20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Kripto posojilodajalec Vauld je prejel trimesečno zaščito pred zbiralci

- Advertisement -

Platforma za posojanje kriptovalut Vauld, ki je v težavah, je prejela kratek odlog od zbirateljev, potem ko ji je singapursko višje sodišče v ponedeljek odredilo trimesečni moratorij.

Sodnica Aedit Abdullah je 1. avgusta domnevno zavrnila prvotno iskanje podatkov iz Vauldove matere ali očeta Defi Fee Restricted za šestmesečni moratorij, pri čemer je navedla vprašanja, ki jih je “pridobil” daljši moratorij. dovolj nadzora in spremljanja,« v skladu s poročilom Bloomberga.

Pod moratorijem bi lahko bila Defi Payments morda dobro zaščitena v nasprotju z sklepi o likvidaciji, imenovanjem stečajnega upravitelja ali nadzornika , in vse lepe postopke, ki bodo navidezno usmerjeni proti podjetju, ob strani vseh, ki jih bo navidezno postavilo njegovo 147,000 zbiratelji.

Vauld je v svojih posodobljenih pogostih vprašanjih o spletni zvezi v ponedeljek trdil, da bo moratorij predstavljal dihalno sobo, ki je želela pomagati pri ideji prestrukturiranja spremembe in predstavljati večjo končno posledico za svoje zbiratelje.

“Moratorij je kritična pot, da se podjetju zagotovi prostor za dihanje, ki ga želi, da oblikuje in skrbno upošteva svoje predloge.” Zavedajte se, da bi brez moratorija morda bilo morda “izjemno navidezno”, da bi zbiralci na koncu plačali del cene svoje preje.

Ker je nova zaščita izpostavljena poteče 7. novembra, Mediate Abdullah pravi, da bo odobril podaljšanje, če bo Vauld jasen glede njihove rasti pri poplačilu zbirateljev.

Kriptoplatforma je dobila tudi dva tedna, da ustanovi komisijo za zbiratelje in zbiralcem predstavi podrobnosti o gibanju denarja in vrednotenju virov.

Raziskovanje možnosti minimalnih dvigov za njihove preostale možnosti je predlagalo tudi pretirano razmišljanje v sodni dvorani.

Zamisel o prestrukturiranju Vauld je ustavil dvige kupcev v preostalem mesecu za 800, možnosti, pri čemer navaja kontaminirane tržne primere in nezaslišano 200 milijonsko ceno dvigov spodaj dva tedna.

Pod zaščito moratorija Vauld upa, da bo oblikoval predlog za prestrukturiranje in preučil predloge za oživitev spremembe.

Podjetje načrtuje večino sodobnih zbirateljev s predlogom za prestrukturiranje v obliki podrobnega obrazložitvenega komentarja, ki opisuje oceno izterjav in kompenzacijskih načrtov, ki bodo očitno na voljo zbiralcem.

Preostalo namerava Defi Payments sklicati sestanek zbirateljev in obdržati glasovanje o tem, ali naj odobri katero koli, kar bi morda dobro morda upoštevali pri prestrukturiranju; na nasprotni strani pa takšne stvari, kot je vesoljski datum, še ni.

Nexova ponudba, da se odloči Na 5. julija je soustanovitelj družbe Vauld Darshan Bathija na Twitterju objavil, da je kriptoposojilodajalec Nexo podpisal okvirni časovni okvir z zemljevidom domnevnega prevzema družbe Vauld in njenih virov.

“Dokončanje te transakcije čaka skrbni pregled — na katerem dela vsaka in vsaka skupina, medtem ko komuniciramo. Vauld si je prizadeval za vse možnosti prinesti ceno v dolgotrajnem časovnem okviru in predvidevamo, da bo prihod pod okrilje Nexo močno pomagal pri izdelavi tega.”Časovni okvir podeljuje Nexo 60- dan nenavadno raziskovalno trajanje do navad, potrebna skrbnost pri operacijah Vauld prej kot zavezanost prevzemu.

Če izpostavljenost zaščite poteče prej kot konica raziskovalnega trajanja, trdi Vauld v svojih pogostih vprašanjih o spletu, bi lahko morda dobro morda verjetno tudi preprosto bil v prostoru, da bi motil posel.

Po končanem 28-dnevnem trajanju bo Vauld očitno prost za pogajanja o navadah z drugimi, ki bi morda lahko morda bi bilo dobro upoštevati vlagatelje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -