17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Kripto trgovalna miza Goldman Sachs se razširi na Ether

Kripto trgovalna miza Goldman Sachs se razširi na Ether

Po kritiki do kriptovalut je investicijska banka Wall Street uradno sprejela Bitcoin v začetku tega leta. Zdaj razširja svojo ponudbo, tako da vključuje Ether.

7089 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

Goldman Sachs’ crypto trading desk expands to Ether

Ameriška investicijska banka Goldman Sachs namerava v prihodnjih mesecih ponuditi produkte izvedenih finančnih instrumentov Ether (ETH) in določiti stopnja za širše sprejemanje druge največje kriptovalute in označuje pomemben odmik od kritičnega stališča institucije do digitalnih sredstev v preteklosti.

Mathew McDermott, direktor Goldmanovega digitalnega premoženja, je v ponedeljek potrdil, da se investicijska banka širi na Ether možnosti in terminske pogodbe. V intervjuju za Bloomberg News je McDermott dejal, da bo institucionalno povpraševanje po kriptovalutah še naprej raslo kljub nedavnemu trku volatilnosti:

„Institucionalno posvojitev se bo nadaljevala. Kljub materialnemu popravku cene še vedno opažamo veliko zanimanje za ta prostor. «

McDermott se je prejšnji teden skliceval na raziskavo 850 institucij, v kateri je bilo skoraj 10% vprašanih rekel, da trgujejo s kripto, in 20 % se zanima za vstop na trg.

Institucionalni prilivi v izdelke Ether so samo letos znašali skoraj milijardo dolarjev, skupna vrednost premoženja pa je približno približno.1 milijarda, glede na CoinShares.

Povezano: Poročila kažejo, da Goldman Sachs zdaj ponuja izvedene finančne instrumente Bitcoin

Goldman je leta 2012 odprl omejeno trgovino za izvedene finančne instrumente Bitcoin (BTC) v začetku maja. Nova oprema je vgrajena v oddelek banke za globalne valute in nastajajoče trge, nadzira pa jo McDermottova enota za digitalno premoženje.

Goldmanov objem digitalnega premoženja daleč presega njegovo trgovanje mize. Kot poroča Cointelegraph, je banka pred kratkim vodila dolar 91 milijon naložbenih krogov za Coin Metrics, vodilno platformo za obveščanje o kriptovalutah. McDermott je dejal, da Goldman “išče več različnih podjetij, ki ustrezajo naši strateški usmeritvi.”

7089

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments