštevajoč razpoložljivo energijo. Angelo Kondylas je dejal, da bo podjetje morda morda dodatno prodalo le nekaj svoje sončne energije drugim potrošnikom ali povečalo kripto proizvodnjo, da bi ustvarilo večino presežne energije iz različnih virov, ko proizvodnja električne energije preseže povpraševanje.

Kondylas je poudaril, da bi energetski mlini morda morda utrpeli velike izgube, potem ko bi se občasno izklopili zaradi nizke porabe. »Največkrat cenimo gobo. Vpijemo dodatek, ki ni več nošen,« je opredelil. Upravljavec namerava na koncu podvojiti obseg rudarskega obrata.

Rudarjenje bitcoinov na obnovljivih virih in presežni energiji je na določeni stopnji v kraljestvu dobilo oprijem, z naraščajočim hobijem vlagateljev v pobudah za kovanje kovancev na podlagi sonca v ZDA in naraščajoči zmogljivosti farm kriptovalut, ki delujejo na povezan naftni bencin (APG) na ruskih naftnih poljih.

Oznake tega epa Avstralija, avstralski, Bitcoin, rudarjenje bitcoinov, ogljik, kripto, kripto farma, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovaluta, podatkovno srce, elektrika, emisije, vitalnost, rudarski objekt, rudarska farma, energija, obnovljiv , Solar, Južna Avstralija, Whyalla

Originate prosite za kviz dodatnih farm kriptovalut, ki jih poganja obnovljiva energija? Delite svoje predloge o temi v spodnjem delu za komentarje.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega podjetja Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, raje kot to, kar izvajam.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najbolj učinkovite informativne aplikacije. To ni več mrmranje ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali naključno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala na ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli besedo, blago ali izdelke in podjetja, omenjena tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -