16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Kv. Enix vztraja pri integraciji sestavin veriženja blokov v svoje video igre

- Advertisement -

kv. Enix, japonsko igralniško podjetje, nujno nadaljuje s svojo vizijo vključevanja delov blockchaina v svoje igre. V nedavnem intervjuju je predsednik Yosuke Matsuda govoril o pomenu poveljniškega materiala, ki ga ustvarijo osebe, in o prednostih, ki bi morda morda svetovale dolgoletnim podjetjem, ki bi tako učinkovito kot uvedbo pretežno samozadostnih gospodarstev, ki temeljijo na blockchainu. mandat industrije iger na srečo.

Kv. Enix bo podvojil Blockchain in Self Reliant Express Sq. Enix podvoji svoj oglaševalski potencial ob stranskih delih blockchaina v svojih igrah v prihodnosti, ki ni več tako oddaljena. Zdi se, da bi podjetje, ki je že načrtovalo trden vstop v svet iger na področju blockchain, zdaj pritegne uporabo teh instrumentov za razvoj samozadostnih gospodarstev v svetovih iger.

Yosuke Matsuda, predsednik Sq. Enix je v nedavnem intervjuju za Yahoo Recordsdata ponovil kompromis, da morata on in podjetje tovrstne izkušnje prenesti v okvir. Matsudi je zaželen ukazni material, ki ga ustvarijo osebe, in vztraja pri nagrajevanju ustvarjalcev tega ukaznega materiala v tem trenutku z nekaj približno igralne valute. Rekel je:

Z uporabo tehnologij, ki so enakovredne blockchainu, namesto da bi računal na dejanske namene, če so nam dane spodbude, da reševanje je prispevalo k izboljšanju, morda obstaja možnost, da se bo iz predlogov osebe verjetno rodilo poveljniško gradivo s sodobno brez stresa.

Ta vključitev ukaznega materiala, ki ga ustvarijo osebe, bi prav tako navidezno zmanjšala razvoj iger, pripravljenih za uspevanje zunaj doma, v rokah običajnih razvijalcev tudi po končanih običajnih izboljšavah, če bi ustvarjalci tretjega slavja morda imeli dovolj zabave. .

Nič več prvič Tukaj ni več prvič, da je Matsuda izrazil svojo odločenost glede dolgoročnih delov iger na srečo in kriptovalut. V januarskem novem pismu za leto je Matsuda razkril, kako meni, da bi veriženje blokov morda morda verjetno zamenjalo, kako so navdušeni igralci in gradbeniki morda morda zelo učinkoviti delček igralnih izkušenj v ekstra poglobljeni metodi.

O načinu izdelave te poglobljene angažiranosti je Matsuda dejal:

Temelji predvsem na verigi blokov večinoma žetoni, ki morda to dovoljujejo. Z načrtovanjem izvedljivih ekonomij žetonov v naše igre bomo omogočili samovzdržno rast igre.

Nasprotno roka, kv. Enix je bil dokaj konzervativen v primeru oblikovanja igre, ki vključuje franšize, enakovredne Final Fantasy ali Kingdom Hearts, okoli mehanike blockchain in žetonov. Nedvomno je Naoki Yoshida, režiser in producent Final Fantasy XIV, februarja zanikal kakršno koli možnost vzporednih NFT v igri.

Reševanje določene količine Japskih korporacij, ki je enakovredna Sega ambivalentna tudi v primeru NFT. Medtem ko je podjetje januarja napovedalo čakanje na čakanje, lahko verjetno opusti poskuse NFT, če ga navdušeni igralci iger nanj gledajo kot zaseg denarja, je tudi namignilo, da si lahko vključitev dobro predstavljate kot del njegovega okvira »Gigantic Sport«.

Kakšen zakon posredujete o Sq. Enixova odločnost glede verige blokov pri monetizaciji ukaznega materiala, ki ga ustvarijo osebe? Račun nam sporočite v polovici komentarjev spodaj.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki večinoma živi v Venezueli. Sebe opisuje kot lagodno do igre, ki je prišel v kriptosfero, ko se je na neki stopnji decembra zgodil zagon etikete navzgor 2017. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom rasti kriptovalute na socialni diplomi, ponuja določeno raven varnosti glede uspeha kriptovalute in strategije, pri kateri pomaga tistim, ki nimajo bank in nimajo več storitev.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje v informativne namene. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za očaranje ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, licenciranih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, trenutno ali trenutno ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožili ali špekulirali, da bi jo sprožili ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kakršen koli ukazni material, blago ali storitve in izdelke omenjeno v tem besedilu.

1755864350

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -