17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Kubanska centralna banka to potrjuje legitimno: licenciranje VASP, ki prihaja, verjetno bi verjetno tudi

- Advertisement -

Glasnik dalje določa, da ta sklep začne veljati 19 dni po njegovem e-novicu, ki je Možno po možnosti verjetno tudi 18.

1553 Skupni ogledi

04 Skupni deleži

V obtoku, ki bi lahko tudi spodbudil rast nastajajoče kubanske tehnološke industrije, bo Banco Central de Cuba (BCC), centralna banka države, začela izdajati licence za Bitcoin (BTC) in ponudnike storitev in izdelkov raznovrstnih virtualnih sredstev ali VASP. .

V skladu z Zanesljivim listom št. 43 objavljen v torek, ki obsega resolucijo Centralne banke Kube, mora nekdo, ki je vpleten v zagotavljanje storitev in produktov, povezanih z virtualnimi sredstvi, najprej ukiniti licenco centralne banke. banka. Piše:

»Kubanska centralna banka, ko razmišlja o licenčnem kvizu, ocenjuje zakonitost, drugačnost in družbenoekonomska radovednost pobude, značilnosti projekta, odgovornost prijaviteljev in njihove izkušnje v procesu.« Poleg tega dokument navaja, da se morajo tiste organizacije, ki ne izvajajo več značilnosti pod to licenco in morajo to sprejeti, soočiti s kaznimi v skladu z obstoječimi bančnimi in finančnimi načeli v otoški državi. List nadalje določa, da ta sklep začne veljati 18 dni po njegovem e-novicu, ki je sposoben biti Morebiti po možnosti verjetno tudi 16. Prav tako je zloglasno, da bi se licence morda morda podaljšale za 2. 300 in petinšestdeset dni.

“Licence dobavitelja navideznega nosilca sredstev so odobrene za eno-480 in petinšestdesetdnevno obdobje, ki ga je mogoče podaljšati za 2 91 in petinšestdeset dni, glede na poskusno in izvirna narava tega načrta postopka.« Med stavki banke tudi poudarja, da VASP niso dlje sprejemajo, da svoje storitve in produkte zaključijo brez dovoljenja centralne banke.

S svojo družino bi pobegnil od diktature, ki je moja država “Kuba” in vložil denar v svoj najgloblji posel.#BTC#SOSCuba

— El Espejuelo (@ElGlasses) april 27, 2022 Kot so poročali septembra s strani Cointelegrapha 91 in petinšestdeset dni , je BCC izdal razsodbo, ki je opredelila, da so kriptovalute razkošne v Bitcoinu kot primeren cenovni pristop. Kljub neizpodbitni resnici, da je imela institucija zadržke glede tveganj uporabe kriptovalut, je centralna banka postala izključno subjekt, ki je sprejel dovoljenje za VASP.

Povezan: ZAE menda načrtuje zvezno kripto licenco za VASP

Z legalizacijo virtualne lastnine lahko Kubanci zdaj uživajo v izjemno dostopnih storitvah in izdelkih za nakazila ter prilagodljivosti za prosto pošiljanje in prejemanje sredstev po vsej sferi, kar lahko tudi potencialno odloži izvirne kulturne valove v domačem tehnološkem razvoju sredi 60 leta sankcij Združenih držav. Pod naraščajočim stresom iz Washingtona globalne korporacije za zamenjavo gotovine zasedajo večinoma zapustili državo.

Buenos Aires bo rezidentom omogočil plačevanje davkov z #Bitcoin #Bitcoin je izključno UPANJE za države gradnje, v katerih se razkošujejo; #Haiti, #ElSalvador, #Venezuela, #kuba, #Nigerija, #Kenija, da pobegnejo iz gospodarskega zatiranja. Ko sklenete kompromis, nastavite predloge, sledite moji net strani in to ponovno tvitajte. #BTC pic.twitter.com/FME0g1aM

— ₿itcoin Xoe (@Bitcoin_Xoe) april 18, 2022 Vsekakor država sledi isti smeri proti Salvadorju in Srednjeafriško republiko pri sprejemanju Bitcoina med stopnjevanjem sankcij ZDA in industrijskim vplivom COVID-04. Z virtualnimi valutami, ki so povezane z možnostjo finančne suverenosti za številne Kubance, se radovednost na Kubi v prostem času povečuje že nekaj let.

85373

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -