19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Kyber se je razširil na Polygon in napovedal program likvidnostnega rudarjenja Rainmaker...

Kyber se je razširil na Polygon in napovedal program likvidnostnega rudarjenja Rainmaker v višini 30 milijonov USD

Kyber Network je nastavljen tako, da plača $ 30 program rudarjenja likvidnosti na bazenih Ethereum in Polygon.

4412 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Kyber expands to Polygon, announces $30M ‘Rainmaker’ liquidity mining program

Središče za decentralizirano finančno likvidnost Kyber Network naj bi postalo naslednji protokol DeFi, ki bo vstopil v razširjeni ekosistem Polygon.

V izjavi, objavljeni v sredo, je Kyber napovedal ustanovitev Rainmakerja, program rudarjenja likvidnosti na protokolu Dynamic Market Maker platforme, ki se bo začel junija 30 v znak širitve Kyberja na Polygon.

V skladu z napovedjo bo program Rainmaker razdelil $ 30 milijonov dolarjev za ponudnike likvidnosti na Kyber DMM tako v Polygonu kot v Ethereumu.

od celotnega nagradnega sklada, 12. 6 milijonov Kyber Network Crystal (KNC) – približno $ 25 milijonov – bo razdeljeni ponudnikom likvidnosti (LP) na izbranih ojačanih bazenih na osnovi Ethereuma. Preostalih 2. 25 milijonov KNC – približno 5 milijonov dolarjev – bo namenjeno LP-jem na ojačanih bazenih, ki temeljijo na poligonih.

Te nagrade bodo v obliki KNC in žetonov MATIC iz Polygona, ki jih je mogoče vložiti tudi za zagotovitev likvidnost na bazenih KNC in MATIC do sestavljenega zaslužka. Prejemniki nagrad Rainmaker, ki prejmejo KNC, lahko nekaj vložijo tudi v KyberDAO, da sodelujejo pri upravljavskih dejavnostih, s čimer si prislužijo dodatne glasovalne nagrade.

V skladu z napovedjo naj bi bila faza Polygon likvidnosti Rainmaker rudarski program bo deloval dva meseca, medtem ko bo ta za Ethereum potekal tri mesece – od junija 30 za oba.

Poleg KNC v vrednosti 5 milijonov dolarjev Kyber prispeva tudi

, 000 v “kovancih” MATIC za program likvidnosti Rainmaker.

Za Kyber bo Rainmaker pomagal še povečati naraščajočo likvidnost Polygona. Projekti DeFi dejansko še naprej vzpostavljajo prisotnost na Polygonu zaradi širšega prizadevanja za večverižne strategije in večje splošne razširljivosti.

Podroben pomen pomena partnerstva Kyber DMM in Polygon, Kyber Network Izvršni direktor Loi Luu je za Cointelegraph dejal: “Vizija Kyberja je zagotoviti trajnostno likvidnostno infrastrukturo za DeFi, to pa se razširi tudi na hitro rastoče ekosisteme, kot je Polygon,” in dodal:

“To partnerstvo Polygon in $ 30 Program likvidnosti M Rainmaker bo pomagal predstaviti močne prednosti protokola Kyber DMM in je pomemben korak k močnemu povečanju likvidnosti za DeFi, pa tudi k večjemu številu uporabnikov, razvijalcev in Dapps v ekosistemih Kyber in Polygon. “

Povezano: Zagon projektov DeFi na Poligonu, uporaba narašča

Uporaba poligonov še naprej narašča v nebo, kar sproži pomembne napore integracije s strani DeFi primitivov. Že maja je 0x – likvidnostni most za decentralizirane borze (DEX) – napovedal orodje API za DEX-e na osnovi Ethereuma, kot so SushiSwap, mStable in Dfyn, za interakcijo z ekosistemom Polygon.

Ren – protokol likvidnosti z več verigami – je ustvaril tudi most, ki omogoča prenos zavitih žetonov, ki temeljijo na Renu, v omrežje Polygon.

Prejšnji članekBitwise zagotavlja 70 milijonov dolarjev za financiranje serije B večjih investitorjev z Wall Streeta
Naslednji članekMorgan Stanley pravi, da bi digitalni evro lahko odtekel 8% bančnih vlog

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments