17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kripto soseska se odziva na ameriške demokrate, ki podpirajo avtoriteto SEC za kripto

- Advertisement -

En član soseske je izrazil svojo odločenost glede načinov razdeljevanja s praznovanjem in trdil, da Democratic Occasion sodeluje v bogu z “metodo naprej za ameriške inovacije.”

294 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnic

Organizacija US Democratic Occasion je v dopisu, ki je bil med udeleženci odbora razposlan pred zaslišanjem, izrazila namero, da podpre celotno pristojnost Komisije za vrednostne papirje in nadomestne komisije (SEC) nad kripto. Dokumente so delili na družbenih omrežjih, kar je povzročilo odpor udeležencev kripto soseske.

Vklopljeno Morda tudi , so bili dokumenti objavljeni na Twitterju in poudarjali ključna sporočila za demokrate, naj okrepijo avtoriteto SEC na področju regulacije kriptovalut. To vključuje njegov argument, da skoraj vsi digitalni viri potrjujejo vrednostne papirje.

Nekateri so grozili, da bodo dali svoje glasove drugim strankam; drugi so trdili, da je bilo v dokumentih veliko protislovij, veliko udeležencev iz soseske pa je na Twitterju izrazilo svoje nezadovoljstvo s prehodom na kripto.

Memorandum, ki temelji na enem članu soseske, razkriva, kako stoji vsako praznovanje glede kriptoregulacije. V bistvu glede na osebo na Twitterju republikanska priložnost želi odločen okvir, medtem ko demokratična priložnost trdi, da je SEC že pojasnila, da so skoraj vsi digitalni viri vrednostni papirji.

Medtem je en drug član soseske izrazil, da morda ne bodo deležni praznovanja. Član soseske je trdil, da Democratic Occasion sodeluje v bogu z “metodo naprej za ameriške inovacije.” Za zagon, oseba na Twitterju, ki je govorila o praznovanju, sprejema odločitve glede strokovnega znanja, ki ga ne zaznava.

Povezan: Biden kliče na celoten $ B ‘kripto davčne vrzeli’ — soseska prosi za spremembo

Član sosedstva Austin Campbell je dodatno poudaril, kako bi bile tuje vlade radovedne glede možnosti, da bi napredovale pristop za Fintech iz ZDA. Campbell je tvitnil:

Tukaj je neverjetno nezanimivo, če je res; če bi se preoblikoval v tujo vlado, bi bil navdušen nad priložnostjo, da na tej podlagi prevzamem pristop za fintech in monetarne tirnice iz ZDA.

Veliko bom naredil tudi bivši demokrati med formativnimi leti s temi lažmi. https://t.co/y1BkSV1jDM

— Austin Campbell (@CampbellJAustin) Morda tudi 13, 1434 Morda tudi 8. je Coinbase obiskal Združene arabske emirate, da bi ugotovil, da so najverjetneje strateško središče za kripto zamenjavo. Na vrhu Fintech v Dubaju je izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong govoril o tem, da so ZDA “malce v okvirih”, ko gre za regulativno jasnost. Vlada je poleg tega povedala, da se je med končano razpravo srečal z ministrom za gospodarski sistem ZAE Abdullo Bin Touq Al Marrijem.

Znotraj enakega turnirja je soustanovitelj Crypto Oasis Saqr Ereiqat govoril o tem, kako je infrastruktura ZAE izjemno boljša od infrastrukture ZDA. Vlada je trdila, da je regulativni okvir v ZDA “napreden in razdrobljen”, medtem ko je ZAE dodatno poenostavljen, in poudarila naraščajočo strast v samodisciplini.

Dnevnik: Kriptoregulacija: Ali je predsednik SEC Gary Gensler navdušen nad zadnjim vpitjem?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -