30.9 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kripto naložbena platforma Coinseed se ustavi med tožbo NYAG

Kripto naložbena platforma Coinseed se ustavi med tožbo NYAG

Coinseed je ustvaril tudi ERC – 20 žeton, katerega sporočilo je namenjeno newyorški državni tožilki Letitii James.

3364 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Crypto investment platform Coinseed shuts down amid NYAG lawsuit

Coinseed, kripto platforma, ki je svojim uporabnikom omogočala mikro vlaganje v sredstva kriptovalut, je ustavila svoje poslovanje.

Delgerdalai Davaasambuu, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Coinseed, je odločitev sporočil prek izjava, objavljena na spletni strani platforme.

Davaasambuu je podrobno opisal svojo odločitev, da ustavi podjetje,

“Z neverjetno težkim srcem danes objavljam, da preneham posel zaradi tožbe NYAG (New York Attorney General).”

Kot je že poročal Cointelegraph, je urad državnega državnega tožilca v New Yorku februarja vložil obtožbe zoper Coinseed. Takrat je NYAG Coinseeda obtožil, da je vlagatelje zavajal s prodajo vrednostnih papirjev brez licence v višini več kot milijon dolarjev.

Pravno nasilje NYAG na Coinseed je temeljilo na domnevnih kršitvah Martinovega zakona, newyorškega zakona o boju proti goljufijam. Pod vodstvom državne tožilke v New Yorku Letitie James je urad uporabil tudi Martinov zakon pri iskanju kripto izmenjave Bitfinex in izdajatelja stabilkoinov Tether.

V svojem sporočilu, objavljenem na spletnem mestu Coinseed , Davaasambuu je preteral glavne akterje NYAG, vključno z nekdanjim državnim državnim tožilcem v New Yorku Ericom Schneidermanom. Šef Coinseeda je NYAG obtožil dvojnih standardov pri iskanju podjetja.

Še februarja je izvršni direktor Coinseed zavrnil primer NYAG proti podjetju in izjavil, da so državljani ZDA niso bili vključeni v njegovo 2017 začetno ponudbo kovancev.

Davaasambuu je NYAG obtožil tudi, da je izkoristil pomanjkanje jasnih predpisov v državi kot sredstvo za izsiljevanje poravnalnih plačil pri podjetjih za kriptovalute.

Zaprtje Coinseed prihaja, ker podjetje po tožbi NYAG nima več dostopa do ponudnikov plačil. Davaasambuu je obljubil, da bo sredstva uporabnikom vrnil pozneje.

Kot del napovedi o zaprtju je šef Coinseed razkril tudi ERC – 20 žeton, ki je bil na videz ustvarjen za kljub Jamesu. Poimenovan FuckLetitaJames (FLJ), bo žeton menda predan zainteresiranim osebam.

Prejšnji članekPrevarantske države se izmikajo gospodarskim sankcijam, a je kripto napaka?
Naslednji članekCena bitcoinov se približuje 30 tisoč ameriškim dolarjem, saj ocene kažejo na 19.000 dolarjev podpore

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments