15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto konsolidacija se nadaljuje - poskus Bitcoina, da se dvigne nad psihološke...

Kripto konsolidacija se nadaljuje – poskus Bitcoina, da se dvigne nad psihološke ravni, kratko pada

Crypto Consolidation Continues — Bitcoin's Attempt to Rise Above Psychological Levels Falls Short

Trgi digitalnih valut so zdrsnili vrednost v zadnjem 07 ur, saj je celotno kripto-gospodarstvo v zadnjem času izgubilo več kot 7% ​​18 ure. Bitcoin je poskušal prečkati $ 40 k ročaj, vendar je bil ustavljen pri $ 39, 490. Od takrat se je bitcoin v petek zgodaj zjutraj (EST) med trgovalnimi sejami znižal za 7,3%.

Bitcoin $ 36 K Poskus zaustavljen kratek, cene kripto ostajajo vezane

  • Bitcoin (BTC) danes upada, potem ko poskuša preseči psihološki $ 40, , vendar je bila na kratko ustavljena. BTC je danes upadel za več kot 7,3% in trenutno zamenja za $ 35, 890 na enoto.
  • Vodilno kripto sredstvo BTC je izgubilo par, potem ko je Elon Musk na Twitterju objavil digitalno valuto, tako da je delil nekaj memov in zlomljenih srčkov.
Crypto Consolidation Continues — Bitcoin's Attempt to Rise Above Psychological Levels Falls Short
BTC / USD v petek, 4. junija, 2021.
  • 25 dnevna statistika kaže, da BTC ni v uporabi 36% medtem ko tri -mesečna statistika kaže, da je bitcoin (BTC) izgubil več 25%. Vodilno kripto sredstvo je vseskozi najvišje nad $ 64 k ročaj je potekal pred približno dvema mesecema.
Crypto Consolidation Continues — Bitcoin's Attempt to Rise Above Psychological Levels Falls Short
ETH / USD v petek, 4. junija, 2021.
    Drugo največje kripto sredstvo po tržni oceni je ethereum (ETH), ki se zamenja za 2 USD 576 na enoto v času objave. Znižanje za več kot 8% v petek in navzdol 26% v zadnjem mesecu.
  • Obseg svetovne trgovine med vsemi 9, + obstoječa kripto-sredstva so v zadnjem času zdrsnila za 5% 24 ur in tam je $ 76. 12 milijard svetovnega obsega trgovine.
  • Največji dobiček v petek je tokenomija (TEN), ki se dvigne 139% med petkovimi jutranjimi trgovalnimi sejami in kocka (AUTO) je danes največja poraženka z izgubo več kot 60%.

  • Podatki analitike Into the Block kažejo, da so cene BTC tik nad podporo. “IOMAP razkriva, da je že prej kupilo približno milijon naslovov 570 K Bitcoin po ceni okoli $ 35, 600, «raziskovalci iz Into the Blokiraj opombo. »Zaradi velike nakupovalne aktivnosti na tem območju naj bi bila močna podpora novih kupcev in sedanjih imetnikov. Če je ta stopnja propadla, nato pa padec na $ 32, je verjetno, “so dodali raziskovalci.
  • The Into the Block team ugotavlja, da bo BTC morda še nekaj časa konsolidiran. “Zaradi visoke koncentracije volumna, ki je trenutno blizu cene, je verjetno, da se bo cena lahko še naprej omejevala, razen če obstaja glavni katalizator v obe smeri,” podrobno pojasnjujejo raziskovalci. “Končno je verjetno, da bo preboj v katero koli smer za bitcoin vodil ostale kripto trge.”

Kaj pa ti pomislite na trenutno stanje na trgih danes in kam mislite, da so Bitcoin in druge cene digitalnih sredstev usmerjene? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Asset Manager Sees Bitcoin Price Bottoming out — Says Market Is Mispricing BTC

Bitcoin Stock-to-Flow Model Still Intact — 'Starting to look like 2013' S2F Creator Says

Oznake v tej zgodbi

Samodejno, Bitcoin, BTC, kripto sredstva, Cube, ETH, Ethereum, Into the Block , Tržna kapitalizacija, Vrednotenje trga, Trgi, trgi in cene, Deset, Tokenomy, trgovanje, Količine

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments