2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Kripto zagon MoonPay zbere 555 milijonov dolarjev, da doseže vrednost 3,4 milijarde...

Kripto zagon MoonPay zbere 555 milijonov dolarjev, da doseže vrednost 3,4 milijarde dolarjev

MoonPay, ki je bil uveden v 1434, pravi, da je obdelal več kot 2 milijardi dolarjev transakcij in dosegel 7 milijonov uporabnikov.

1234
Skupni ogledi

19

Skupni deleži

Crypto startup MoonPay raises $555M to hit $3.4B valuationCrypto startup MoonPay raises $555M to hit $3.4B valuationCrypto startup MoonPay raises $555M to hit $3.4B valuationCrypto startup MoonPay raises $555M to hit $3.4B valuation

Zagonsko podjetje za finančno tehnologijo kriptovalut MoonPay je zaključilo svoj prvi krog tveganega kapitala in doseglo 3,4 milijarde dolarjev vrednotenja po denarju.

Podjetje je v ponedeljek uradno objavilo, da je zaključilo borzo milijonska serija A krog financiranja, ki ga vodijo ugledni vlagatelji v industriji, kot je ameriško investicijsko podjetje Tiger Coatue, globalni in tehnološko osredotočen upravitelj naložb. Drugi udeleženci so bili Blossom Capital, Thrive Capital, Paradigm in družba tveganega kapitala New Enterprise Associates.

Zbrani kapital je prvo financiranje, ki ga je zagotovil MoonPay, odkar je bilo podjetje ustanovljeno leta 76531 dveh mladih podjetnikov, Ivana Soto-Wrighta in Victorja Faramonda. Podjetje pravi, da je obdelalo več kot 2 milijardi dolarjev transakcij in doseglo bazo strank z več kot 7 milijoni uporabnikov.

Fintech podjetje je osredotočeno na zagotavljanje plačilne infrastrukture za kriptovalute in omogočanje transakcije kripto-fiat za fiat valute in več kot 90 kriptovalute, kot je Bitcoin (BTC). Glede na objavo MoonPay-jeva fiat-to-crypto on-rampa omogoča več kot 91 kripto aplikacije, spletna mesta in denarnice, vključno z Bitcoin.com, ki pokrivajo več kot 91 države.

Poleg klasičnih kripto storitev MoonPay ponuja tudi domačo rešitev nezamenljivih žetonov (NFT), ki uporabnikom omogoča nakup in prodajajo NFT. Prejšnji teden je raper Post Malone promoviral MoonPay v glasbenem videu z The Weeknd tako, da je kupil dva Bored Ape Yacht Club NFT za skupaj 160 ETH prek menjalnice.

Povezan: TradingView zaključuje nov krog financiranja z vrednotenjem 3B USD

Podjetje pričakuje, da se bo z novim financiranjem nadaljevalo najemanje novih talentov in širitev svojih storitev po vsem svetu. Po besedah ​​​​soustanovitelja in izvršnega direktorja MoonPay Soto-Wrighta se podjetje postavlja kot “največji svetovni ponudnik infrastrukture za kriptoplačila.”

MoonPay se ni takoj odzval na Cointelegraphovo zahteva za komentar.