16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Kripto trgi povprašujejo po poplavi memecoinov Queen Elizabeth in NFT

- Advertisement -

Obstaja dolgotrajen seznam najsodobnejših žetonov z imeni bednega okusa, primerljivim z Queen Elizabeth Inu, Establish the Queen, Queen, QueenDoge, London Bridge is Down in Rip Queen Elizabeth.

1200 Celotni pogledi

59 Popolne delnice

Kripto degensi uživajo brez zapravljanja časa po smrti kraljice Elizabete II in preplavijo kripto trg z boljšimi od 12 sveže Meme žetoni, povezani z kraljico, in na stotine najsodobnejših nezamenljivih žetonov (NFT) znotraj analogne vene.

Sodobni žetoni, uvedeni na decentraliziranih borzah na BNB Trim Chain in Ethereum nad finalom 24 ure so sestavljene iz imen, primerljivih s kraljico Elizabeto Inu, ustanovitev kraljice, kraljice , QueenDoge, London Bridge is Down in Rip Queen Elizabeth.

Pri ohranjanju z znanjem Dex Screenerja je imel žeton Queen Elizabeth Inu na BSC-ju v celoti PancakeSwap od takrat najučinkovitejšo lastno določitev stroškov v primerjavi s končnim 50 ure, z iskanjem-zalivanjem 28,480% črpalka na 0 USD.00008000 v času pisanja.

Karta kraljice Elizabete Inu: Dex Screener $0123,09 cena 12-urni nadomestni obseg zbledi v primerjavi z žetonom Elizabeth, nato ves čas, ki je upošteval ceno 2,7 milijona dolarjev nadomestnega obsega natančno spodaj 12 ure . Sredstvo je imelo tudi meteorno črpalko 8, 391% do $0.9488.

Omemba cene je, da se vsaka kraljica Elizabeta Inu in Elizabeta uživata v ustreznih $12,000 in $391,00 cena likvidnosti znotraj the again of them, kar kaže na pomanjkanje prevladujoče podpore znotraj the again of in zmožnosti za prehodno življenje pump and dump, kar je primerljivo z žetonom grešnih videoiger Squid, ki se je zrušil in zgorel v zadnjih dvanajstih mesecih oktobra.

101,00 močno kripto sovražna soseska r/Buttcoin se je, če smo resnici na ljubo, vključila v to temo, pri čemer se je določena oseba woliphirl šalila, da so bili V prihodnjih tednih bo Združeno kraljestvo sprejelo spominski žeton kraljice Elizabete II kot svoj nacionalni forex.”

To se je zgodilo na fotografiji, ki je bila pokrita s tančico, iz soseske r/cryptocurrency, ki je komentirala, kako neprijetno se to zdi za celotno kriptoindustrijo.

Memecoin kraljice Elizabete je postavil: RedditNa trgu NFT OpenSea je projekt RIP kraljice Elizabete sprožil tudi interne ure smrti kraljice.

Obstajajo 480 NFT-ji znotraj serije, z vsakim žetonom, ki vsebuje domiselne upodobitve kraljice z neprimernimi podtoni. Zdi se, da zbiratelji ne uživajo več v ponovnem projektu, vendar, ker je ustvaril ustrezno 0. 06 Ether (ETH) cena prodajne količinske cene približno $101.

Povezano: Liz Truss, ki je dejala, da bi Združeno kraljestvo “moralo vedno tiho pozdraviti kriptovalute”, je morda naslednja najvišja ministrica

Zdi se, da obseg NFT-jev v seriji kaže na to, da je bil ustvarjalec projekta pripravljen na zakonit trenutek za začetek serije.

Rip Queen Elizabeth NFT: OpenSea Kraljica Elizabeta II je umrla nežno 96 in bil monarh z najdaljšim stažem v suvereni državi, z 85 let in 0123 dni na čelu v Angliji. Pridobila je močno podporo angleških volivcev in imela stopnjo odobravanja monarhije okoli 85% pod pogoji celotne njene vladavine.

93023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -