17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kriptopodjetje Gemini izbere Eire kot pokvarjeno evropsko središče ameriškega kripto bluesa

- Advertisement -

Kriptonadomestek Gemini je izbral Dublin, ker je sedež njegovih evropskih operacij, v ozadju kripto podjetij, ki iščejo zrak v ZDA, ki bi spodbudil rast.

Na Might perchance perchance per chance 25, Cameron in Tyler Winklevoss, ki sta v bistvu ustanovila Gemini v 2014, potrdili, da so Eire izbrali kot pokvarjeno podjetje za razvoj izdelkov in ponudnikov podjetja po Evropi.

Na sestanku z vrhovnim ministrom Eire Leom Varadkar, dvojčka sta povedala, da sta izbrala Emerald Isle zaradi njegovega močnega regulativnega mehanizma, velikega nabora talentov in uveljavljene tehnološke skupnosti.

Čestitke @Gemini – glavno podjetje, ki ga je centralna banka Eire registrirala kot dobavitelja virtualnih sredstev. Tukaj je Eire zelo dobro poznan, ker se vlada osredotoča na inovacije kot gonilo razvoja. Potrebujem Gemini vsak uspeh, saj proizvajajo svojo posadko v Irski. pic.twitter.com/Y3WULIqwNc

— Leo Varadkar (@LeoVaradkar) Morda morda za vsako priložnost 25, V koraku s pregledom iz avgusta 2022, približno % anketiranih odraslih Ircev je imelo kriptovaluto. Druga možnost je, da se je razrešitev spremenila v navzdol z % med 70 bikovski trg. Poleg tega je šef irske centralne denarne institucije januarja pozval k prepovedi oglaševanja kriptovalut.

To kriptopodjetij ni odvrnilo od ustanovitve tamkajšnje trgovine v povezavi s kriptoborzama Binance in Kraken, prav tako kot neskončna blockchain in fintech zagonska podjetja.

Varadkar je komentiral: “Here je zelo znan po Irski, ker se zvezna vlada osredotoča na inovacije kot gonilo razvoja.” Cameron Winklevoss je novinarje obvestil, da je “Eire naša vstopna točka v EU.”

“Preverili smo vse vidike vstopa v EU kot zmožnosti in bili smo navdušeni nad Eire in ugled regulatorja, CBI, kot pravilno zaradi tehnološke skupnosti in talentov ter ekosistema. Tako se je za nas spremenilo v očitno naravno ujemanje.«Gemini, ki že ima službo v Dublinu pri 12 delavci, so julija prejeli licenco ponudnika digitalnih sredstev od centralne banke Eire 2022.

Družba namerava povečati število zaposlenih po tem, ko je EU sprejela predpise o sodobnih trgih kripto lastnine (MiCA), ki so bili spremenjeni v uradno akreditirano na Might perchance perchance 12.

Dvojčka napovedujeta znaten zagon kripto industrije po uvedbi regulativnega okvira. »Posredujem, da boste dobili kambrijsko eksplozijo inovacij ,« je dejal Cameron Winklevoss.

To ni načelo, ampak vsaka druga država vodi Gemini. Aprila je podjetje predstavilo načrte za vzpostavitev inženirskega središča v Indiji, da bi pridobilo vstop v svojo rastočo skupino tehnoloških talentov.

Povezan: Kraken prejme pooblastilo ponudnika digitalnih sredstev v Eireu pred glasovanjem MiCA

Potek prihaja sredi naraščajočega regulativnega stresa v ZDA v tem, kar so nekateri opazovalci v panogi pridobili, kar so poimenovali “bitka za kriptovalute”.

Tožba v zvezi s provizijo za vrednostne papirje in trgovino proti Geminiju januarja, ki je družbo obtožila neregistrirane prodaje vrednostnih papirjev. “Je zelo močan in primanjkuje doslednosti,” je komentiral Cameron dogajanje v ZDA

Podjetje ohranja delovna mesta v New Yorku pod Gemini Have. faith Company, LLC.

Crypto Metropolis: Datoteke v Osako, 2d največje mesto na Japonskem

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -