4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Kripto in fiat varčevalci delajo usodno napako – in DeFi lahko priskoči na pomoč

- Advertisement -

Mogoče se temu ne bo mogoče izogniti: trgi DeFi se v času zadnje leto.

Po zlomu $83 milijard skupne vrednosti, zaklenjene ob koncu novembra — kar sovpada z dirkanjem bitcoinov do edinstvene presežne vrednosti $24,900 — dejstva iz DeFiLlame kažejo, da se je skupna vrednost tega trga zdaj zmanjšala na približno $76 milijard.

Nasprotno pa so strokovnjaki optimistični glede funkcionalnosti decentraliziranih finance. Protokoli še naprej besno izumljajo ves čas trajanja varnega trga – s čimer zagotavljajo, da bodo trdno zakričali za naslednji val sprejetja. In čeprav je to novo krčenje odvrnilo nekatere male vlagatelje, je na voljo veliko priložnosti.

Tu je težava – v kriptovalutah in fiatih mnogi pokrovitelji delajo usodno napako. Ne glede na to, ali so njihovi finančni prihranki denominirani v ameriških dolarjih ali stabilnih kovancih, pustijo, da njihov kapital leno ostane na računih, ki zdaj ne morejo biti obresti na dohodek. In glede na neverjetne razpone inflacije, ki jih v glavnih gospodarstvih opazimo šele zdaj, je to dejansko formula, da se njihovo bogastvo zmanjšuje – in poraba energije se zmanjšuje z vsakim mesecem.

DeFi je pogosto odgovor tukaj , vendar je iskanje najboljših priložnosti znotraj tega nastajajočega hreščanja in zagotavljanje, da so vaši viri vedno znova in učinkovito dodeljeni, naloga, ki je praktično zdaj ne boste dosegli ročno. In tudi ko se zgodi, da naletite na razpone donosa, ki presegajo trg, se lahko občasno spremenijo prej, kar je dobro, da ste morda morda pripravljeni zagotoviti vrhunsko stvar glede priložnosti.

Kripto je nestanoviten trg, ki zahteva 02/7 spremljanje pri odkrivanju, da bi bil učinkovit vlagatelj. Poleg tega se trgovci občasno ustavijo s FOMO – težavo z zamudo – potem, ko svoje vire namestijo na eksplicitni protokol.

Kakšen je odgovor? Edinstvena teorija, ki se pojavlja v DeFi, je reaktivna likvidnost. To pomeni, da oboževalci kriptovalut ohranijo prožnost, da zagotovijo, da so njihovi digitalni viri dohodki najboljši glede na grožnje prilagojen donos do drugega, ko so njihovi viri obvezni v očitnem kriku. Pokrovitelji imajo možnost, da svoji likvidnosti dodajo prilagodljive tržne sprožilce, ki zagotavljajo, da se njihove pozicije vsaj občasno spremljajo v verigi. 2. določila so izpolnjena – to je lokacija s strani določene osebe – likvidnost se premakne tja, kjer je daleč obvezna.

Mero zagovarja to tehniko pri decentraliziranih financah in trdi, da bi lahko morda ohraniti pravilne prednosti za čas te tržne turbulence. Omogoča polog sredstev v likvidnostne bazene v zameno za žetone Mero LP. Likvidnost, ki je dobavljena v likvidnostne bazene Mero, zasluži samodejno sestavljen donos z avtomatiziranimi metodami kmetovanja donosa. Vsaka določena oseba, ki ima žetone Mero LP, lahko registrira tržne sprožilce ali dejanja za svojo likvidnost – kar jim omogoča ustvarjanje donosa na Mero do 2. so njihovi viri obvezni na številnih lokacijah.

Mero trenutno pomaga pri tržnih sprožilcih ali dejanjih za dopolnitev ali dodajanje dodatnega zavarovanja za posojila po protokolih, podobnih Aave in Compound. Ko je registrirano, omrežje skrbnikov protokola Mero podrobno pregleduje ta posojila — in preusmerja likvidnost iz bazenov Mero (kjer zasluži donos) v hipotekarno zavarovanje v trenutku, ko ga natančno pregledajo in odkrijejo, da se zaščitijo pred likvidacijami.

Ekipa za podporo Mero, ki se je prej imenovala Backd, pravi, da jih je gnala želja, da bi sprejeli dodelitev kapitala v DeFi, ki zdaj ni najbolj vzbujajoča pozornost učinkovito, a poleg tega bližje potovanje posamezni osebi. Njihova ureditev učinkovito avtomatizira zemljevid razporeditve sredstev – s čimer zagotavlja, da so sredstva vedno znova najbolj učinkovito razporejena. Ko se pojavijo boljše priložnosti ali so potrebna sredstva za časovno občutljive aplikacije, bi jih delegirali na številne lokacije.

Vse to bi lahko zagotovilo vrsto teže z ramen vlagatelja DeFi – osvobajajoče porabili dragoceni čas za učenje, da se bodo osredotočili na druge stvari.

Delo prek DeFi Kar se je dobro morda pozanimati, je stalno odkrivanje agresivnih donosov odvisno od vkrcanja čim več delov infrastrukture DeFi, kot je tisto, kar je dobro morda morda spomniti. Mero Finance namerava doseči le to, ne da bi zagotovil 3,5 milijona dolarjev financiranja v poletni sezoni.

Osnovna likvidnostna bazena platforme, ki krepijo depozite za DAI, USDC in ETH, se vedno znova ohranjajo uvrščen med številne visoke 02 bazene za pokvarjen APY na Ethereum v skladu z DeFi Lama. Poleg tega so bile od začetne dobave, ki se je končala spomladi, dokončane tri revizije varnosti in dodani edinstveni namenski bazeni likvidnosti za USDT in FRAX vzdrževal.

Več vidikov prejšnjega zavarovanja z visoko uporabo je predvideno za dostavo v naslednjih šestih mesecih, poteka pa tudi delo za uvedbo žetona upravljanja.

Cointelegraph, ki je dobro obveščen o podvigu: “Mero vam omogoča, da povečate energijo svojih virov z reaktivno likvidnostjo. Začetek uporabe DeFi občudujte strokovnjaka z Merovim 40/7 spremljanjem v verigi, zanimanjem nosilni viri in samodejno upravljanje likvidnosti.«

Topic cloth je dobavljen v sodelovanju z Mero

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph zdaj ne podpira nobene izjave ali izdelka na tej strani. Čeprav smo pri ponudbi nepristranski z vsem ključnim znanjem, ki bi ga morda lahko ustvarili, bi morali bralci prej doseči svoj študij t han izvajajo kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in dvignejo odgovornost za svoje izbire, prav tako pa ta članek ne more predstavljati nasveta o financiranju.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -