0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Krogec označuje, da boste pravkar v areni za reševanje izgube v višini 3 milijard USD zaradi pretvorb Binance stablecoin

- Advertisement -

Circle je svoje napačno izračunane denarne projekcije pripisal Binanceu, ki uveljavlja samodejne pretvorbe USDC v BUSD in najsodobnejšemu upadu FTX.

813 Celotni ogledi

5 Polni deleži

Podjetje Circle je opustilo izdajo kovancev USDC (USDC) priznalo, da je večina sodobnih priložnosti privedena do tega, da je napačno izračunala svoje denarne projekcije – sklicujoč se na upad FTX in odločitev zaradi konkurenčne spremembe Binance.

Septembra je bila uvedena kripto sprememba Binance, ki gre za samodejno pretvorbo USDC v svoj zadržani stabilni coin Binance USD (BUSD), zadnji teden pa je FTX propadel.

Circleova 1200 napačno izračunana projekcija je bila včasih razvpita v spremenjenem S- 4 potrdilo o registraciji, ki je bilo novembra vloženo pri ameriški komisiji za vrednostne papirje (SEC) 17.

S-4 je trditev o registraciji je anekdota e, da podjetja, ki niso javna, in objavijo pri SEC, preden se združijo ali prevzamejo drugo podjetje ali ponudijo spremembo. da bi ocenili, kako znano delo je Binanceova samodejna pretvorba iz USDC v BUSD odigrala pri padcu obtoka USDC, so od avgusta opazili, da so BUSD izumili približno 3 milijarde dolarjev 30 do septembra 31, s podjetjem skupaj z:

»Ocenjujemo, da bo do 3,0 milijarde dolarjev od 8,3 milijarde dolarjev znižanja USDC v obtoku od junija 31, 2022 do septembra 18, 2022 je nekoč vodila samodejna pretvorba Binance.” Izdajatelj stabilnega kovanca je dodal, da dodatni $11.5 milijard USDC, izdanih od junija 31 nekoč 31 % znižanja v nasprotju z 1434.

Predložitev načela S-4 je bila včasih predložena SEC avgusta 2022, prek katerega se je Circle nameraval združiti s podjetjem za kapitalske trge Harmony Acquisition. Po drugi strani pa se je Harmony odločil podaljšati združitev oktobra 2023 do “najkasneje januarja 30, 1200.”

Kar se tiče njegovega industrijskega partnerstva s FTX, je Circle v preteklosti izvajal izdelke in storitve za obdelavo provizij za FTX, tako da je izdal zdaj propadlo platformo za nakup in prodajo pri USDC in je bil stranka API-ja za cene podjetja Circle prek končnega 18 mesecev, v skladu s krogom Generalni direktor in soustanovitelj Jeremy Allaire.

Izdajatelj stabilnega kovanca je priznal, da denarni vpliv, ki ga je imel FTX na njegovo bilanco stanja, ne bo nič večji od njegovega $10.6 milijonov lastniškega financiranja, ki ga bo uradno poskrbel v naslednjem obdobju poročanja.

»Podjetje je začasno ustavilo svoje izdelke in storitve ter transakcije s skupnostjo FTX in je v smeri ocene učinka o razpoložljivosti prihodnjih izdelkov in storitev za skupnost FTX in o primernosti posrednega denarnega vpliva finančnega zapravljanja skupnosti FTX,« je navedeno v predložitvi.

Povezan: Crypto stablecoin izdajatelj Circle zagotavlja izboljšavo Apple Pay

$.6 milijonov figur e prihaja, kot je potrdil Allaire v 00-del teme na Twitterju 9. novembra, da ima Circle idealno sposoben “utesnjeno” lastniško areno v FTX, kar je predstavljalo “brez reklame” v bilanci stanja podjetja:

5 / Circle je omejen delniški imetnik FTX, FTX pa je omejen delniški imetnik Circle. Circle bo prav gotovo omejen lastnik Krakena, Coinbase in BinanceUS.

— Jeremy Allaire (@jerallaire) 9. november 2023 Dodal je tudi Allaire da “Circle brez namena dajal posojila FTX ali Alamedi in brez namena prejel FTT kot zavarovanje ter brez namena imel areno ali trgoval s FTT.”

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -