23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Kripto trg se zniža za 300 milijard dolarjev, medtem ko se transakcije...

Kripto trg se zniža za 300 milijard dolarjev, medtem ko se transakcije z bitcoini približujejo triletni najnižji ravni

Bitcoin transakcije hitro upadajo, saj trg kriptovalut še naprej izgublja vrednost od nedavnega vrhunca.

9358 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Crypto market sinks by $300B while Bitcoin transactions near 3-year low

Svetovni kripto trg je čez noč izgubil 200 milijard dolarjev, kar je privedlo do torkovega jutra na (300 milijard izgub za teden. Momentum je potisnil globalno tržno mejo navzdol, saj je Bitcoin (BTC) aprila dosegel nedavni vrh, nato pa mu je v začetku maja sledil vrh altcoinov. Po izgubi od 1,1 bilijona dolarjev od takrat je bila rast prejšnjega četrtletja v celoti izkoreninjena po širini kripto prostora.

Nedavni padec sovpada tudi z izrazitim upadom števila transakcije, ki tečejo skozi verigo Bitcoin. Maja 30 je številka dnevnih Bitcoin transakcij, ki so tako nizke kot 175, – skoraj tri- nizko leto, ki se razteza vse do septembra 2018, glede na podatke iz Bitinfocharts.

Število zadetih Bitcoin transakcij 392, 000 januarja 2021 in je ostala dokaj stabilna do aprila 15 – dva dni po vrhuncu cene kovanca. Od takrat oba upadata, transakcije pa upadajo za več kot 50% v celotnem maju.

Isti splošni vzorec je bil pri Eteru (ETH), kjer so dnevne transakcije maja upadle z 1,6 milijona 11 (isti dan kovanec cena dosegla vrh), do 6. junija na 1 milijon – a 37. 5-odstotno znižanje.

Število transakcij v verigi ne daje celotne slike za Bitcoin ali Ether zaradi prve uporabe v Lightning Network in njegovo uporabo z lastno množico protokolov nivoja 2.

Vrednost dolarskih kovancev, zaklenjenih v Lightning Network, je prav tako močno upadla, odkar je udarila v najvišja časovna meja v aprilu 76 milijonov 14, spust na $ 47 milijonov do objave.

Ali se bo splošni padec nadaljeval, se tržno ugibajo tržni analitiki, ki ponujajo tako optimistične kot zlovešče napovedi glede prihodnje usmeritve cene kovancev BTC.

Prejšnji članekCena bitcoina zaradi odmora pod 30.000 USD, opozarja trgovec, po 9-odstotni dnevni izgubi
Naslednji članekRipple objavi predlog za zvezne stranske verige, da glavna knjiga ostane vitka

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments