3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Kripto trajnost in zelene rešitve, poudarjene na COP26

Kripto trajnost in zelene rešitve, poudarjene na COP26

Govor na COP je glavni urednik Cointelegrapha delil strokovne vpoglede v možni vpliv, ki bi ga kriptoskupnost lahko imela na okoljske pobude.

128018

Skupni ogledi

11 Skupni deleži

Crypto sustainability and green solutions highlighted at COP26Crypto sustainability and green solutions highlighted at COP26Crypto sustainability and green solutions highlighted at COP26Crypto sustainability and green solutions highlighted at COP26

Odgovorna urednica Cointelegrapha Kristina Cornèr je govorila na konferenci Združenih narodov o podnebnih spremembah, znani kot COP, v Glasgowu na Škotskem, v torek o pozitivnem vplivu ekosistema kriptovalut na okoljske cilje.

Ko je Cornèr prejšnji teden prispel v drugo največje mesto na Škotskem po gostovanju panelov na lizbonskem spletnem vrhu, je govoril o temah, ki segajo od vzpostavljanja interoperabilnih odnosov med ljudmi in tehnologijo do vpliva Bitcoina (BTC) na rudarjenje.

Komentira neskladje med tradicionalnimi energetskimi sektorji in kriptoskupnostjo pri izvajanju pobud za podnebne spremembe, je Cornèr trdil, da je pojav novih tehnologij ologija ponuja priložnost za učenje in navaja:

»Decentralizacija je alternativa kampanilizmu ali kot je znano v Angleški jezik, parohializem. To je lokalna, majhna miselnost v primerjavi z globalno vizijo decentraliziranega sveta.«

Preden je prešla v prostor kriptovalut je Cornèr ustvaril imenitno ozadje, ki je delal v sektorju okolja kot vodja komunikacij za Zvezo francoskih podjetij za energetsko učinkovitost in ekologijo, preden je nadaljeval študij mednarodne energetske politike in zelenih tehnologij kot raziskovalni sodelavec v centru ENERPO na Evropska univerza.

Razprava o pogosto hinavskih težnjah udeležencev svetovnih konferenc in vrhov, da se zavzemajo za univerzalno spremembo vedenja na ravni potrošnikov, namesto vladnih ali korporacijskih ukrepov, izjavila je:

»Ključ do velikih zgodovinskih premikov ni v popolni spremembi ali premikanju, temveč v novi sinergiji med ljudje, tehnologija in izobraževanje.”

Povezano: Kako bo blockchain t tehnologija pomaga v boju proti podnebnim spremembam? Odgovor strokovnjakov

Neprofitna okoljska skupina, Germanwatch v skupni rabi njihova zadnja ponovitev njihovega letnega indeksa učinkovitosti podnebnih sprememb 2022. Strokovna komisija je globalnemu občinstvu spregovorila o uspešnosti 59 narodov, ki predstavljajo 60% svetovnih emisij.

Ponuja svoje mnenje o napačnih predstavah v zvezi z rudarsko dejavnostjo Bitcoina in vplivu tarnati nastajajočo industrijo zaradi njenih zgodnjih pomanjkljivosti, namesto da bi prepoznal njen prihodnji potencial za energetsko učinkovitost, je Cornèr izjavil:

” Seveda obstajajo pasti kot pri vsaki novi panogi, vendar smo na poti k ustvarjanju bolj zelenih rešitev. Kar je pri prostoru blockchain resnično pomembno je, da so ljudje pripravljeni razmišljati z novo miselnostjo in iskati rešitve in koalicija za podnebne spremembe je odličen primer tega.”

Kripto podnebni sporazum je okoljsko usmerjena uporabljena pobuda, sestavljena iz več kot 92 podjetja iz kripto, blockchain, tehnološke in energetske industrije, ki si prizadevajo za vzpostavitev enotnega pristopa k podpori trajnosti in obljubljanju neto proizvodnje ogljika do 2030. Med pomembnimi udeleženci so med drugim Consensys, theWeb3 Foundation, Ripple, Near Protocol in Pixl8.

V zaključku svojega govora je Cornèr delila združljivo sporočilo o lastni vrednosti človeštva pri zagotavljanju prihodnja blaginja zemeljskega ekosistema:

»Kriptoskupnost je ambiciozna, drzna in polna potenciala. Pri inovacijah gre za sinergijo. To je onkraj tehnologije in ljudi. Gre za nas.”

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments