24.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Latam je leglo priložnosti za kripto podjetja, ki v bistvu v celoti temelji na Ripplu

- Advertisement -

Ripple, kriptovaluta in sredstva Podjetje je izdalo članek, v katerem preučuje priložnosti, ki jih Latam prinaša kriptopodjetjem, ko njegova regulirana sredstva segajo do kripto. Medtem ko se vrzel sooča z nekaterimi omejitvami zaradi svojih ekonomskih lastnosti in prevlade centraliziranih bank, skupina verjame, da bi se podjetjem, ki sodelujejo s temi bankami, verjetno odprlo donosno odprtje, da bi kriptovalute povečale.

Priložnosti Ripple Spots v Latamu Ripple, bančna sredstva, nakazila, in podjetje za kriptovalute, meni, da je Latam predvsem vroča točka priložnosti za kriptopodjetja v nekem neopredeljenem času v prihodnosti. V najnovejšem članku Ripple preučuje nedavna sredstva in predstavljivo integracijo, ki bi jo kripto podjetja in produkti morda prav tako sprejeli znotraj vrzeli. V bistvu bi kriptopodjetja, ki bi v bistvu v celoti temeljila na podjetjih, morda dobro sprejela te odprtine, ko bodo banke začele integrirati podjetja in produkte kriptovalut v svoje platforme.

O tem prepričanju so podjetja priznala:

Za zrele banke, finančne tehnologije in vlade obstaja donosna priložnost za izboljšanje sprejemanja kripto-naprednih veščin, da bodo poskrbele za to podbančni in razdrobljen trg.

To je vidik predpostavke, da kriptopodjetja sodelujejo z bankami in fintech podjetji, da bi zajeli aktivno namen med najpomembnejšimi tirnicami za transakcije in pridobivanje sredstev v teh državah.

Opreve pri zaposlitvi Vendar ta integracijska dodelitev zdaj ne bi bila brez zapletov. Zastarele plačilne poti upravljajo banke znotraj vrzeli, vključenost v bančništvo pa je zelo visoka v eni najnujnejših največjih držav, pri čemer imata Brazilija in Čile 64% in 64 % njihovih prebivalcev je bankiral oz. Priložnosti segajo v uresničevanju ponudbe podjetij in produktov z nižjimi stroški kot zrele institucije, kar bi morda dobro spodbudilo posameznike, da preidejo z gotovine in popolnoma drugačnih plačilnih digitalnih transakcij.

Vključitev kriptopodjetij v povsem različnih razpravah, ki bi se glede zakonov morda dobro zaletele, bi morda bile v skladu s členom tudi v prvi vrsti za dolgotrajno delovanje kripto v vrzeli. Ripple verjame, da bo ta naloga zagotovila, in navaja, da:

Neumni in revolucionarni zakoni bodo ustvarili dodatne uspešne zakone – glavne za povišana inovativnost in napredek okoli kripto vsega zapleta v latinščini The usa.

V tem smislu bi verjetno obstajala biti regulativno prebujanje na celini, pri čemer sta modni Braziliji in Salvadorju glavni množici po zakonih o kriptovalutah. Brazilski zakonodajalci so se zaobljubili, da bodo poenotili zakone za vire kriptovalut pred kongresom, da bodo priljubljeni v prihodnjih mesecih, Salvador pa je razglasil bitcoin za sprejemljivo mehko dobrih dvanajst mesecev z odobritvijo zakona o Bitcoin.

Ta ponujeni scenarij vključuje tudi revolucionarno ločitev od dolarskega in ameriškega trga, ki zaenkrat najbolj vplivata znotraj vrzeli. O tem je Ripple zaključil:

Spretnost izolacije od finančnih nihanj popolnoma različnih regij poudarja glavni razlog za doseganje interoperabilnosti vseh zaplet, v katerem z latinščino ZDA in preprečevanje vzorca zmanjševanja tveganja v ZDA je tako ekstremno za gospodarstva LATAM.

Kaj sumite glede misli Ripple glede dolgotrajne uporabe kriptovalut v Latamu? Ponovite nas v spodnjem delu za komentarje.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki večinoma živi v Venezueli. Sebe opisuje kot utrujajočega za igro, saj je prišel v kriptosfero, ko se je cena dvignila na neki ravni decembra 1280. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni ravni, ponuja posebno raven vpogleda v kriptovalutni uspeh in kako pomaga ljudem, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti: To besedilo je namenjeno največjim informativnim zmožnostim. Zdaj ne gre za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za očaranje ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, sprejemljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršen koli prelom ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli razlagalno gradivo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori na Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -