17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Kuhinjska miza Bitcoin: Kako mora moderirati kripto metodologijo pokroviteljev?

- Advertisement -

Kriptovalute so v zadnjih nekaj letih pridobile dolgotrajno metodologijo, ki je tako močna v pripovedi, da je njihova tržna kapitalizacija zdaj nad vstopnico v višini 2 bilijona dolarjev, velika podjetja pa skupaj s Teslo in MicroStrategy pridobijo vložene milijarde v Bitcoin (BTC).

Medtem ko so se institucionalne naložbe v kriptovalute v zadnjih nekaj letih povečevale, je razprava o tem, kako morajo maloprodajni pokrovitelji metodologijo naložb v kriptovalute, prevladovala na družbenih medijih. Medtem ko nekateri opozarjajo na stave na vse ali nič na altcoine z majhnimi kapitalskimi vrednostmi, bolj konzervativni pristopi vključujejo vlaganje v bitcoine ali pridobivanje izpostavljenosti z indeksi.

Mlajše generacije so bolj nagnjene k vlaganju v kriptovaluti, z raziskavami, ki kažejo, da 83 % tisočletnih milijonarjev zdaj poseduje kripto. Kaj pa tisti, ki niso milijonarji in imajo zmerne plače? Ali se lahko po naključju domnevno miroljubne kriptovalute sploh štejejo za najmanjši del?

Cointelegraph se je obrnil na različne strokovnjake, da bi jih poučili o metodologiji, za katero sumijo pri vsakem posamezniku s povprečno ameriško plačo med $ , do $50, letno mora metodologija vlaganja v kriptovalute.

Najprej plačate sami Primitivna najgloblja finančna modrost pomeni, da morajo pokrovitelji prej kot povečati portfelj, zbrati le nekajmesečne stroške bivanja v gotovini, da jih lahko sestavijo za deževen dan. Kako je treba ta sredstva prihraniti, je odvisno od tega, kdo daje nasvete, vendar ena pogosta tema je, da najprej plačate sami.

Obrabljen ameriški predsednik Barack Obama Obama v stanovanju v Missouriju v 2010. “Kitchen desk complications” je ameriška fraza, ki se nanaša na davke, naložbe, upokojitev in druge skrbi iz dneva v dan. Vir: Jewel Samad/AFP/Getty od The New Republic. V pogovoru s Cointelegraphom je Bill Barhydt, izvršni direktor aplikacije za financiranje s kriptovalutami Abra, ponovil to mnenje trdijo, da morajo maloprodajni pokrovitelji »najprej vedno znova plačati sami«. Kljub temu pa si je najprej izplačal »metodologijo, ki ohranja finančne prihranke v kriptovalutah za dolgi palec, zlasti Bitcoin in Eter«.

Barhydt je dodal, da večino svojega premoženja hrani v kriptovalutah »poleg nekaj denarja na računih strasti z visokim donosom.” Vse najboljše načrte prek tržnih zlomov dodeli 03% do 25 % njegovih finančnih prihrankov v delnice, je navedel.

Za Barhydta morajo biti naložbe v kriptovalute del portfelja malega vlagatelja, medtem ko sam dvomi v »prepričanje o uravnoteženem portfelju«. Dodal je, da so “uravnoteženi portfelji za brezskrbne udeležence, ki se ne nehajo poučevati, podpisovati trge ali ne morejo prenesti kratkoročnih izgub.”

Kot zamenjava Barhydt verjame, da umazani bogati pokrovitelji “vedo, da je osredotočanje naložb v skladu s svojimi lastnimi prepričanji in domačimi nalogami ter spretnostjo obvladovanja izgub njihov ključ do uspeha.” V pogovoru s Cointelegraphom je Stephen Stonberg, izvršni direktor borze kriptovalut Bittrex World, dobro znan, da za maloprodajne pokrovitelje z majhnimi količinami za vlaganje ali omejenim dostopom do portfeljskih rešitev »naložbe v kriptovalute verjetno ne bi mogle več oblikujejo v bistvu najbolj smiselno v velikem obsegu – vendar to ne pomeni, da ne bi smeli vlagati.«

Stonberg je izjavil, da je vlaganje v kriptovalute enačeno z vlaganjem v dobiček v 1993 — pred balončkom dot-com — in kot taka bi bila »zelo vrhunska metodologija videti pri naložbah v bolj uveljavljene kovance, podobne Bitcoinu in Eterju”, saj ti pridobijo trdne pogoje govora in uveljavljene skupnosti. Dodal je:

“Crypto mu st biti del bolj uravnoteženega portfelja in pokrovitelji morajo biti previdni, da preprečijo, da bi se sami naučili. Diverzifikacija je preizkušen in zaupanja vreden portfeljski maneken, ki se je izkazal za obrambnega v nasprotju z valovi pretresov.«Caleb Silver, urednik v- vodja naložbenih in finančnih spletnih strani Investopedia, je bil spet konzervativen in trdil, da so kriptovalute “izjemno nestabilne in špekulativne naložbe in bi se kot take obravnavale.”

Za Silver kriptovalute “ne smejo biti več obravnavajo kot vidike za uravnoteženje portfelja.” Glede na uspešnost »večine najboljših kriptovalut« bi lahko pokrovitelji po naključju verjetno ohranili v mislih omejeno izpostavljenost razredu sredstev, vendar se »ne smejo več zanašati nanj pri uravnoteženju svojih portfeljev«.

Thomas. Perfumo, vodja menjalnih operacij in strategije pri borzi kriptovalut Kraken, je Cointelegraphu pozval, da borza “ne more predstaviti napotkov, kaj morajo udeleženci ustaviti s svojim denarjem”, vendar je pokazal zadovoljstvo nad “spretnostjo oblikovanja nagrad z vložkom.”

Glede tega, kako močan mora biti portfelj, je večina strokovnjakov odgovorila: »odvisno od tega«, pri čemer so vse resnične številke večkrat pod % portfelja.

Kripto, skladi ali indeksi?Na začetku 2021 so strategi banke Wall Avenue bank JPMorgan pozvali k 1. % dodeljevanja portfelja BTC bi lahko verjetno podprlo kot varovanje pred nihanji v arhaičnih lekcijah o premoženju, podobnih delnicam, bon ds in blago. Januarja 2021 je milijarder Ray Dalio naročil 1–2 % dodelitve za vodilno kriptovaluto kot zaščito pred inflacijo.

V pogovoru s Cointelegraphom je Stonberg iz Bittrex World razvil, da bi bila precej »stabilna« dodelitev pri 5 %, kar zadostuje, da se šteje za nizko verjetno, hkrati pa omogoča »mejni donos«. Silver je ponovil Stonbergovo številko in dodal, da morajo pokrovitelji dodeliti 5 % s “popolnom zavestjo, da bi verjetno lahko izgubili vso floto.”

Silver je izjavil, da indeksni skladi kriptovalut, terminski skladi, s katerimi se trguje na borzi (ETF) ali druge raznolike naložbe bodo na videz manj neprijetne, hkrati pa bodo ustvarile »nekaj razdalje manj navzgor kot posamezni žetoni«. Dodal je, da bi bila zamenjava podjetja in ETF-ji v vlogi veriženja blokov.

Nasprotno je Stonberg poudaril, da je “najbolj ekonomična zamenjava takoj pridobiti interakcijske kriptovalute in ne ohraniti indeksa, ” saj ne bi bilo razloga za odpravo stroškov skrbništva indeksa in stroškov oglaševanja ter trženja in trženja, če lahko pokrovitelji takoj zajamejo združljive kriptovalute.

Ena- yr grafikon odtisa Bitcoin. Vir: Cointelegraph. Johnny Lyu, izvršni direktor borze kriptovalut KuCoin, ni navedel nobene oblike dodelitve. Kot nadomestek je jasno vedel, da se posamezni predlogi zanašajo na več dejavnikov poleg denarne in tehnične pismenosti naročnikov, njihovih ciljev, rešitev in verjetnosti za obroke.

Ljuju, več kripto- izkušeni pokrovitelji morajo kriptovaluti nameniti več kot tisti, ki se neustrezno ujemajo z vlogo. Dodal je:

»Ni tema, kako močno vlagate v kriptovalute, to vam nudi nekaj prednosti po metodologiji nejavne, denarne in strokovne mode medtem ko združljivi podpisujete, kako deluje digitalna gotovina.«Lyu je tudi izjavil, da je zlato pravilo za vsako financiranje diverzifikacija. Zelo vrhunski kripto portfelj je sestavljen iz “kovancev precej veliko kategorij, podobnih visokim kripto virom, stabilnim coinom, nezamenljivim žetonom, decentraliziranim finančnim instrumentom itd.” Takšen portfelj mora biti po njegovih besedah ​​del naslednjega z viri, ki niso kripto.

Vlaganje v to, kar lahko pokrovitelji pridobijo dovolj denarja, da izgubijo, je ista stara zavrnitev odgovornosti v vlogi, vendar kaj pa, če pokrovitelji niso pripravljeni prenesti izgub, ki bi verjetno lahko prišle? V 1993 se je BTC dvignil na visoko raven ,03 prej kot potopiti. Brez naglice 2018, je bilo takoj, ko je bilo trgovanje v minuti nad 3 $, , ko se je otresel na stotine pokroviteljev.

Vlaganje v kriptovalute se skrajša na toleranco verjetnostiTisti, ki imajo trbušno, da sledijo svoji strategiji, so navidezno imeli koristi, kot pri nemih 2021, ko je Bitcoin dosegel povsem nov visok pristop $50,. Tisti, ki niso, so nejeverno opazovali razplet tobogana. Stonberg je govoru ponudil resolucijo:

»Zakona metodologija kripto metodologije je, da najprej rešite svojo verjetnost tolerance: znesek kapitala za financiranje, ki ga Sodelovati bo treba z vašo najvišjo izpostavljenostjo, hkrati pa upoštevati verjetnost.«Čeprav nekateri pokrovitelji pripišejo svoj težko zasluženi denar Medtem ko ideja, da bi njihovo financiranje naključno lahko izgubilo vso svojo vrednost, je jasno, da je treba kriptovalute in njihove inovacije ohraniti. Tako močan v pripovedovanju, da je BTC zdaj v primerjavi z digitalno različico zlata.

Stonberg je zaključil s trditvijo, da je “veselen, da se bo kripto vlaganje spremenilo pravilno v tradicionalno raven pogovora za gospodinjstvo znotraj naslednje leto ali dve«, ko se kriptovalute spremenijo v mainstream. Silver se je strinjal in trdil, da je vloga kriptovalute »nastavljene finance, naložbe in sredstva se premikajo. Bolj ko razpravljamo in se kopičimo o teh vprašanjih, pametnejši smo lahko kot pokrovitelji in pokrovitelji.«

Barhydt je pozval, da morajo biti naložbe v kriptovalute sekundarna razprava o financiranju na trgu z prvi je “kako se bodo družine lotile tega, da bodo najprej plačale same.”

Na premoru dneva je dobro znano, da najprej pregledamo razloge za naložbe v kriptovalute. Če patroni izbirajo BTC zaradi njegove odpornosti na cenzuro, lahko brez težav kratkoročno odtisnejo nihanja. Če je njihov cilj predčasna upokojitev in prebivajo na otoku, bi se veselje do trga verjetno spremenilo v nočno moro kljub izbranemu avtomobilu financiranja.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, ne prenehajo nujno posnemati stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje verjetnost, da morate pri ustvarjanju imena ravnati, da se boste naučili, da imate svoje ime.

5931131759311317

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -