-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Label Foundation je objavila uradno uvedbo na Binance Smart Chain

Label Foundation je objavila uradno uvedbo na Binance Smart Chain

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Label Foundation je pred kratkim objavila svojo pripravljenost za uvedbo v pametno verigo Binance z uporabo navzkrižnega mostu, ki so ga razvili v sodelovanju s podjetjem Curvegrid za razvoj blokovnih verig s sedežem v Tokiu. Postavitev mostu nakazuje začetek integracije oznake v ekosistem Binance Smart Chain.

Label je mogoče razumeti kot blockchain usmerjeno mednarodno platformo izobraževalnih vsebin, ki predstavlja inkubacijski sistem, ki z lahkoto podpira različne promocijske, distribucijske in investicijske procese, s katerimi poskuša odpraviti ovire in izzive, ki se nanašajo na obstoječo produkcijo vsebin in investicijske postopke.

Prejšnje to razvoj, je Label Foundation razširil svoj ekosistem s ključnimi partnerstvi znotraj blockchain in izobraževalne industrije. Sodeloval je že z OPENTRACK, vodilno glasbeno izobraževalno platformo, ki jo upravlja Clesson. Partnerstvo bo zagotovilo vrsto inštruktorjev svetovnega razreda, ki bodo zagotavljali zgodnje vsebine znotraj ekosistema Label. Napovedali so, da se zavezujejo, da bodo umetnike svetovnega razreda, kot so Scoop DeVille, Mark Lettieri, Docskim in številni drugi umetniki, nominirani za grammyja, pripeljali v svojo platformo, da bodo inkubirali in NFTizirali svoje pravice intelektualne lastnine.

Primarni cilj fundacije Label Foundation je tako svojim uporabnikom zagotoviti visokokakovostne izobraževalne in zabavne vire. Očitno bo Label s svojo migracijo v ekosistem Binance Smart Chain lahko izkoristil vse najboljše lastnosti glavnega omrežja za povečanje in povečanje učinkovitosti svoje decentralizirane aplikacije.

Inovativna platforma

Prek Label, Okvir NFT je bil zgrajen na vrhu omrežja Ethereum in pametne verige Binance, podpira pa ga pripomoček LBL in žetoni upravljanja, z enim samim namenom vzpostaviti pravično gospodarstvo delitve dobička z nedovoljeno vključitvijo pravic intelektualne lastnine. Label je torej decentralizirana inkubacijska platforma P2P (Peer To Peer), ki vlaga v visokokakovostno razvedrilno in izobraževalno gradivo prek sistema glasovanja DAO (Decentralized Autonomous Organization), kar donatorjem omogoča zbiranje dobička prek mehanizma lastništva NFT.

Platforma Label prav tako ustvarja ekosistem, ki želi vzpostaviti nepristranski in decentraliziran inkubacijski sistem, s ciljem zagotoviti ustvarjalcem vsebin v industriji MOOC izboljšano dostopnost. Zato si prizadeva izboljšati navidezno nepošteno strukturo dobička, ki je pogosto prevladujoča v sektorju, in preprečiti, da bi se kršitve avtorskih pravic pojavljale v celotni industriji.

Most z BSC

Glede na zadnji razvoj je Label zdaj uradno premostiti na Binance Smart Chain (BSC) in žeton bo nameščen prek vmesne programske opreme MultiBaas, ki jo je zgradil Curvegrid. Most bo povezal Mainnet Ethereum s pametno verigo Binance, kar bo omogočilo nemoteno gibanje žetonov LBL iz ERC-12 na BEP-13 in obratno.

Poleg tega se bo Solanium pridružil LABEL-u kot strateški svetovalec, ki bo pomagal pri širitvi ekosistema LABEL. V ekosistemu Solana (SOL) je Solanium platforma s sedežem v Amsterdamu in se uporablja predvsem za glasovanje o upravljanju, decentralizirano zbiranje sredstev in časovno uteži žetonov. Poleg tega se predvideva, da bo IDO Label potekal tudi na RedKite in NFTb za namene izvajanja javne prodaje.

V skladu s svojo belo knjigo želi Label ponuditi neprimerljiv prodajni okvir in infrastrukturo, ki temelji na uporabi tehnologije veriženja blokov prek prej omenjenega inkubacijskega sistema. S tem je mogoče najti in vlagati tako strokovnjake, strokovnjake kot strokovnjake. Poleg tega bo Label z učinkovito sistemsko integracijo ustvaril tudi pošteno okolje za delitev dobička za namene pravic intelektualne lastnine. Nazadnje, z vzpostavitvijo svojega trga NFT, bo Label sprožil dobro zanko, ki bo sprožila globalno vrednostno verigo, tako da bodo pravice IP, vgrajene v nezamenljivi žeton, zlahka prenosljive. V ta namen sodeluje tudi z različnimi organizacijami iz zabavne in medijske industrije, da se osredotoči na gojenje svojega inkubacijskega sistema.


To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons85527103

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments