19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kupci dip pričakujejo nadaljnjo slabost, potem ko cena Bitcoina pade na 38.000...

Kupci dip pričakujejo nadaljnjo slabost, potem ko cena Bitcoina pade na 38.000 USD

Prodajalci so pritisnili na Bitcoin nazaj pod $ 40, , medtem ko analitiki verjamejo, da bo BTC ostal v območju do $ 42, 000 raven je kršen.

3896 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Dip-buyers anticipate further downside after Bitcoin price falls to $38K

Trg kriptovalut je sredi novega slabega dne, saj je cena Bitcoinov (BTC) padla pod $

, 000 pred zasedanjem Zveznega odbora za odprti trg (FOMC), na katerem nameravajo uradniki razpravljati o tem, ali naj se obrestne mere zvišajo ali ohranijo blizu ničle.

Medtem ko mnogi vlagatelji predvidevajo, da bo BTC kmalu nadaljeval z bikovsko vožnjo in zvišanjem nad $ 40, 000, tehnični analitiki sprožijo alarm glede bližajočega se križa smrti, ki bi lahko ceno Bitcoina poslal na $ 30, 000 in spodaj.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo da po izgubi $ 40, raven podpore, prodajalci so preplavili bikove bitcoinov , sproži padec na današnji najnižji najnižji dan v $ 38, 117.

BTC / USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Kljub grožnji smrtnega križa in pomembnim vetrom, ki prebivajo v $ 33, 000 v $ 42, grozd odpornosti, nedavni podatki podjetja Glassnode kažejo, da najnovejši pridelek bitcoinovcev ne kaže znakov prodaje na trenutnih ravneh, zlasti za denarnice, ki jih hranijo dlje kot 3 mesece.

Bitcoin ostaja vezan na območje

Po besedah ​​Davida Lifchitza, upravnega partnerja in glavnega direktorja za naložbe v podjetju ExoAlpha, se je cenovna akcija Bitcoina zataknila v območju med $ 26, 000 in $ 33, 000 več kot tri tedne, ko se trg poskuša stabilizirati po maju 19 razprodaja.

Tržni zlom je uspel “sprati špekulante, ki so bili tisti, ki so nagibali k premiku cene na” hiter in besen “način, kar je privedlo do upada zagona za BTC, ki je zdaj “obtičal” v “močni bitki, ki se pripravlja pod gladino med biki in medvedi” in je povzročil “večji povprečni obseg trgovanja po padcu.”

Lifchitz je poudaril, da bike sestavljajo “kupci dip in institucionalni vlagatelji, kot je Micro Strategy, ki izkoristijo dip, da okrepijo svoja gospodarstva”, medvedi pa so “verjetno rudarji, ki se želijo raztovoriti po najboljši ceni dobite zdaj (tj. približno $ 33 k) da ne bi več trčili na trg in si tako ustrelili v nogo. “

S tehnične perspektive je Lifchitz poudaril $ 42, ) kot pomembna ovira za ceno Bitcoina, ki bi verjetno potreboval rudarje, da bi “izčrpali prodajo ali bili prepričani, da bi se lahko raztovarjali po višji ceni, če bi Bitcoinu dali malo dihati”, da bi ga premagali. )

Lifchitz je rekel:

„A odmor nad $ 38, 000 bi bil potreben za Bitcoin, da se izvleče iz obseg trgovanja, v katerem trenutku se lahko hitro poveča do $ 50, 000), ki sovpada z lokalno dno aprila 26 in maja 12 preden začne izgubljati tla Maj 15. ”

Coinbase nudi olajšanje za izbrane altcoin-e

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 91

Tudi Altcoins so se soočali s pritiskom, ko je cena Bitcoin padla pod $ 33, 000, vendar je bilo nekaj žetonov, ki so uspeli uničiti medvedje trend.

Najuspešnejši žeton za dan je Amp, ki je pridobil 44%, da bi dosegli nov rekord v višini 0 USD. 1211. Shiba Inu (SHIB) in Chiliz (CHZ) sta prav tako zbrala drugega 18% po včerajšnjem 20% dobiček po novici, da bo Coinbase Pro navedel oba sredstva.

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1,6 bilijona dolarjev, stopnja prevlade Bitcoina pa je 45. 3%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Prejšnji članekYield Guild Games se podvoji pri modelu, ki ga lahko zaslužite, s 4 milijoni dolarjev financiranja
Naslednji članekBiden namiguje na možen dogovor o kibernetski varnosti z Rusijo zaradi napadov odkupne programske opreme

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments