8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Kriptoindustrija lahko zaupa Cynthii Lummis, da bo sprejela ustrezne zakone

- Advertisement -

Ker svet čaka, da pokuka, kako se ZDA zapletajo v zakone o kriptovalutah, bi oboževalci kriptovalut po naključju vseeno ohranili eno stvar v nasvetih: industrija lahko zaupa senatorki Cynthii Lummis. Njen predlog s senatorko Kirsten Gillibrand, ki smo ga vsi pripravljali in poskušali uveljaviti, je po naravi dvostranski.

Kljub temu čakamo na idealno odlične bistvene odločitve, kljub temu vprašanja medveda upočasnila, da bi izginila z novembrskimi volitvami sferični kotiček. Predsednik Združenih držav za vrednostne papirje in nadomestni predsednik Gary Gensler je napredoval s komentarjem, ki nakazuje, da bo Komisija za trgovanje z blagovnimi terminskimi pogodbami prevzela nepogrešljiv položaj pri nadzoru Bitcoina (BTC), kar bi samo po sebi zahtevalo predlog kongresa.

Druga možnost je, da poznamo par težav, ki so posledične. Zlasti Lummis je v intervjujih izjavila, da pozdravlja povratne informacije iz industrije. Ta dialog je ključnega pomena za natančno izvajanje teh zakonov.

“Zasnovali smo zato deluje znotraj starega okvira za upravljanje in urejanje uporabljenih virov,« je izjavil Lummis. »Razdelili ga bomo v osnutku zaradi izbire dialoga, vi pa boste 30 dni, da nas spodbudite, da predložimo ta račun kot se medvedu spodobi, ga verjetno lahko prej kot resnično oddamo.«

Povezano: Sen. Lummis: Moj predlog s senatorjem Gillibrandom pooblašča SEC, da nudi zaščito kupcem

To ni vprašanje industrija želi več nadzora nad tem, kako je treba obravnavati digitalne vire. Digitalni viri, vključno s kriptovalutami in stabilnimi kovanci, si zaslužijo boljši nadzor. Trgovci bi se morali zanašati nanje, ki sledijo enaki regulativni rutini kot vrednostni papirji ali blago, in zagotoviti, kateri tečaj jih nadzira. Najvišji zdaj so obtičali v negotovosti, kar ni zdravo za industrijo.

Nekateri v industriji trdijo, da so vsi zakoni po definiciji nejasna stvar. Toda digitalni viri želijo v sedanjosti resnično prevladovati in slediti pravilniku, ki ga lahko razumejo vsi posamezniki. Če bi Lummis vodil to metodologijo dialoga, bi se kljub temu počutili navdušeni, da zdaj prenašamo vsakega posameznika, ki se bori za iskanje idej za izdelavo industrije, ki bo dolgoročno uspešna. Ima zgodovino, ki dokazuje, da razume zmogljivosti blockchain zmogljivosti in prednosti inovacij v sektorju finančne tehnologije. In, odkrito povedano, preteklih šest mesecev ni bilo uspešnih za tiste, ki nasprotujejo kakršnim koli zakonom. Ni najenostavneje, zdaj bomo nosili naslovnice zaradi nesreč, uživamo v Celsius Network, kljub temu pa obstaja še natančen udar osem- in devetmestnih vdorov, ki se zdi, da se industrija ne more odpovedati.

Od njene izvolitve v ameriškega senata je Lummis zavzel neomajno stališče za finančno zasebnost, zdravorazumske zakone in okrepljene inovacije v finančnem sektorju. Borila se je proti prekoračitvi zasebnosti v ukrepih skladnosti diagrama ameriških družin predsednika Joeja Bidna. V enem samem posebej živahnem trgovanju z ministrico za finance Janet Yellen je Lummis poudaril, da »bančne možnosti niso zadeve zvezne izvršne oblasti. Banke se razvijajo in ne delajo za davčno upravo.«

Lummis je nekoč izjavil, da je »zasebnost tehnika življenja« v Wyomingu prej kot objokoval, da velika tehnologija tepta državljanske svoboščine. Toda v istem času se je zavzemala za krepitev zmogljivosti ameriških inovatorjev za konkurenčnost v svetovnem gospodarstvu. Spremenila se je v eno izmed mnogih primarnih, ki je menila, da bi uvedba “pravne berljivosti v industriji digitalnih sredstev” povečala sposobnost države za tekmovanje s Kitajsko. In zaskrbljujoče je, da je med primarnimi silami Kitajska pri razvoju, testiranju in uvajanju digitalne valute centralne banke (CBDC) prej kot ZDA in Evropska unija. Kitajska, kot ima senator enega po enega, si prizadeva za digitalni juan, delno zato, da bi podaljšala nadzor nad finančnim strojem države z uporabo okrepljenih alternativ nadzora.

Če želimo ohraniti pretok s Kitajsko, moramo industriji digitalnih sredstev zagotoviti pravno berljivost. Medtem ko je SEC priznana kot mračna luknja za inovatorje, Gary Gensler priznava zmogljivost digitalnih virov. (1/2)

— Senatorka Cynthia Lummis (@SenLummis) April 30, 2021 Medtem ko je senator prepričan, da bi ameriški CBDC spodbudil rožnato meso do ameriškega dolarja v bližnji prihodnosti, je Lummis hkrati pozval k zasebnosti biti “temeljni predpis” vsakega predloga CBDC, ki se premakne naprej. Med njenimi najbolj nepogrešljivimi stališči je, da “ne moremo omogočiti CBDC, da spremeni pravilno v panoptikum.”

Povezano : Izdelovalci GameFi bi po naključju poleg tega zelo uspešno posegli po ogromnih kaznih in težki čas

V celoti gledano se Lummisovi položaji zdijo kot v boju z enim več. Bori se za sodobne tehnološke inovacije v finančnem sektorju, vendar opozarja, da mora biti zasebnost vedno na prvem mestu. Pravzaprav je prav kombinacija njenih nasvetov o tem izzivu tisto, zaradi česar je primerna pogajalka za lepe in uravnotežene zakone o kriptovalutah. Digitalni viri so zgrajeni v bistvu v celoti na podlagi uporabnih znanosti blockchain, ki lahko kategorično tržijo, kako svet vodi svojo industrijo. Te uporabne znanosti je treba vedno spodbujati. Inovacije so bistvenega pomena za dolgoročni finančni uspeh naše države. Druga možnost je, da v istem času industrija kriptovalut hrepeni po strožjih zakonih, zlasti zato, ker se nanašajo na zakone proti pranju gotovine in skladnost s predpisi Know Your Customer.

Prav tako kot vodja mora doseči stabilnost, ki ščiti normalno blaginjo državljanov, hkrati pa omogoča inovatorjem, da razvijejo tisto, kar razvijajo, kar najbolj vključuje. Lummis zadene popolne pravilne note. Wyoming in preostali svet bosta uživala v večini uporabnih znanosti, ki v bistvu temelji na blockchainu, vključno z digitalnimi viri. Vendar želimo voditelja v ameriškem senatu, ki se bo zavzemal za pravice državljanov, obenem pa zagotovil, da so ameriške službe za sposobnosti pripravljene tekmovati na svetovnem prizorišču.

Lummis je zadel pravilno ton, ki združuje prizadevanje za inovacije z zaščito lastne finančne zasebnosti. Niti zasebnost niti inovativnost nista stranski nasveti. Sploh niso politični. So preprosto nenavaden smisel.

Richard Gardner je izvršni direktor podjetja Modulus, ki gradi zmogljivosti za ustanove, ki jih sestavljajo NASA, Nasdaq, Goldman Sachs, Merrill Lynch, JP Morgan Jog, Bank of The USA, Barclays, Siemens, Shell, Microsoft, Univerza Cornell in Univerza v Chicagu.

Ta članek je namenjen tradicionalnim izbiram podatkov o zapisih in preprosto ne bi smel biti in zmagal ne jemljite kot pravni nasvet ali nasvet glede financiranja. Pogledi, nasveti in mnenja, izraženi spodaj, so pisatelj sam in ne pomenijo nujno razmišljanja ali opisa pogledov in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -