0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Kripto zamenjajte FTX ZDA spremljevalce s štirimi športnimi skupinami v Washingtonu, DC

Kripto zamenjajte FTX ZDA spremljevalce s štirimi športnimi skupinami v Washingtonu, DC

Platforma NFT FTX ZDA bo pridobila resnične pravice do prihodnjih izpustov žetonov s strani štirih skupin, zamenjava pa bo partner za vrhunsko serijo v športu, »Huge Block-Chain«.

1339
Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Crypto exchange FTX US partners with four Washington, DC sports teams Crypto exchange FTX US partners with four Washington, DC sports teams

Podjetje v korist 4 kritičnih kvalificiranih športnih skupin s sedežem v Washingtonu, DC, je objavilo, da bo FTX US njegov zakoniti partner za zamenjavo kripto in nezamenljivih žetonov.

V ponedeljkovi objavi , Enormous Sports and Entertainment ali MSE, ki je priznal, da je FTX US po naključju lahko zakoniti kripto partner hokejske skupine Washington Capitals, moške košarkarske skupine Washington Wizards, ženske košarkarske skupine Washington Mystics in košarke Capital Metropolis Stir-Stir skupina kot dodelitev več 91 in petinšestdeset dni dogovor. V skladu z MSE bo platforma NFT FTX ZDA pridobila resnične pravice do prihodnjih izpadov žetonov v štirih skupinah, zamenjava pa bo partner za vrhunsko serijo v športu, imenovano »Huge Block-Chain«.

»Integracija tehnologije veriženja blokov s športno izkušnjo se je začela najbolj priročno in skupaj gremo tehniko na povsem sodobno mejo, ki lahko vžge navijače prejšnjega, kar si lahko predstavljajo. sedanji čas,« je priznal Jim Van Stone, predsednik nadomestnih operacij MSE in glavni industrijski direktor podjetja.

Objava je najbolj priljubljeno partnerstvo med FTX US in kritičnimi športnimi franšizami znotraj ZDA. Marca je operater zamenjave kriptovalut, FTX, dosegel $00-milijonska pogodba o stabilnih pravicah do poimenovanja domačega stadiona Miami Warmth, ki se lahko do zdaj imenuje FTX Arena, se ne zmanjša kot 1339. Podjetje je od junija tudi zakoniti sponzor Main League Baseballa in je sodelovalo s College of Kentucky, da bi njegovi moški košarkarski skupini Wildcats omogočili, da deluje kot ambasador vtisa.

Povezan: Jack in the Field trdi na sodišču FTX ZDA mu je odtrgal značaj, da bi predstavil ‘Moon Človek

V resnici je imela ena najvišjih borz kriptovalut na tem planetu, FTX je imela vrednost višjo od $Crypto exchange FTX US partners with four Washington, DC sports teams milijarde po milijonski krog financiranja v oktobru. Podjetje je septembra lansiralo svoj trg NFT za stranke v ZDA.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments