17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Kriptopodjetja 27. vprašanje finančnim ministrom EU, naj omilijo zahteve po razkritju

- Advertisement -

Šestinštirideset evropskih kripto agencij in organizacije zasebnih vprašal finančne ministre v 27 evropskih države, da omilijo nekatere regulativne zahteve za kripto industrijo. Kot primer so zahtevali, da se pobude za decentralizirane finance (defi) izključijo iz zahtev za registracijo kot popolne osebe.

Crypto Commercial’s Pismo oblikovalcem politik EU Šestinštirideset evropskih kripto agencij in zasebnih organizacij je poslalo pismo na 12 Finančni ministri EU v zvezi z zahtevami po razkritju za kripto transakcije, je ta teden poročal Reuters in opozoril, da si je pismo ogledal .

V dopisu z dne aprila 12, so agencije in organizacije prosile oblikovalce politik EU, naj zagotovijo, da njihovi predpisi, ki jih sprejemajo, ne bodo več daljši od nasvetov za nagrajevanje, ki večinoma temeljijo na zahtevah, ki jih neposredno izvaja Monetary Motion Job Pressure (FATF). ).

Izrazili so pomisleke glede informacij, ki zahtevajo, da kripto podjetja sprejmejo zapise ob resnih primerih digitalnega forex transferji. Natančneje so zahtevali, da EU decentralizirane pobude v povezavi z decentraliziranimi financami (defi) izključi iz zahtev po registraciji kot popolni subjekti. Prav tako so zasloveli, da decentralizirani stabilni coini verjetno ne bodo več samodisciplina regulativnega okvira za trge kriptografskih virov (MiCA).

Predlogi, ki imajo za posledico javno razkritje Tiskanja in žepnih naslovov, ki so utesnjeni pri transakcijah, “bodo vsak imetnik digitalnega premoženja obsodil” z zmanjšanjem zasebnosti in varnosti imetnikov kriptovalut, so slavni organizatorji pisma.

Evropski parlament je glasoval za dosego MiCA račun zadnji mesec brez ponudbe, ki lahko zasebno uspešno prepove večinoma kriptovalute, ki temeljijo na dokazu o delu. EU je predstavila MiCA, da bi ohranila oko na vse izdajatelje in ponudnike kriptovalute v značilnostih.

Izvršni direktor Coinshares Jean-Marie Mognetti, ki velja za enega od organizatorjev pisem, slovi za to evropsko kripto predpisi so zaenkrat bolj zapleteni kot v drugih regijah. Poudarila je, da so obremenjujoči predpisi zasebnih agencij odvrnili od širitve v Evropi.

Ena druga organizatorka pisem, Diana Biggs, vodja varnosti pri Defi Technologies, je menila:

V naši industriji v Evropi ni bilo prav zadostnih ali usklajenih prizadevanj.

Dosežek predvidevate, da se bodo oblikovalci politik EU popustili zahtevane zahteve za razkritje? Omogočite nam, da izveste v odlomku komentarjev pod.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je v naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, odprtokodnih metod, omrežnih učinkov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

6264648Zasluge za slike2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons


Zavrnitev odgovornosti
: Ta članek je informativnega značaja zmogljivosti najbolj priročne. To ni več pripovedna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za odstranitev ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal finančnih, davčnih, popolnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, predmete ali izdelke in ponudnike, ki so navedeni tukaj .

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -