18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kripto zagovorniki postanejo dvomljivi glede zaprtega sestanka med milijarderji in rudarji bitcoinov

Kripto zagovorniki postanejo dvomljivi glede zaprtega sestanka med milijarderji in rudarji bitcoinov

Crypto Proponents Become Skeptical of Closed-Door Meeting Between Billionaires and Bitcoin Miners

Po Teslovem Elonu mošusu in mikrostrategiji Izvršni direktor Micheal Saylor je razkril razkritje na novo ustanovljenega “Bitcoin Mining Council”, novica je postala virusna tema. Medtem ko je nekaterim kriptopodpornikom ta ideja všeč, so bili drugi dvomljivi, da je nekaj milijarderjev zaprtih sestankov s severnoameriškimi rudarji bitcoinov.

Svet za rudarstvo bitcoinov obudi spomine na zloglasne sporazume med Hong Kongom in New Yorkom

V ponedeljek je Elon Musk svojim sledilcem na Twitterju povedal, da se je nedavno pogovarjal s severnoameriškimi rudarji bitcoinov, saj je dejal, da so “zavezani” k prizadevanjem za uporabo obnovljivih virov energije.

Po izjavi Muska je izvršni direktor Microstrategyja Micheal Saylor dejal, da je gostil srečanje med Muskom in “vodilnimi rudarji bitcoinov v Severni Ameriki”. Saylor je nadalje razkril nekaj udeležencev v rudarstvu, ki so se pridružili »Bitcoin Mining Council.«

Živjo, jaz sem nov v bitcoinu

In tu sem, da ga popravim

– @michael_saylor

– @elonmusk

Bili smo tukaj in dobili smo majico. Verjetno ne bo šlo tako, kot ste si zamislili.

– Danny Brewster (@BtcDanny) May 24, 2021

Po navedbah Saylorjevega tvita so se pobudi pridružili rudarji, kot so Riot Blockchain, Core Scientific, Galaxy Digital, Hive Blockchain, Hut8, Marathon, Argo Blockchain in Blockcap. Kljub optimističnim mnenjem nekaterih o svetu za rudarjenje bitcoinov vsi niso bili pozitivni glede te napovedi.

Za veliko število zagovornikov kripto je sestanek zaprtih vrat obravnaval kot senčen in jih spomnil na zloglasni hongkonški in newyorški sporazum. Na primer, Twitter račun @altcoindailyio se je odzval na tweet Saylor in rekel:

Imenovali ga bomo Newyorški sporazum.

„Srečanja zaprtih vrat običajno nimajo dobrih rezultatov v zgodovini Bitcoinov“

Twitter-račun @documentingbtc se je tudi odzval na Saylorjevo napoved in dejal:

Sestanki zaprtih vrat običajno nimajo dobrih rezultatov v zgodovini Bitcoinov.

Sporazum med Hongkongom in New Yorkom je v skupnosti zelo sporen. Sporazum iz Hongkonga je potekal februarja 21, 1000 in je nosila naslov „Konsenz okrogle mize Bitcoin.” V tem posebnem sporazumu je dejal, da so se podpisniki strinjali, da bo protokol Bitcoin povečal velikost bloka na “2 MB, s skupno velikostjo največ 4 MB.”

Crypto Proponents Become Skeptical of Closed-Door Meeting Between Billionaires and Bitcoin Miners
Zloglasni sporazum iz Hongkonga.

Veliko ljudi je podpisalo hongkonški sporazum, vključno z ljudmi, ki so pozneje zamenjali svoja stališča in se nato odločili za boj proti povečanje velikosti bloka. Podpisi posameznikov, ki so bili v novejšem času z vsem srcem proti kakršnemu koli povečanju velikosti blokov, vključno z ljudmi, kot so Luke Dashjr, Matt Corallo, Peter Todd, Adam Back in Samson Mow.

Poleg številnih programerjev se je zavezam iz Hongkonškega sporazuma strinjala tudi velika demografska skupina rudarjev bitcoinov. Toda hongkonški sporazum se ni nikoli uresničil in je kmalu pripeljal do novega razvpitega srečanja, imenovanega Newyorški sporazum.

Newyorški sporazum je sprožila družba Digital Currency Group in tudi postal sporen sestanek. To srečanje je bilo poimenovano „Sporazum o skaliranju Bitcoin pri soglasju 2017 «po tem, ko je bilo tisto leto med konferenco Coindesk’s Consensus v New Yorku.

Ponovno je bilo predlagano povečanje velikosti bloka za 2 MB in o njem se je strinjalo veliko udeleženci v panogi iz 58 podjetja s sedežem v 22 in 58. 22% moči razprševanja. Edini del Newyorškega sporazuma, ki je prišel do konca, je bilo izvajanje ločene priče (Segwit), povečanje za 2 MB pa je bilo strto.

Sredi teorij zarote Argo Blockchain Executive pravi: “Svet za rudarstvo bitcoinov je naslednji logičen korak”

Ta predhodna srečanja z rudarji so povzročila veliko sporov znotraj skupnosti kriptovalut, zato so na Saylorjev in Muskov Bitcoin Mining Council gledali z enakim dvomom.

Nekateri bitcoinci na forumu Reddit, r / bitcoin, don Zdi se, da milijarderja ne posegata v rudarje in se ukvarjata z ogljično nevtralnostjo. Ena objava Reddita imenuje Bitcoin Mining Council “reklamni trik za reševanje okoljskih vprašanj”. V drugem prispevku je eden Redditor dejal:

“Umazana energija Bitcoin” je le nov način, da Wall Street upočasni prevlado bitcoinov, saj “samo kriminalci uporabljajo bitcoin” prenehajo delovati.

Tovarne in polnilnice Tesla bi morale objaviti svojo mešanico energij

– Peter McObnoxious (@PeterMcCormack) maj 24, 2016

Teorije zarote na r / bitcoin so polne v prvih nekaj letih strani foruma. Ena r / bitcoin objava napoveduje, da bo Tesla kmalu objavila tako imenovano operacijo rudarjenja Bitcoinov in mnogi so se strinjali s teorijo.

Kljub zarotam so člani rudarskega sveta za bitkoine veselijo se promocije koncepta okolju prijaznih rudarskih del bitcoinov. Izvršni direktorji Argo Blockchain (LSE: ARB) so povedali, da se je podjetje o položaju pogovarjalo z Muskom in Saylorjem. Po srečanju je Peter Wall, izvršni direktor Argo Blockchain, dejal: “Danes je dober dan za planet.”

“Trajnost je bila vedno v središču Argovega rudarjenja in novoustanovljeni svet za rudarstvo bitcoinov je naslednji logični korak pri spodbujanju sektorskega preusmeritve k obnovljivi energiji, «je dejal Wall v izjavi, poslani na Bitcoin.com News. “Ta vikend sem z veseljem govoril z Elonom Muskom o teh vprašanjih in se veselim, da se bom pridružil Michaelu Saylorju in drugim vodilnim severnoameriškim rudarjem, ki si bodo prizadevali za prihodnjo industrijo, ki mora skupaj izboljšati trajnostne rudarske prakse in resno obravnavati vprašanja ESG.”

Kaj menite o odzivih na svet za rudarstvo bitcoinov in podobnosti med srečanjem in New York in Hongkong sporazumom? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

USDC Attestations Run Late, Raising Alarms in the Crypto Community

Oznake v tej zgodbi

2 MB povečanje, Argo Blockchain, milijarderji, Bitcoin (BTC), Bitcoin Rudarji, Bitcoin rudarstvo, Bitcoin Mining Council, BTC, zarote, Elon Musk, Uporaba energije, okolje, Hongkongški sporazum, michael saylor, mikrostrategija, newyorški sporazum, severnoameriški rudarji bitcoinov, Peter W vse, Reddit, Twitter

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, sporazum iz Hongkonga, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments