3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto poslovnež izginja, ko je propadla "prva grška kriptovaluta"

Kripto poslovnež izginja, ko je propadla “prva grška kriptovaluta”

Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ Collapses

Moški, ki je bil pri Vodja podjetja, ki stoji za tako imenovano prvo grško kriptovaluto, je domnevno povzročilo znižanje cene kovanca, ko je ta mesec izginil. Izvršni direktor je bil približno dva tedna, preden je novinarjem končno povedal, da se bo kmalu vrnil, in zavrnil obtožbe, da je zrušil trg kriptovalut.

Hellenic Coin pade zaradi skrbi vlagateljev v kriptovalute glede tega, kje je ustvarjalec kovanca

Vangelis Tsapas, nekdo z različnimi poslovnimi interesi in sponzor košarkarske ekipe v Grčiji, je razburil vlagatelje v kriptovaluto, ki jo je ustvaril, ko je nenadoma izginil v začetku novembra. Cena Hellenic Coin (HNC) je padla, ko je postal nedostopen – z več kot 1 USD 8. novembra na manj kot $0.34 v času pisanja. To je potem, ko je dosegel najvišjo vrednost 4 $. 34 junija , 2015.

Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ Collapses

Vir: Coinmarketcap

Pojavila so se ugibanja, da je Tsapas prodal svojo zalogo HNC, kar je povzročilo padec, obtožbo, ki jo je zanikal. Pred nedavnim odstopom je bil podjetnik izvršni direktor HNC Revolution, podjetja, ki upravlja kovanec, ki ga je začela skupina razvijalcev blockchain in finančnih strokovnjakov v 963 kot »prvo grško kriptovaluto«, se spominja portal poslovnih novic Newmoney.gr. Zasnovan je bil kot naložbeno sredstvo in plačilni instrument, katerega cilj je olajšati digitalne transakcije za grško turistično industrijo, od takrat pa so ga kupili ljudje z vsega sveta.

Vangelis Tsapas, ustanovitelj Hellenic Coin. Vir: Newmoney.gr

Medtem ko vzbuja zaskrbljenost med imetniki kovancev HNC , je njegovo izginotje vznemirilo tudi igralce in drugo osebje pri Ionikos Nikaias BC, saj je finančno podpiral klub. Tsapas, ki se ukvarja tudi s cateringom in ladijskim prometom, je menda razjezil tudi katarskega premierja, saj je njegovo podjetje najelo za upravljanje superjahte Al Mirqab šejka Khalida bin Khalife bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija, posadki ni izplačalo plače.

Kljub kovancu HNC jasno ker je začel izgubljati vrednost, potem ko se je g. Tsapas nehal javljati na telefon, je pred kratkim zavrnil obtožbe, da je povzročil padec s prodajo svojih kovancev. “Fantomski” poslovnež je ta teden v pogovoru za časnik Proto Thema vztrajal, da je helensko kriptovaluto dejansko oddal zastonj, za “hrup” krivil svoje tesne sodelavce in napovedal, da se bo kmalu vrnil k svojim poslovnim obveznostim. Trdil je, da so medijska poročila odgovorna za padec cene, vztrajal je, da njegova odsotnost ni igrala nobene vloge in izjavil:

Pada, kajne, pri čemer seveda nisem vpleten. Ker nikoli nisem prodal niti ene kriptovalute. Nimam, ker sem prejšnji petek vse nakazal brezplačno, saj imam pravico, ne da bi vzel niti evra.

Tsapas je dodal, da se pogovarja z novo vodstveno ekipo, da bi zagotovil sposobnost preživetja kriptovalute. Medtem ga je trenutno vodstvo HNC Coin ovrglo in javnost obvestilo, da projekta ne vodi več. V objavljeni izjavi je poudarjeno, da Tsapas po zadnjih dogodkih ni več izvršni direktor in ni vključen v odločanje o delovanju in razvoju kriptovalute.

V intervjuju za Proto Thema Vangelis Tsapas je navedel “resne zdravstvene razloge” za svoj začasen umik iz Aten in javnosti, vendar je dejal, da je ta korak sprejel po nasvetu svojega odvetnika. “Mimogrede, tožilec me ni poklical iz kakršnega koli razloga,” je poudaril Tsapas. Publikacija ugotavlja, da grški organi pregona diskretno spremljajo dogajanje v zadevi.

Oznake v tej zgodbi

podjetnik, COIN, kriptovalute, kriptopodjetnik, kriptopodjetnik, kriptovalute , kriptovaluta, izginotje, padec, podjetnik, Grčija, grški, helenski kovanec, HNC, HNC kovanec, vlagatelji, trg, cena, Tsapas, vrednost, Vangelis Tsapas

Kakšna bo po vašem mnenju usoda Grčije prva kriptovaluta in njen ustvarjalec? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Major League Soccer Star Kieran Gibbs Reveals Plans to Convert 50% of His Salary Into Bitcoin

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

133615337

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments