19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kriptovaluta Flexa AMP je dosegla nov vrh na seznamu Coinbase - leta...

Kriptovaluta Flexa AMP je dosegla nov vrh na seznamu Coinbase – leta 2021 se je povečala za 1.700%

Interni žig aplikacije za plačevanje s kriptovalutami Flexa, AMP, je dosegel nove najvišje vrednosti po uvrstitvi na glavno borzo Coinbase.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali AMP / USD prvič doseže 0 USD 11 na kovanec za prvi čas junija 17.

AMP se približa $ 0. 12 kot najuspešnejši altcoin

Flexa, ki se opisuje kot “prva možnost plačila digitalne valute za maloprodajo,” želi ponuditi popolno rešitev za sprejemanje in porabo kriptovalut.

Njegov prejšnji infrastrukturni žeton, Flexacoin (FXC), je bil konec lanskega leta v okviru prenove spremenjen v AMP.

Zdi se, da je zamenjava skoraj v trenutku boljša od izvirnika, saj se je v 2021 dvignila iz začetna vrednost samo 0 USD. 006 – leto- dosedanji dobiček približno 1, 700%.

Flexa je že sodelovala s kanadskim multinacionalnim podjetjem za e-trgovino Shopify. Ko je ta napovedal, da bo ta teden razširil svoje plačilne funkcije na vse trgovce na Facebooku in Googlu, je AMP zacementiral svoj tekoči bikovski tek in skočil 25% v preteklosti 24 ur samo kot borza Coinbase je začela trgovanje.

AMP / USD 1-dnevni diagram sveč (Bittrex). Vir: TradingView

V Konec maja je ameriška prehrambena in trgovska veriga Sheetz potrdila, da bo začela sprejemati plačila z Bitcoin (BTC) s pomočjo Flexinih storitev.

“Odkar je Flexa pred nekaj več kot dvema letoma začela s plačevanjem kot prva možnost digitalnih valut za maloprodajo opeke in malte smo prilagodili več kot 41, 000 trgovske lokacije po ZDA, ”Tyler Spalding , soustanovitelj in izvršni direktor družbe Flexa, je komentiral prejšnji mesec.

Utripi upanja v ravno kripto pokrajino

AMP je tako na vrhu lestvice letijo altcoinov v četrtek, njegovi dnevni donosi se podvojijo od naslednjega največjega riserja, XinFin Network (XDC).

Na splošno je bila slika za alte na dan mešana, ko so se Bitcoin ohladili in večje žetone s tržno kapitalizacijo, vključno z Ethereum (ETH).

Povezano: Dip-bu yers pričakujejo nadaljnjo negativno stran, potem ko cena Bitcoina pade na $ 38 K

V komentarju je sodelavec Cointelegraph Rakesh Upadhyay dejal, da gre za vprašanje potrpljenja večine trgovcev .

“Glede na to, da obstaja veliko sredstev, ki so pripravljena za pretok v kriptovalute, še en velik padec ni verjeten,” je povzel.

“Vendar to še ne pomeni, da se bo nov bikov trg začel v naglici. Večina večjih kriptovalut lahko vstopi v dno pred začetkom naslednjega gibanja. «

Skupna kapitalska tržna vrednost je znašala 1 dolar. 632 bilijon, z deležem Bitcoina pri 45. 1%.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments