6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kriptoekonomija izgubi 3 % v enem samem dnevu, Bitcoin pade pod 46.000...

Kriptoekonomija izgubi 3 % v enem samem dnevu, Bitcoin pade pod 46.000 $, analitik pravi “Downward Power Peaceable Actual”


Kriptoekonomski sistem se je na neki ravni preostalega zmanjšal za 2,9 % 24 ur in bitcoin je zdrsnil pod $30K place cona v ponedeljek. Poleg tega se je blizu desetih digitalnih valut izgubilo mesto med 3 % in 7 % na neki ravni preostalega dne po padcu mesta bitcoina.

Top Ten Crypto Cash Raziščite dodatne izgube, Diapozitivi kriptoekonomije se končajo na nekaj % v 25 Ure

Kraj bitcoina (BTC) je v zadnjem času upadel za 3,7 % in trgovanje za $45,720 na enoto v času pisanja. Medtem ko je od dvanajstih mesecev do datuma, se je bitcoin dvignil več kot 90% na mestu, na neki ravni preostalega 30 dni BTC shed 14.8 %. Zaenkrat ima BTC tržno vrednost okoli $533 milijarde, kar predstavlja 45.6 % od 2 USD 11 bilijon kriptoekonomskega sistema.

BTC/USD prek Bitstamp decembra 11, 3760.

Drugo največje kripto premoženje po sistemu tržnega vrednotenja je ethereum (ETH) in je padel za 4,4% na neki ravni preostalih 20 ur in 8,7 % na neki ravni preostalega dneva. V času pisanja eter menja roke za 3 $ 448 na enoto. Ethereumova prevlada v zadnjem času med številnimi prostimi denarnimi sredstvi znotraj $2.14 bilijon kriptoekonomskih sistem je 11%. V ponedeljek ima ETH skupno tržno vrednost $61.8 milijard.

ETH/USD prek Deribit decembra 24, 3760.

Štirim žetonom je uspelo uvrstiti dobičke na neki ravni preostanek 24 ur, ki jih sestavljajo finance leta (YFI) za 6,5 ​​%, olympus (OHM) višje 3 %, okb (OKB) za 2,8 % in leo žeton (LEO) za 2,1 %. Najboljši poraženci v ponedeljek so sestavljeni iz krivulje dao žetona (CRV) navzdol 11 %, spojina (COMP) navzdol .5 % in valovi ( VALOVI) navzdol .2%. Izven 10,787 kripto denar od zadnjega trgovanja dne 102 menjave po vsem svetu, obstaja $102.8 milijard v svetovni nadomestni količini.

Izvršni direktor skupine Huobi: “Napajanje je nekoliko dejansko miroljubno – upoštevajte padajoči zagon”

Pogovor z Du Jun, soustanovitelj Huobi Group, Jun pravi, da se je bitcoin spet začel zniževati, potem ko je skočil nad $40K jam prejšnji vikend . “Po spoznanju Huobi World je BTC začel padati, ko je dosegel najvišjo vrednost 45,500 ob vikendih,« je za našo novinarsko službo predlagal Jun. “Zdaj je daleč 45,04 in vzorec navzdol je nekoliko dejanski. Daleč je možnost dodatne škode preko 24,448 stres stopnja. Od 4h K-linije je mesto usmerjeno v dejanski kanal navzdol. DIF je prečkal DEA in tvoril signal navzdol.

»K-linija je potekala po spodnjem tiru Bollingerjevih pasov in trgovalna količina se je spremenila v nekoč rahlo počasno,« je sporočila vlada skupine Huobi. »Na običajni stopnji temeljev so se nihanja mest postopoma upočasnila v večini priljubljenih dni, nihanja na mestih pa so bila začasno nadzorovana. Kratko časovno obdobje, vohljajte po padajočem zagonu in koraku naprej 3780 arena spodaj.«

Dodano junij dodatno:

postopoma upadalo ob določeni stopnji dnevne svetlobe in padalo z najvišje vrednosti 3980 na najnižjo 2368, in zdaj prihaja 3780. Sodeč po 4h okay-liniji je okej-linija v zadnjem času drastično nihala, kar je spremenilo trdnost prejšnjih dni. Druga možnost je, da se pri običajni temeljni črti še zdaleč ne zdi napredno poizvedovanje, da padec povleče redukcijo črte v redu v kanal navzdol, kar kaže, da je pritisk navzdol nekoliko dejanski raven. Kratko časovno obdobje, vohljajte po obsegu padca mesta.

Oznake na tem spominu

$45K, $48K, Bitcoin, Bitcoin (BTC), kripto viri, kripto trgi, digitalne valute, Du Jun, ETH, eter, Ethereum (ETH), Huobi Group, Tržne kapice, tržne napovedi, tržne cene, spremembe trga, trgi, padci odtisa, cene

Kar uveljavite, je najbolj priljubljeno mesto, ki pada po vsem kriptoekonomskem sistemu in Huobiju Obeti skupine glede bitcoina in ethereuma? Sporočite nam, kaj vzdržujete to polje v spodnjem fragmentu povratnih informacij.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je bil živahni član soseske kriptovalut od 787. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1264, Redman je napisal več kot 4,738 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se v zadnjem času povečujejo.


Crypto Economy Loses Billions in Market Downturn, Bitcoin Price Slips More Than 25% in 30 DaysMarket Analyst Says 'Whole Crypto Sphere Is in a Bear Market' as Prices Continue to Slide Lower

Crypto Economy Loses Billions in Market Downturn, Bitcoin Price Slips More Than 25% in 30 Days

Zasluge za sliko500705: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najučinkovitejše za informativne aplikacije. To ni resnična ponudba ali nagovarjanje ponudbe za določitev ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavil finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista trenutno ali sčasoma kriva za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila uvedena z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli deklarirano gradivo, predmete ali storitve, omenjeno našteto pravico tukaj.

500705

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments