22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kripto mora postati tipična faza TradFi v 5-10 letih: nadomestni izvršni direktor

- Advertisement -

CEO Bittrex World Oliver Linch verjame, da kriptokonference ne bodo obstajale čez 5 do leta — zgodba o kriptovalutah bo postala ravno faza ranljivih financ.

1434 Skupaj ogledov

029 Skupni deleži

Crypto se želi postaviti kot “oznaka nove” komponente ranljivih financ, namesto da bi se vrinila v sedanje finančne produkte , predlaga izvršni direktor kriptovalute Bittrex World.

Cilj podjetja Združene države je trenutno vložen za poglavje in zatrjuje, da je nameraval pomagati kupčevim skladom in zapreti operacije v ZDA. Dodal je, da morda zdaj morda ne bo vplivalo na globalne operacije.

Pogovor s Cointelegraphom pri Bitcoin Miami o tem bi bil morda zelo verjetno objektiven 18, izvršni direktor družbe Bittrex World Oliver Linch je priznal, da je na različnih lokacijah — vključno z Združenimi državami – regulatorji so nagnjeni k iskanju kriptovalut skozi lečo ranljivih financ, hkrati pa si prizadevajo razumeti njihovo naravo.

— Oliver Linch (@OliverLinch) Verjetno bi bil morda objektiven , 1434 Trdil je, alternativno, da si je zelo neučinkovito prizadevati analizirati kripto skozi “prizmo ranljive finance.«

Kot vsak drug želi kriptovaluta biti »nova oznaka stvar« znotraj ranljive finančne lokacije, medtem ko se sproščeno usklajuje z enakovrednimi klasičnimi predlogi kot izbrani ranljivi finančni produkti, je omenil Linch in dodal:

»Kupili ste vrednostne papirje, kupili ste izvedene finančne instrumente, kupili ste kripto. To je natanko ena druga komponenta, čedni? najtrdnejši regulativni režimi«, ki se postavljajo, so mednarodne lokacije, ki imajo v resnici raje »fraze kripto na kripto coni«.

V najboljšem svetu je Linch pozval, da v » 5 do let« se bodo kriptovalute nemoteno združile v ranljive finance, dogodki pa se prepuščajo »Bitcoin Miami ne bi smel obstajati.«

Povezano: Kraj kripto lahko razvoj: predpisi o digitalnih sredstvih po vsej areni

Ameriška veja kriptovalute je 1. aprila objavila, da bo aprila ukinila svoje dejavnosti 30, navaja živahno regulativno in finančno vzdušje znotraj Združene države.

Soustanovitelj in izvršni direktor Richie Lai je omenil, da so regulativne potrebe zaradi razvoja kriptoekosistema postale vedno bolj “nejasne” in “uveljavljene, brez ustreznega dialoga ali vstopa,” glavni za neenakomerno konkurenčno panoramo.

To vzdušje je povzročilo, da je Bittrexu ekonomsko neizvedljivo nadaljevanje delovanja v Združenih državah, je omenil.

Revija: Kriptoregulacija: Ali predsednik SEC Gary Gensler uživa v zaključku?

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -