24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kriptoplatforma Bakkt za institucionalne kupce odstrani več digitalnih virov – katere kriptovalute se soočajo s sekiro?

- Advertisement -

Dobava: AdobeStock / AscannioPlatforma za kriptovalute Bakkt uvaja pomoč za 16 iz 36 žetonov, ki jih ponuja nedavno kupljena platforma za pridobivanje in prodajo Apex Crypto.

Odločitev podjetja Bakkt, da umakne te žetone z borze, je del posebnega širšega načina podjetij, ki zmanjšujejo svojo izpostavljenost verjetnosti, ko se poskušajo spopasti z negotovimi regulativnimi spremembami.

Seznam umaknjenih žetonov je v bistvu ogrožen zaradi nepogrešljivih žetonov za decentralizirano financiranje (DeFi), ki vključujejo Aave (AAVE), Avalanche (AVAX), Bancor Network Token (BNT), Basic Consideration Token (BAT). ), Chainlink (LINK), Chiliz (CHZ), Compound Token (COMP) in Cosmos (ATOM).

Curve DAO (CRV), Enjin Coin (ENJ), Fantom (FTM), Filecoin (FIL), GALA (GALA), The Graph (GRT), spletni računalnik (ICP), Loopring (LRC), Maker DAO (MKR), Republic (REN), Stellar (XLM), Sushiswap (SUSHI), Synthetix (SNX), Texos (XTZ) in Uniswap (UNI ) so poleg tega na seznamu.

»Po zaključku našega prevzema Apex Crypto in kot del našega oblikovanega pregleda razčlenjevanja kovancev smo se odločili, da umaknemo znesek gotovine na platformi,« je menda govoril tiskovni predstavnik nadomestnega.

»Najvišji interesi naših strank in njihovih pokroviteljev so naša temeljna predanost in naša pregled zagotavlja, da so ti interesi najbolj zadovoljeni, ko vidimo v bistvu najnovejše regulativne smernice in najbolj sveže trgovinske ureditve.«

Bakkt, ki je v večinski lasti Intercontinental Alternate – očeta ali matičnega podjetja Contemporary York Stock Alternate – je pred kratkim kupil nedobičkonosno Apex Crypto, da bi se bolj uveljavil na trgu finančne tehnologije.

Pridobitev se je spremenila v enkrat izvedeno aprila za $33 milijonov v denarju in 145 milijonov dolarjev v inventarju, kar daje Bakktu največjo prednost v prostoru finančne tehnologije, saj dovoljuje ponuja izvršbo, kliring, skrbništvo, imenovanje ustanov in obdavčitev podjetij za 5 milijonov možnosti prek 16 fintech strank .

Marca je podjetje poleg tega razkrilo, da zapira svojo maloprodajno usmerjeno aplikacijo, ki je ponujala pridobivanje in prodajo kriptovalut, nagrade za zvestobo in predstavitve kartic.

Kot sprememba se bo podjetje, ki je o tem govorilo, verjetno močno zavedalo ponudbe kriptovalut in podjetij zvestobe podjetjem prek storitev kot- izbire vmesnika za prodajo in programiranje pripomočkov.

Regulatorji ZDA povečajo natančnost nad kriptopodjetjiVroče kroženje Bakkta je prišlo, ko imajo ameriški regulatorji poostren nadzor nad trgovino s kripto, pri čemer predsednik Securities and Alternate Price (SEC) Gary Gensler trdi, da večina kriptožetoni trgujejo kot vrednostni papirji.

Kot poročajo, je tečaj obtožil zdaj propadlo kripto alternativo Bittrexu US, da dela z neregistrirano alternativo vrednostnih papirjev.

Zlasti SEC je trdil, da Bittrexovo razčlenjevanje žetonov OMG, Droop, ALGO, Monolith (TKN), Naga (NGC) in IHT Loyal Estate Protocol (IHT) predstavljala neregistrirane ponudbe vrednostnih papirjev.

V zadnjem tednu je Wall Avenue Journal poročal, da je SEC do zdaj identificirala 76 takšni digitalni žetoni, s katerimi se trguje ali se je z njimi trgovalo v ZDA kot vrednostni papirji, pri čemer je Ripplov žeton XRP posebej identificiran in najbolj resničen.

Po dokumentu nedvomno obstajajo , ki veljajo za vrednostne papirje, s katerimi se trguje tudi na eni ali več večjih kripto borz, registriranih v ZDA.

Vnesite svojo elektronsko pošto za naše e-novice fundacije Brezplačno vsak dan

Kratke 3 minute spoznajte trenutne kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -