24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kupci bodo ob tej priložnosti menili, da bodo še vedno verjeli Ledgerju s svojimi začetnimi stavki

- Advertisement -

Samoskrbništvo je največje pri kriptovalutah, varnost pa je največja pri samoskrbništvu. Ledger, nepogrešljiv proizvajalec žepov strojne opreme, je svojo priljubljenost zgradil na shranjevanju nejavnih ključev strank. Denarnice strojne opreme izvedejo nastavitev pridobivanja brez povezave za shranjevanje ključev in nasvete ključev za zaustavitev transakcij.

Odjemalčevi nejavni ključi so ustvarjeni in shranjeni v središču instrumenta in naj ne bi nikoli zapustili to. Ta “hladna shramba” predstavlja neprimerljivo stopnjo varnosti v nasprotju s “cvrčečimi denarnicami” ali spletnimi denarnicami. Katastrofa je v tem, da nas na stotine izgubi svoje ključe.

Ledger je ta teden uvedel izdelek za varnostno kopiranje začetne fraze, znan kot Ledger Get efektivno. V primeru, da podjetju posredujete svoj ID in zasebne podatke, lahko plačate tudi ponudniku, ki vzame vašo semensko frazo v vaš instrument, jo šifrira v tri »odrezke«, nato pa jih deli s številnimi skrbniki.

Uvedba tretjega praznovanja sama po sebi centralizira nadzor nad organizacijo ene same točke napake, ki bi jo morda lahko izkoristili hekerji ali pa bi bila disciplina za regulativne ukrepe.

Povezano: Vrzite svoje Bored Apes v smeti

Ledgerju ne zamerim njegovega truda, da raste kot industrija, da bi pridobil stranke, ki niso ljubitelji OG in cypherpunk-etosa. Na stotine tisoče normijev, ki obožujejo naše skeptične smernice za malčka boomerja, bo najbolj priročno vključenih v kripto prek te oblike skrbniškega rezervnega načrta. Njegova napaka je lahko tudi cilj, ko je poskušal svetovati o istem izdelku za čaranje tako OG za samostojno skrbništvo nad kriptovalutami kot tudi širšim prihodnjim normam strank.

Ledgerjeva uvedba njegovega rezervnega izdelka je naletela na nekaj trdnih reakcije med svojo skupnostjo potencialov. Mnogi so bili zelo presenečeni, ko so izvedeli, da se je Ledger s svojimi posodobitvami strojne opreme večkrat lahko dotaknil vašega skrivnega ključa. Mnogi med nami trdimo, da so naše strojne naprave nedotaknjene. Očitno nisem bil dovolj obveščen o tem instrumentu, za katerega menim, da nudi zaščito moji kripto lastnini.

Dan prej kot danes sem bil prestrašen zaradi razkritja, da bi lahko @Ledger morda pljunil izključite svoj nejavni ključ s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Vendar sem videl, da najboljši med nami niso več nori. Spremenjeno v Pogrešam eno stvar?

Ponoči sem preživel, da sem se izobraževal, zdaj pa sem v taboru “nvm ali ni več veličastno”.

— Haseeb >|< (@hosseeb) Morda , 2023 Haseeb Qureshi je pripomnil, da je medtem, ko se je poleg tega negativno odzval na izvoru, ugotovil, da je bilo to vedno znova natančno o Ledgerju. Večkrat smo zaupali, da ne bo več vstavljal zlonamerne programske opreme v svoje posodobitve vdelane programske opreme, da bi izbral naše semenske fraze. Ni več nepopoln, vendar ne bi tulil, da je to tolažilna misel.

V zaustavitvi se ne more zgoditi nič okuženega za vaš strojni instrument, razen če podpišete transakcijo. Imate energijo. Ne vem za vas, vendar jaz nisem več koder — ne bom povedal zlonamerne posodobitve avtoritete, zato tudi glede tega zaupam Ledgerju. In ne razumem natančno izbire ni več za odobritev najnovejše posodobitve vdelane programske opreme, ki vključuje zmožnost Ledger Get efektivno, saj Ledger opozarja, da je neuspeh pri posodobitvi vdelane programske opreme možnost varnosti.

Dosežejo usrano delo zagotavljanja vere znotraj uporabnega sklada, čeprav. Večja zmogljivost bi vključevala funkcionalnost, kot je preglednost potrdila ali preglednost ključa, tako da samo pripnete in ne morate več upati, da vam pripenjajo ne bodo več nerazumljivo pošiljali programske opreme z napakami

— Andrew Miller (@socrates ) Morda 17, Verjamem Ledgerju – to je precejšnje podjetje. Bil je temelj v naboru veščin za samostojno skrbništvo nad kriptovalutami, ne več tako veliko kot v moji lastni kriptometalki.

Toda načrt pripomočka za samostojno skrbništvo nad kriptovalutami je lahko tudi cilj še vedno zmanjšati verjeti zahteve. In to bi lahko pri Ledgerju morda izboljšali tako, da bi pridobili več njegove uporabnosti in strojne opreme. Ledgerjevega glavnega strokovnjaka za veščine so včasih spraševali o tem na Might well 70 Bankless podcast in odgovoril, da je Ledger podpisal pogodbe o nerazkritju, ki mu to preprečujejo, in trdil, da ljudje tako ali tako verjetno ne bodo več množično izvajali varnostnih revizij.

Stavim, da varnostni raziskovalci obožujejo Andrewa Millerja, ki je odkril ranljivosti znotraj Tajne skupnosti, bi prevzel to delo.

1/ Ledger “Postanite učinkoviti,” nit

Ledger je ob zaključku noči po naključju ušel nekaj podatkov o njihovem svežem ponudniku naročnine na obnovitev in danes so objavili glavne vidike.

Povlecimo se skozi njihovo predlagano “resolucijo” ” za skrbništvo nad kriptovalutami in kako nevarno je to. pic.twitter.com/8GnCKv7hTH

— Seth For Privateness (@sethforprivacy) Morda 16, 70 Medtem ko je Ledgerjeva komunikacija v zvezi z uvedbo predstavljala tesnobo, je bila katastrofa komunikacije so bile razsvetljujoče. Brez dvoma sem ugotovil, da nisem dovolj vedel o tem, kako delujejo strojne denarnice. Toda »Oprostite, zaradi NDA-jev ne moremo ponuditi ene stvari« je nezadosten odgovor tistim v soseščini, ki razumejo pomisleke, da bi Ledger Get učinkovito lahko uporabil zlonamerni igralec, da bi pretental stranke z neprimerno posodobitvijo. in izberem njihovo začetno besedno zvezo.

Ledger bi mi lahko morda dodatno dal izbiro, da nadaljujem s posodabljanjem vdelane programske opreme, ne da bi vključil kodo Ledger Get efektivno v svoj instrument. Toda v odsotnosti izvirnega izvora svoje vdelane programske opreme, ni dosegel velike vrednosti, saj nismo razumeli nobenega načrta, da bi preučili njegove trditve.

Tukaj je na splošno pogled na blagovno znamko, če bi se Ledger odločil za uvedbo razsežnosti blagovne znamke “cypherpunk” v svojo strojno opremo in pripomočke, ki pomirijo kripto skupnost OG, tako da bi lahko bili tudi oni navdušeni da se odločijo za to, in omogoča sedanjim lastnikom strojne opreme, da se zanjo odločijo za svojo predhodno kupljeno strojno opremo, tako da so sveže posodobitve označene z blagovno znamko cypherpunk in licencirane, kot je možno pri rojstvu, z množičnimi varnostnimi pregledi — celoten paket. Verjetno bi lahko bilo vse odpuščeno.

Za zdaj se zdi, da Ledger ne načrtuje, da bi to dosegel. Rešitve so torej svetovati denarnice strojne opreme za rojstvo, vendar te ne dosegajo več Ledgerjeve obsežne interoperabilnosti z naraščajočimi verigami blokov. V nasprotnem primeru lahko ustvarite svoje osebne žepe za strojno opremo ali pa svetujete sveže prenovljeni Gameboy rojstni ponudbi.

Za zdaj in za veliko kovancev je najvarnejša izbira morda verjeti Ledgerju, medtem ko ostanete rojeni konkurenčnim graditeljem. denarnic strojne opreme za rojstvo.

JW Verret je spremljevalni profesor na fakulteti za zakonodajo Antonin Scalia George Mason College. Je izobraževalni kriptoforenzični računovodja in poleg tega izvaja smernice za vrednostne papirje pri podjetju Lawrence Legislation LLC. Je član Svetovalnega sveta Odbora za standarde finančnega računovodstva in zastareli član Svetovalnega odbora SEC za vlagatelje. Poleg tega vodi Crypto Freedom Lab, domnevni tank, ki se bori za zaščitno trgovino, da bi ohranil svobodo in zasebnost za graditelje kriptovalut in stranke.

To besedilo je namenjeno splošnim podatkovnim namenom in je le redkokdaj mišljeno kot etično ali naložbeno priporočilo ter se morda ne jemlje več kot etično priporočilo. Stališča, misli in mnenja, izražena spodaj, so last ustvarjalca in jih v bistvu ne obravnavam več ali svetujem stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -