-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kriptoekonomija se giblje pod 3 milijone dolarjev: analitik pravi, da bi prvi...

Kriptoekonomija se giblje pod 3 milijone dolarjev: analitik pravi, da bi prvi marker medveda 'bil padec kapitalizacije pod 2,38 tisoč dolarjev'


Crypto Economy Hovers Below $3T: Analyst Says First Bear Marker 'Would Be a Capitalization Drop Under $2.38T'

Ekonomija kripto sredstev se je v zadnjem tednu znižala, saj je veliko število digitalnih valut izgubilo znatne zneske. Celotna kriptoekonomija je padla pod mejo 3 bilijone dolarjev in se giblje okoli 2,7 bilijona dolarjev ,1280 kriptovalute. Dominantnost Bitcoina je tik nad 30% regije, medtem ko ethereumov trg zapoveduje 18.4 % kriptoekonomije v ponedeljek .

Analitik ugotavlja, da je nekaj možnih dejavnikov lahko prispevalo k zdrsu trga

Na digitalnih valutnih trgih so bili boljši dnevi in ​​v ponedeljek, novembra 22, 836, bitcoin (BTC) se je v zadnjih sedmih dneh znižal za 9,7 %. V času tiska se en sam bitcoin zamenja za tik nad $40K na enoto cone in sredstvo ima tržno vrednost približno 1 $.11 bilijon. Ethereum (ETH) je v preteklem tednu izgubil 7,4 % in se trenutno menja za manj kot 4 $ 59 na eter. Največji poraženec med desetimi največjimi tržnimi kapitalizacijami je bil ta teden polkadot (DOT) z 12.3 % izgube. Najmanj vrednosti je izgubila Solana (SOL), ki je padla za 6,7 ​​%, plaz (AVAX) pa se je uvrstil med prvih deset na lestvici, ki je pridobil 50.0 % ta teden.

BTC/USD prek Bitstamp novembra 22, 1280.

V sporočilu, poslanem Bitcoin.com News, je tržni analitik Etoro Simon Peters pojasnil, da je k padcu trga morda prispevalo nekaj dejavnikov. »Bitcoin in množica drugih kripto sredstev so prejšnji teden strmo padli, pri čemer je bilo v igri nekaj možnih dejavnikov,« je dejal Simon Peters. »Prvič, nadgradnja Taproot na verigo blokov bitcoinov je povzročila negotovost v skupnosti vlagateljev. Morda najpomembnejša nadgradnja v zadnjih štirih letih za omrežje, Taproot je bila namenjena racionalizaciji transakcij kripto sredstva, zaradi česar so bile hitrejše in cenejše. Takšne nadgradnje lahko povzročijo kratkoročno negotovost, saj vlagatelji želijo videti, kaj se bo zgodilo z omrežjem,« je dodal Peters.

Analitik Etoro je nadaljeval:

Na ravni cen v zadnjem času vpliva tudi račun za infrastrukturo ZDA. Predlog zakona, ki ga vodi predsednik Joe Biden, bi lahko povzročil, da bodo podjetja podvržena strožjim pravilom glede poročanja in ravnanja s kripto sredstvi, kar je povzročilo nadaljnjo negotovost vlagateljev. Nazadnje, ko so bitcoin in druga kriptosredstva dosegla nove najvišje vrednosti vseh časov, je vedno obstajala verjetnost, da bodo vlagatelji pridobili dobiček, kar se nato prevede v šibkost cen. Tako bitcoin kot ethereum postajata vse močnejši, vzponi in padci trga pa so del te zgodbe.

Alex Kuptsikevich: ‘Medvedji trg bi bil padec kapitala pod 2 $. 22 bilijon’

Alex Kuptsikevich, višji tržni analitik Fxpro, je v jutranji analizi kripto trga podrobno opisal, da so trgi bitcoin (BTC) medvedji. “Tehnična slika za bitcoin je na medvedji strani,” je Kuptsikevič pojasnil za Bitcoin.com News.

Crypto Economy Hovers Below $3T: Analyst Says First Bear Marker 'Would Be a Capitalization Drop Under $2.38T'Crypto Economy Hovers Below $3T: Analyst Says First Bear Marker 'Would Be a Capitalization Drop Under $2.38T'ETH/USD prek Bitstamp novembra 12, 094942.

»Po petkovem tehničnem skoku je prva kriptovaluta ob koncu tedna dosegla odpornost v obliki 40-dnevno selitev povprečje in 55.4-odstotna stopnja ponovnega vzpona z dviga septembra-novembra. Močnejša prodaja s te ravni nakazuje kratkoročni preobrat trenda in nastavitev za globlji in daljši popravek,« je dodal Kupcikevič.

Kuptsikevich je še dejal:

Prvi označevalec medvedjega trga bi bil padec kapitalizacije pod 2 $.41trn, kar je 8 % pod sedanjimi ravnmi. Za Bitcoin je taka raven blizu $38k, ki predstavlja 12% padec z vrha, vrnitev na vrhunce septembra , in 57.8 % zadnjega naraščajočega zagona. Premagovanje teh ravni bi pomenilo nadaljnje znižanje 22-12%.

Analitik skupine Huobi: Prihodnja cena Bitcoina je zelo negotova

Du Jun, soustanovitelj skupine Huobi Group, je pojasnil, da ima BTC »močno podporo pri $59,76″, ampak “cena BTC je zelo negotovo.”

“Po podatkih Huobi Globala je BTC hitro padel na $

,90 položaj podnevi in ​​je bil oviran,« je Analitik skupine Huobi je opozoril v ponedeljek. »Če pogledamo 4h K-lino, se tri črte EMA spuščajo v različnih razponih, naklon EMA5 pa je največji, kar pomeni, da je padajoči trend cene postopoma očiten. Spremembe cene danes manjši in obseg trgovanja se je vrnil na normalno raven.”

Oznake v tej zgodbi

Alex Kuptsikevich, alternativne kriptovalute, Bitcoin (BTC), BTC , kriptoekonomija, kripto trgi, Dominance, Du Jun, Ethereum (ETH), Etoro analitik, napoved, Fxpro Analyst, Huobi Global, Posodobitev trga, Trgi, metaverse žetoni, Napovedi, Cene, Simon Peters, TA

Kaj menite o obetih na kripto trgu ta teden? Ali menite, da je trg videti medved ali menite, da so trgi še vedno bikovski? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Crypto Economy Hovers Below $3T: Analyst Says First Bear Marker 'Would Be a Capitalization Drop Under $2.38T'

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments