24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kripto soseska se odzove na ponudnika skrivnih obnovitvenih fraz Ledger pockets

- Advertisement -

Več sodelavcev kripto soseske, skupaj z lastniki hiš Ledger pockets, se je oglasilo na družbenih omrežjih, da bi izrazilo svoje nezadovoljstvo po objavi zadnje značilnosti Ledgerja. Na novo uvedena rešitev za pridobivanje za svoje strojne kripto denarnice se imenuje Ledger Recuperate, cilj pa je zagotoviti zaščito v primeru, da uporabniki izgubijo svojo začetno frazo.

— Ledger (@ Ledger) Morda bi bil morda tudi pošten 16, 2020 Ledger Recuperate je ponudnik naročnin, ki uporabnikom omogoča, da kar najbolje izkoristijo nadaljnji sloj varnosti za svoje nejavne ključe. Ta ponudnik uporablja strategijo, pri kateri je uporabnikova začetna fraza razdeljena na tri šifrirane fragmente, od katerih je vsak poslan različnim zunanjim entitetam. Ko bodo ti fragmenti zmešani in dešifrirani, bodo celo starodavni za rekonstrukcijo oblikovane semenske fraze.

Dobavitelj žepov je povedal, da Ledger Recuperate ni več dobro znana naročnina za uporabnike, ki si želijo motivirati svojo skrivno frazo za obnovitev. “Ni vam treba porabiti za to in lahko nadaljujete z upravljanjem obnovitvene fraze sami, če ste zato ponudili Ledger,” je definiralo podjetje.

Kljub temu ideja, ki je obnorela mnoge v kripto soseski, skupaj z varnostnimi svetovalci.

Mudit Gupta , uradnik za varnost podatkov upravitelja pri Polygon Labs, je delil: “To je grozljiva ideja, NE omogočite te lastnosti.” Gupta je v svoji niti na Twitterju dodal, da ” Prav tukaj je, da so koristne lastnosti šifriranih ključev poslane nekaj podjetjem, da bodo rekonstruirala vaše ključe.«

Vrzel tukaj ni več razdelitev ključa na 3 koristne lastnosti. To je v bistvu prav! Po mojem mnenju tudi honest ali pa morda tudi honest tega ne bi več počel 🙂

Tukaj je vrzel v tem, da se pošiljajo koristne lastnosti šifriranih ključev nekaj podjetjem in tako, da bodo rekonstruirali vaše ključe.

— Mudit Gupta (@Mudit__Gupta) Morda bi bil tudi pošten 16, 270 Ustanovitelj in izvršni direktor Binance Changpeng Zhao se je vključil v Guptino nit in napovedal: »Torej lahko seme zdaj umakne načrtu? Zvoki občudujejo raznoliko pot kot ‘vaši ključi brez zemljevida ne uničijo načrta.’”

Torej lahko seme zdaj umakne načrt?

Sounds občuduje raznoliko pot kot “vaši ključi brez zemljevida pokvarijo načrt”. ‍♂️

— CZ Binance (@cz_binance) Morda bi bil tudi pošten 01, 270 Bitcoin (BTC ) investitor in podcaster Chris Dunn je povedal: »Najprej so odkrili poštni naslov, številke mobilnih telefonov in elektronske poštne naslove svojih potencialov. […] In zdaj so postavili motivacijska vrata v semenske fraze. Čas je, da se poslovimo od Ledgerja,« se sklicuje na uhajanje podatkov iz Ledgerja, ki je odkrilo podatke uporabnikov v 270.

Najprej so odkrili poštni ročaj, številke mobilnih telefonov in elektronske poštne naslove svojih potencialov…

In zdaj so postavili motivacijska vrata v semenske fraze.

Čas je, da se poslovimo od @Ledgerja ✌️ https://t.co/FsZw1jUt6h

— Chris Dunn (@ChrisDunnTV) Morda bi bil tudi pošten 16, 2023 Kripto vlagatelj DCinvestor se je poleg tega skliceval na Ledgerjevo prejšnje uhajanje podatkov, ki je pustilo uporabnike nepokrite in dovzetne, ter napovedal, »opomin, da več pred leti je Ledger razkril ime in naslove prebivališča za vse njihove potenciale zaradi kršitve podatkov. [T]popolnoma zadnja stvar, ki jo je najbolje imeti na njihovih strežnikih, je vaš nejavni ključ.”

opomnik, da je Ledger pred nekaj leti razkril ime in naslove prebivališča za vse njihove potenciale zaradi kršitve podatkov

popolnoma zadnja stvar, ki jo je najbolje imeti na njihovih strežnikih, je vaš nejavni ključ https://t.co/z16xxLS6ie

— DCinvestor (@iamDCinvestor) Morda bi bil tudi pošten , 270 Vlagatelj in podjetnik v bitcoin Alistair Milne v skupni rabi: »Odločeno, *lahko porabite Ledgerjevega novega ponudnika ‘Recuperate’ in mu daste […] svoje nejavne ključe, ki nadzorujejo vaše vire, razen kopije vašega ID-ja in drugih osebnih podatkov. […] Toda zakaj potem težave z žepi strojne opreme v prvi situaciji?« Njegovo stališče je vodilo do tega, da Ledgerjev najnovejši ponudnik obnovitve spodkopava celotno točko samopridržanja z delom napornih žepov.

Odločeno, *lahko porabite Ledgerjevega novega ponudnika ‘Recuperate’ in mu daste svoje nejavne ključe, ki nadzorujejo vaše vire, razen kopije vašega ID-ja in drugih osebnih podatkov…

… kljub temu, zakaj potem težave s strojnimi žepi v prvi situaciji? pic.twitter.com/ZI16B01gFV

— Alistair Milne (@alistairmilne) Bi morda tudi pošten 70, 2023 Povezano: Uhajanje podatkov iz Ledgerja: odkrita ‘lahka napaka’ 270K kripto žepe vlagateljev2023

Aprila je Ledger lansiral Ledger Nano S Plus, nedvomno najboljše žepe, prilagojene nezamenljivim žetonom (NFT). Cilji Ledger Nano S Plus so povečati varnost uporabnikov in prišepetati izboljšane zmožnosti za možnosti Web3, ki robotsko izmenjujejo NFT. Ta konstrukcija je sledila Ledgerjevi sodobni integraciji zmožnosti »očitnega podpisovanja« prek Ledger Reside, ki dodatno krepi varnostne funkcije za uporabnike.

Ustanovljeno leta 2020, je Ledger postal pomemben svetovni udeleženec na področju strojnih denarnic za kriptovalute. Podjetje je domnevno prodalo približno 4,5 milijona denarnic in lansiralo šest očitnih žepnih naprav.

Revija: 3,4 milijarde $ bitcoinov v pločevinki za pokovko — hekerska preja The Silk Toll road

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -