16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Lastniki trgovcev morajo zapustiti PayPal in se prebiti do blockchaina

- Advertisement -

Ali vpliva na vašo ponudbo, da bo v petih letih vsaka 2d transakcija v e-trgovini verjetno poravnana v verigi blokov? ne? Uspešno, to je tisto, kar smo pred nekaj dolgotrajnimi časi, ko smo prišli do starih trgovin, celo izročili plastične kreditne kartice proti gotovini.

Ne more biti poizvedbe, ki bi Web3 bistveno spremenila v tehniko delovanja e-trgovine. Uporaba sredstev v kriptovalutah v trgovinah za e-trgovino se bo izkazala za zakonito tako kot sprejemanje PayPal, Klarna, Visa ali Mastercard. Trgovine, ki svojih platform za e-trgovino ne prilagodijo poštenemu nakupu kriptovalut, se bodo hitro izločile iz industrije.

Kako je Web3 spremenil pokrajino e-trgovine Zahvaljujoč konvergenčnim silam Web3 – blockchain, decentralizirane finance (DeFi), umetna inteligenca in strojno preučevanje – lahko nenavadni, čisti algoritmi analizirajo in se prilagodijo za ustvarjanje posebnih izkušenj, osredotočenih na osebo. Tako učinkovito kot bo Web3 verjetno veliko bolj vključujoč kot prejšnje različice interneta. Decentralizirana narava Web3 ustvarja veljavno platformo za floto in pregledno vlečenje skupaj z vlečenjem datotek, ki niso več samodisciplinirane cenzuri s strani centralnega organa.

Tako učinkovito kot Web3 odpravlja veselje posrednikov do Fb, ki rešujejo manj denarja strank (in najgloblje datoteke), ko izberejo eno stvar na spletu. Ob istem času so vsi pomembni vidiki naših transakcij javni – v dobrem in slabem. Izboljšanje zaščite in udobja spletnih transakcij bo povečalo obseg transakcij e-trgovine in pomagalo korporacijam, da sprejmejo kripto sklade.

Povezano: Latin ZDA so pripravljene na kripto — Pravilno združite z njihovimi cenovnimi metodami

Ker vse več korporacij prehaja iz Web2 v Web3, številni trgovci in pokrovitelji so navdušeni nad začetkom uporabe rešitev kripto cen.

V Web2 večina spletnih cenovnih platform, kot sta PayPal in Stripe, ceni transakcijske provizije v višini sferičnih 4 %. To očitno pomeni napredek za korporacije, da preprečijo agresivnost brez zvišanja cen. Najbolj dobri kripto skladi niso več brez trenja, vendar postajajo vse bolj priljubljeni kot cenovna tehnika. S stabilnimi kovanci v današnjem času se nam zdaj ni treba več truditi glede pretvorbe v fiat in skrbi za dvig sredstev na njihove bančne račune.

Vitalnost verige blokov v razpadli in nenavadni industriji modeliKot je sprejetje e-trgovine Web2, obstaja dolga pot naprej, prej kot lahko Web3 predstavi celotno paleto prednosti, omenjenih prej. Kljub temu je uvedba čistih pogodb in platform Web3 v Hyperledger bistveno spremenila pokrajino zamenjave plačil. Hyperledger Cloth, spremenjen v takoj, ko so ga razvila podjetja, se veselijo IBM-a za posebne industrijske primere, ki optimizirajo operacije dobavne verige. Osvojite vnos v glavno knjigo, uporaba Clotha dovoljuje korporacijam, da vidijo enake nespremenljive datoteke, kar zagotavlja odgovornost in zmanjšuje možnost ponarejanja.

Pokrovitelji lahko zadržijo razvoj svojih naročil in namigujejo vsak element podpira svoje temelje. V istem času lahko operaterji dobavne verige prikažejo stopnje zalog in pošiljke na zaslonu, sprejmejo sprejemljive ukrepe za razrešitev pomislekov in odkrijejo goljufije. To določeni osebi in podjetju omogoča, da zahtevata dostavo ob nespornem času. Vse pakete bi morda tudi brez navedbe spremljal projekt raziskovalca verige blokov, pri čemer bi ohranili zasebnost pokrovitelja.

Poleg tega je z blockchainom na voljo svetovni beli seznam poslušnih oz. nadrejeni odjemalci in distributerji bi bili morda prav tako ustvarjeni in lastniki, ena stvar, ki jo Unstoppable Domains počne s svojim preverjanjem identitete za Web3. Ta oblika seznama dovoljenih zmanjšuje nezvestobo in pomaga pri odkrivanju pravilnih goljufij. Web3 ni več podoben arhaičnim skladom za e-trgovino, saj nam Web3 dovoljuje, da obdelamo njihova naročila brez prijave, tako da odstranimo posrednike in povratne bremenitve.

Nenavaden regulativni ambient Prihod Web3 v e-trgovino bo nadomestil zahteve glede skladnosti v zvezi z najglobljimi datotekami, poleg predpisov Evropske unije o popolni zaščiti zapisov, ki bodo dvignile pomembna vprašanja, kot je preverjanje pristnosti, ne da bi razkrile najgloblje, občutljive datoteke.

Kljub temu izdelovalci Web3 že eksperimentirajo z uporabo dokazov z ničelnimi datotekami, ker tehnika, s katero različnim dokažejo, da imajo v lasti zanesljive datoteke (kot je državljanstvo ali starost nad mejo). ) brez razkrivanja pomembnih vidikov, če smo resnici na ljubo.

Ni nujno, da bodo kupci odločali o tem, kako velike najgloblje datoteke bodo predstavili. To se bo najbolj dobro zgodilo, če bodo korporacije sprejele sprejemljiva znanja in bodo regulatorji to omogočili. Kljub temu se to ne bo več zgodilo, razen če bo nekdo pripravljen izmisliti argument v prid temu.

Povezano: PayPal dovoljuje preklop digitalnih valut na zunanje denarnice

S tako velikimi verjetnostmi mora več korporacij razmišljati o tem, da bi skočile na Web3. Kljub vsaki malenkosti lahko dvignejo svojo preglednost, prepoznavnost in upravljanje plačil v športu e-trgovine, da preprečijo prej kot krivuljo, medtem ko digitalne datoteke varno in svobodno prenašajo prek meja. Da bi se to zgodilo, je treba oblikovati natančne predpise za izboljšanje širšega sprejemanja veščin blockchaina v tem kondominiju.

Podjetja bi bila poleg tega vesela instrumentalne vloge, ki bi jo igrala na tem planetu Web3: zagotovila, da opremljeni so z najbolj nenavadnimi varnostnimi rešitvami, da se preprečijo, da bi postali tarča kibernetskih kriminalcev. Večina sodobnih primerov kibernetskega kriminala navdušuje opazovane hekerje, ki pokradejo sredstva, tako učinkovito, ker najgloblje najgloblje datoteke strank, kar neizogibno povzroči izgubo ugleda skupine.

Imeti najbolj nenavadne instrumente in metode bi pomenilo malo, če ne bi imeli dovolj osebja skupine strokovnjakov za varnost datotek, ki bi zagotovili, da se ključne ranljivosti metod obravnavajo pravočasno in da so ključne kontrole samostojne. -disciplina za razvrščanje na standardni podlagi. Korporacije Web3 v sporu bi morale posvetiti dovolj virov in pozornosti, da bi se spopadle s temi področji verjetnosti v svoji industriji.

9930Raymond Hsu je soustanovitelj in izvršni direktor Cabitala, platforme za upravljanje premoženja s kriptovalutami. Raymond je prej kot soustanovil Cabital v 2020 delal za fintech in arhaične bančne institucije, skupaj s Citibank, Normal Chartered, eBay in Airwallex.

9930To besedilo je za običajne namene datotek in ni več namenjeno in ni dlje bo veljal za prijeten nasvet ali nasvet glede financiranja. Stališča, ideje in mnenja, izražena tukaj, so last avtorja in ne pomenijo več nujno stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -