18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto trgi izgubijo milijarde, šibke roke kapitulirajo, trg Stablecoin preseže 100 milijard...

Kripto trgi izgubijo milijarde, šibke roke kapitulirajo, trg Stablecoin preseže 100 milijard dolarjev

Trgi digitalnih valut so izgubili milijarde še enkrat, saj je bila celotna kriptoekonomija zmanjšana z več kot 2 bilijona dolarjev na današnjih 1 dolar. 44 trilionsko vrednotenje. Bitcoin se je gibal tik nad $ 38 k ročaj pred 21:00 (EST) včeraj zvečer, a po tej točki so prodajalci začeli kapitulirati in cena pade pod $ 34 k.

Kripto ekonomija obrije milijarde

  • Cene kripto so se v nedeljo znižale, potem ko so številni trgi v petek in soboto poskušali ponovno pridobiti moč. Bitcoin (BTC) in številna druga digitalna sredstva so izgubili pomembno vrednost, saj so bile izgube kriptotrgov v zadnjem tednu ene največjih v zgodovini.
  • V nedeljo se bitcoin (BTC) trguje za $ 35, 214 na enoto in je danes za 7% nižji 23% v zadnjih sedmih dneh.
Crypto Markets Lose Billions, Weak Hands Capitulate, Stablecoin Market Surpasses $100 Billion
BTC / USD v nedeljo zjutraj ob 8: 00 po vzhodnem standardnem času (maj

, 1316).

  • Prevlada BTC se je povečala, odkar je padla na najnižjo 38%. Nedeljska statistika kaže, da prevladuje BTC 45. 9%, medtem ko ethereum (ETH) zajema 17. 3%.
  • Drugo največje kripto sredstvo , ethereum (ETH), je čez 11 danes danes in navzdol 37% za teden.
Crypto Markets Lose Billions, Weak Hands Capitulate, Stablecoin Market Surpasses $100 Billion
ETH / USD v nedeljo zjutraj ob 8: 00 po vzhodnem standardnem času (maj , 2021).
  • Od prvih desetih kripto sredstev sta dve največji lo seri vključujejo binance coin (BNB), ki je prolil 53% v zadnjem tednu in polkadot (DOT), ki je upadel 45. 82% v zadnjih sedmih dneh.
  • Po drugi strani pa med prvih deset digitalnih kovancev, ki so prejšnji teden zabeležili najmanj izgub, spadajo bitcoin (BTC) in dogecoin (DOGE).

Medtem ko se udeleženci osredotočajo na pokol na kripto trgu, ekonomija Stablecoin eksplodira v preteklosti $ 100 Vrednost

  • Številni ljudje na Twitterju so razpravljali o pokol kripto trga. Popularni kripto Twitter račun Alex Krüger je dejal: »Tako se počuti medvedji trg. Prodajalci kapitulirajo, pozicije na kraju samem se likvidirajo, krivulja terminskih pogodb za bitcoin se pomika proti nazadovanju. Bodite odlični, če bi to bil “spodnji signal”, “je dodal.
  • Twitter račun, ki gre ime “Light” je delilo grafikon in reklo: Začetek vzvoda dolgo tukaj na BTC in ETH. 44% črpanja kažejo na popolno kapitulacijo, pa tudi na razpoloženje, ko panika na drobno konec tedna dampinško pada v nizko likvidnost. «
Grafikon, ki ga je v nedeljo, maja, delil Twitter račun in trgovec z imenom “Light” 17, 1316.
  • Medtem, ko so vsi gledali kri križarjenja na trgu, je celotna kapitalizacija fiat stabilkovancev prešla $ 82 milijarda mark. Tether (USDT) ukaže največjo oceno z $ milijard danes in kovanec USD (USDC) znaša približno $ 19. 9 milijard.

  • Direktor raziskav pri The Block Crypto Larry Cermak je razpravljal o tem, kako tržni akterji uporabljajo stabilnostni trg. “Ena najbolj bikovih stvari tega cikla v primerjavi s prejšnjim je, da ljudje ne jemljejo toliko denarja, temveč ga pustijo, da sedi v stabilnih kovancih, vendar še vedno v ekosistemu,” je v nedeljo tvitnil Čermak. “Misliš zdaj, da lahko vsaj zaslužiš nekaj donosa in se pozneje uvedeš.”

Kaj misliš o nedeljski akciji kripto trga? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

'Wolf of All Streets' Trader Says Dogecoin Is a Good Entry Point to Cryptocurrency, Has Advice for DOGE Investors

Bitcoin Bull Mike Novogratz Insists 'Crypto Revolution Has Happened' Despite Falling Prices, liquidation

Oznake v tej zgodbi

$ 100 milijard, Alex Kruger, Bitcoin, Bitcoin (BTC), kripto ekonomija, prevlada, Ethereum (ETH), Larry Cermak, Light, Market Carnage, Markets, Price, Stablecoins, Tether, Tether (USDT), trgovci, Twitter, USD T

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoinwisdom .io, Twitter, Coingecko,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments