17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

L2 Scaling Startup Optimism najde vodstveni kolektiv, domači žeton in 'veliko Airdrops'

- Advertisement -

Sloj dva (L2) Misija za spreminjanje velikosti Ethereum Optimism je napovedala rojstvo Optimism Collective, “neverjetnega eksperimenta v digitalnem demokratičnem upravljanju”, ki ga upravlja novoustanovljena Fundacija Optimism. Kar se tiče vodstvenega kolektiva, je mnenje, da se rodi žeton, znan kot “OP”, katerega cilj je “upravljati nadgradnje protokola in spodbude za poslanstvo.”

Misija za skaliranje Ethereuma za ustvarjanje kolektivne naprave Optimism V torek je Optimism napovedal rojstvo sistema upravljanja, znanega kot Kolektiv optimizma. Optimism je rešitev za skaliranje L2, ki izkorišča zk rollupe, tako da lahko strankam všeč hitra transakcija z Ethereumom v modi, ki je učinkovita z oznakami. Kolektiv je ustanovila novoustanovljena fundacija Optimism Foundation in bi verjetno v njem “enakopravno obvladovala dva doma,” je napisano v objavi osebja na blogu. V torek na Twitterju so uradni memoari Optimism priznali:

Zdi se, da bodo Kolektiv Optimism prevladovali enako dva doma — stanovanje volivcev in stanovanje žetonov. Skupaj bodo spodbujali živo srebro, trajnostno uveljavljanje v Optimizmu, Ethereumu in novem spletu. Stanovanje volivcev bo urejalo financiranje javnih predmetov, izgradnjo vztrajnika protokolarne zgradbe.

Objava v spletnem dnevniku Optimism ugotavlja, da bo državljanstvo Electorate’ Apartment navidezno neprenosljiv in nezamenljiv žeton ( NFT) viri. “Electorate’ Stanovanje lahko pomaga omrežju, da si ogleda pogled s plutokratske zaščite,” je dodala nit Optimizma na Twitterju. Potem bo stanovanje žetonov vključevalo žeton, znan kot »OP«. Poleg tega je osebje Optimizma namigovalo na vrsto letov.

»Ureja nadgradnje protokola, spodbude za misijo in dodatne. To spodbuja uveljavljanje — ni več primernega enega airdrop-a. Zdi se, da bo *številno kapljic,« so v torek priznali optimistični spomini na Twitterju. Optimizem je natisnil tudi, kako bo navidezno razdelan airdrop in natis kozic o primernosti. Razlog za nov kolektiv je “razveseljevati natančno infrastrukturo javnih predmetov za OP, povečati uporabnost L2 in zgraditi neprecenljiv ekonomski sistem za proizvodnjo,” je opisal osebje.

Začetni airdrop bo menda »prišel v drugem četrtletju«, novoustanovljeno fundacijo pa bosta menda vodila dva od ustanoviteljev Optimizma. »Airdrop #1 prihaja v drugem četrtletju in se ni več zgodil, vendar se je zgodil – vse, kar trdi, da bi morda dobro, morda navidezno tudi varen OP ta dan, je prevara,« je optimistični memoar na Twitterju zapisal. V skladu z osebjem Optimizma več kot , naslovi so primerni za začetni prenos.

Oznake te zgodbe 2 Lastnosti, 6269 naslovi, Airdrop, Airdrop #1, airdrop OP, stanovanje volivcev, distribucija, primernost, eter , Ethereum, Ethereum (ETH), Upravljanje, Naprava za upravljanje, žeton upravljanja, L2, Layer two, OP, OP airdrop, OP distribucija, Optimism, Optimism airdrops, Optimism Collective, Optimism’s personnel, Optimism’s Twitter memoir, Token Apartment

Kakšen zakon menite v zvezi z misijo skaliranja Ethereuma, ki uvaja upravljalni kolektiv in žeton? Dovolite nam, da v spodnjem delu za komentarje razumemo, kaj menite o tej temi.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupine za kriptovalute od 720 . Navdušuje ga Bitcoin, izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin. com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

2083931071Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno izključno informativnim aplikacijam. Neka razdalja ni več takojšnja ponudba ali povpraševanje po predlogu za pridobitev ali promocijo ali načelo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naenkrat ali ne več naenkrat, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli ponudbeno gradivo, predmete ali storitve in izdelke govoril o navedenem tukaj.

2083931071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -