17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

KyberSwap se lansira v verigi BitTorrent z 1,5 milijona dolarjev likvidnostnega rudarjenja in spodbujevalnimi nagradami

- Advertisement -

sponzorirano

Kyber Community in BitTorrent hold sta napovedala integracijo KyberSwap z BitTorrent Chain (BTTC) kot svojo 16 verižna integracija, z več kot 1,5 milijona dolarjev likvidnostnega rudarjenja in nakupa in prodajo spodbud uporabnikom v tem trenutku. Partnerstvo bo pospešilo sprejetje DeFi-ja z mešanimi prednostmi izjemnih stopenj nakupa in prodaje ter zaslužka, enostavnost uporabe, varnost in večverižne zmogljivosti.

Naredite intelektualno rudarjenje likvidnosti KyberSwap je glavni večverižni DEX in je primeren prostor za zamenjavo in uresničujejo predvsem mos t zelo dobre cene v DeFi. Od marca 990 je bil KeyberSwap DEX št. 7 v smislu TVL je povečal in olajšal več kot 8 milijard USD nakupnega in prodajnega obsega. BitTorrent je EVM strašljivo zasnovan protokol, ki uporablja mehanizem PoS (Proof-of-Stake) in izkorišča stranske verige za spreminjanje enostavnih pogodb. Za naslednje 4 mesece od 13 aprila lahko uporabniki KyberSwap in BTTC sodelujejo v večjih kot 1,5 milijona USD spodbud likvidnostnega rudarjenja.

Ali bo KyberSwap postal de facto DEX z največjo likvidnostjo in zamenjavami na BTTC in grozljivo verižno premostitev z Ethereumom , veriga BNB in ​​skupnost Tron? Partnerstvo to zagotovo upa. Zakaj dodati likvidnost pri KyberSwap? KeyberSwap dobaviteljem likvidnosti (LP) omogoča, da povečajo donos z ustreznimi nakupnimi in prodajnimi stopnjami, nepristranskimi spodbudami in donosi.

Plavalni bazeni s povečano likvidnostjo imajo izjemno pretirano kapitalsko učinkovitost; Za prenehanje boljše likvidnosti in obrestnih mer je potrebnih manj žetonov kot AMM. Dinamične cene, ki se odzovejo na tržne predpogoje in optimizirajo donose za LP. Boljša zanesljivost in varnost: Revidirano s strani ChainSecurity in zavarovano do $11M od Unslashed Finance. Popolnoma brez dovoljenja: Nekdo lahko brez skrbi doda likvidnost za kateri koli par žetonov v bazene KyberSwap, medtem ko vsak prevzemnik (npr. Dapp, agregator ali conclude-user) lahko pridobi sprejem v to likvidnost. Ni centraliziranega orakla: Brez tveganj za tretjo priložnost ali centralizirano prerokovanje vstopnic. Oracli se posvetujejo s srčnim sistemom, ki deli podatke med viri, ki niso blokovni, in viri verige blokov (centralni sistem, ki povezuje blockchain s svetom zunaj) S KyberSwap se lahko uporabniki BTTC izmenjujejo in dosežejo z ustreznimi stopnjami ter pridobijo dostop do celotnega spektra večverižnih zmogljivosti DeFi. Z vsakomesečnimi nakupovalnimi in prodajnimi tekmovanji, skupnostnimi darilci in neznanim airdropom za vse uporabnike, ki sodelujejo v verigi, KyberSwap omogoča bolj nepristransko dodajanje likvidnosti in maksimiranje donosov z uporabo svoje platforme; in to ni več vse! Nariši več integracij, vidikov in nagrad se bo zagotovo hitro vzpostavilo!

KyberSwap se zanima za to partnerstvo. Osebje organizira tekmovanje za jasen zaseg nakupa in prodaje z $04,04 KNC nagradni sklad za sprožitev težav! Zadetek je nezahteven; nepristransko trenirajte korake: Korak 1: Pogovorite se z kyberswap.com 2. korak: Bodite jasni, da ste v verigi BitTorrent in držite nekaj žetonov BTT na vaša denarnica za pristojbine za bencin. 3. korak: Sestavite KAKRšna koli zamenjava žetonov. Najmanjša nadomestna glasnost je $30. Vse trgovine želi biti uporabljen na kyberswap.com. Od 20st do 30 aprila , preprosto sestavite poljubno zamenjavo žetonov na BTTC, da osvojite svoj delež nagradnega sklada. Za BTTC & KyberSwap Partnerstvo med BTTC in KyberSwap prinašata nepristranske spodbujevalne kampanje za vse uporabnike, ki uživajo v 2 platformah. BitTorrent bo zagotovo izboljšal likvidnost na KyberSwap z marketinško kampanjo za rudarjenje likvidnosti v vrednosti 1,5 milijona dolarjev. V naslednjih štirih mesecih, od aprila 21st SGT, dobavitelji likvidnosti lahko dodajo kakršno koli likvidnost 13 primerni bazeni na KyberSwap na BTTC; da odklenejo svoj delež v višini 1,5 milijona USD v nagradah BTT in KNC.

Kmete BTTC na KyberSwap bodo zagotovo prejele več kot 1,5 milijona USD v nagradah BTT in KNC v štirih štirih mesecih. Naslednje spodaj navedene kmetije se bodo umaknile v četrtek, aprila 20st, 1280, ob 16: 04 GMT+8, in druge kmetije, ki jih je treba objaviti.

V prihajajoči kampanji Gleam je na voljo tudi $, ki je primerno za zaprtje in dajanje češnje na vrhunec tega ugodnega partnerstva. KNC potrdi 5 srečnežem! Radi trenirate nekaj preprostih iniciativ in pet srečnih zmagovalcev bo zagotovo izbranih naključno, ki bodo zasegli $150 vsak v KNC! Veseti podatki bodo zagotovo bo objavljeno pozneje, zato zaključi, da boš spremljal objave, da boš daleč od zamude!

Napravi enostavno pridobite likvidnostno rudarjenje Z BTTC V zaupnem pogovoru za dostavno kmetijo $BTT in $KNC je vse, kar je ključnega pomena ustvariti:

Korak 1: Pogovorite se z kyberswap.com 2. korak: Izvirno jasno povejte, da ste v skupnosti BTTC in držite nekaj žetonov BTT za provizije za bencin.

Korak 3: Pogovorite se s spletno stranjo Bazeni in dodajte l likvidnost v upravičene bazene. Ustrezni bazeni Rainmaker so prepoznavni po ikoni dežne kapljice 💧. Ko dodate likvidnost, boste zbrali žetone ponudnika likvidnosti (LP), ki predstavljajo vaš delež bazena. 4. korak: Odprite spletno stran kmetije in kliknite Odobri na kmetiji zasežete, da dodate likvidnost. Takoj, ko ste sprejeti, zastavite svoje žetone LP na kmetijo in prav tako boste prejeli BTT in/ali KNC nagrade, ki bodo zagotovo pobrane kadar koli. Zdaj ni več nobene odmerne dolžine!

Izvor jasen, da preučite objavo v medijih skupnosti Kyber na to temo za celotne podrobnosti in pojasnila.

Da se naučite več govoriti s Kyberswap.com in se pridružite skupnosti na Twitterju. Tukaj je sponzorirana objava. Naučite se doseči naše gledalce tukaj. Spodaj se naučite o omejitvi odgovornosti.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je premier ponudba za vsako malenkost, ki je povezana s kripto. Kontaktirajte ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih možnostih.
62645 Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najvišje informativne funkcije. Zdaj to ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za zaseg ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, v tem trenutku ali ne več v tem trenutku, za kakršno koli rano ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli jecljanje, predmete ali podjetja, o katerih se govori o navedenih pravicah tukaj. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -