24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kripto podjetje Hashkey Eyes vrednoti 1 milijardo dolarjev, izkorišča digitalni premik v Hongkongu

- Advertisement -

Označite ponudbo: HashKey fizična oblika delavcevPodjetje za digitalna sredstva delavcev HashKey Physique s sedežem v Hongkongu namerava zbrati sredstva v vrednosti, večji od 1 milijarde USD.

Podjetje je v zgodnji fazi pogovorov o povečanju milijonov $ na 200 milijonov od izvedljivih trgovcev, je v petek poročal Bloomberg in navedel, da smo seznanjeni s temo.

Posel naj bi bil v fazi rasti, vendar bi se lahko odločilna formulacija glede velikosti in vrednotenja spremenila, saj se zdi, da še nista dokončana.

Hashkey deluje na različnih denarnih področjih, vključno s HashKey Capital, HashKey Custody, posredništvom HashKey XPert, HashKey Expert alternate in infrastrukturo Web3 HashQuark.

Podjetje je med naraščajočim številom podjetij za digitalna sredstva s sedežem predvsem v Hongkongu, ki želijo pokukati, da bi podaljšali svojega kupca, gnilobe v vse bolj liberaliziranem okolju .

Zadnjih dvanajst mesecev je HashKey objavil, da mu je Hongkong Securities and Futures Rate podelil »licenco za upravljanje sredstev Form 9«, kar mu je omogočilo manipulirati s portfelji, ki imajo večinoma učinkovite digitalne vire, in nekatere navdušujoče podlage za njihovo najsodobnejšo ponudbo.

In prej v teh dvanajstih mesecih je podjetje zaprl 500 milijone $ 500 sferične naložbe za sklad, ki lahko vlaga v infrastrukturo, orodja in namene, ki lahko počakajo na množično sprejetje blockchain in kriptotehnologij.

Trenutno najboljša Hashkey in BC Technology Physique delavske OSL borze ustvarjata dovoljenja za prikaz kripto nadomestnega v mesto-trdi.

Kljub temu so voditelji različnih borz, vključno z OKX in Bitget, izrazili dogovor o uporabi licence pod sodobnim regulativnim režimom Hongkonga.

Edinstveni regulativni okvir Hongkonga, ki ga je treba doseči v naslednjem mesecuHongkong si agresivno prizadeva za svoj Web3 in verigo blokov, da bi postal središče za digitalne inovacije v Aziji in pritegnil kripto podjetja.

Mesto je pravkar sprejelo sodoben regulativni režim, ki bi trgovcem na drobno omogočil, da spremenijo eksplicitne “žetone z urejeno zgornjo mejo” na licencirane menjalnice. Sodobni regulativni okvir bo dosežen v začetku naslednjega meseca.

Daleč je dejstvo, da so se prizadevanja Hongkonga za ureditev kripto podjetij že izplačala.

Mestni sekretar za denarna podjetja in zakladnico, Christian Hui, je omenil zaključni mesec, ki je večji od 100 podjetja, ki delujejo na področju digitalnih sredstev, so potrdila strast pri vzpostavljanju prisotnosti v mestu od oktobra 2022.

Izboljšana zakonodajna naravnanost v mestu je dodatno povzročila naraščajočo željo vlagateljev po hrani za digitalne vire.

Succor marca so hongkonški trgovci lansirali sodobno blagovno znamko $100 milijonski sklad, ProDigital Future, za krepitev kripto in Web3 podjetij v zgodnji fazi razvoja.

Pristojni organi za kitajski jezik močnejši za vizijo Hongkonga je očiten njihov doseg do kripto podjetij v teh dvanajstih mesecih, kljub njihovi prepovedi večine stilov kripto izvajanja na celini.

Kot je bilo sporočeno, je precej kitajskih bank v lasti kitajščine v Hongkongu začelo zagotavljati podjetja kripto podjetjem, ki vključujejo Bank of Communications , Bank of China in Shanghai Pudong Construction Bank.

276268 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne novice 1667526328

Takojšnji 3-minutni pregled trenutnih kriptovalut!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -