18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Latinski zakonodajalci v Twitter podpirajo bitke z lazernimi očmi

Latinski zakonodajalci v Twitter podpirajo bitke z lazernimi očmi

Vse večje število latinskoameriških zakonodajalcev usmerja Lazerjeve oči na svoje avatarje na Twitterju, da bi izrazilo podporo Bitcoin-u in digitalnim sredstvom.

10334 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Latin lawmakers don lazer eyes on Twitter in support of Bitcoin

Gabriel Silva, panamski kongresnik, se bo podal po stopinjah Salvadorja s predlogi zakonodaje za sprejem Bitcoinov in drugih kriptovalut na nacionalni ravni.

Predsednik Salvadorja Nayib Bukele je med konferenco v Miamiju Bitcoin 6. junija napovedal, da bo zakonodajalcem predložil račun, ki zahteva, da Bitcoin postane zakonito plačilno sredstvo.

Silva je 8. junija poudaril pomen tega, da Panama ne zaostaja zaradi progresivnih kripto načrtov Bukele, ki vključujejo tudi odpravo davka na kapitalski dobiček za Bitcoin v Salvadorju. Po grobem prevodu je Silva zatrdil:

“To je pomembno. In Paname ni mogoče zapustiti. Če želimo biti resnično tehnološko in podjetniško središče, moramo podpirati kriptovalute. “

” Pripravili bomo predlog za predstavitev na skupščini. Če ga želite zgraditi, se lahko obrnete na mene, «je dodal.

Bukelejeva napoved je spodbudila podobne poteze drugih politikov iz Latinske Amerike, vendar je malo konkretnih političnih predlogov so bili objavljeni.

7. junija je paragvajski kongresnik Carlitos Rejala tvitnil “El Salvador na Luno” in naložil svojo sliko z laserskimi očmi – priljubljeni kripto mem, ki se uporablja za izražanje Bitcoina maksimalizem na kripto Twitterju.

Prej danes je kriptoskupnost svojo pozornost usmerila na brazilskega politika Fábia Ostermanna, ki je podobno objavil svojo sliko z laserskimi očmi v spremstvu oznake “#lasereyestill 100 k. ”

pic.twitter.com/RoCtx7gu4H

— Satoshi (@Satoshii 2014) 7. junij, 2021

Kljub pozitivnemu mnenju v družabnih medijih glede navideznega bika latinskoameriških zakonodajalcev je cena Bitcoina še naprej padala.

Cena Bitcoina je grobo padla 10% od Bukelejeve objave 6. junija od $ 36, 000 do približno $ 32, 500 v času pisanja.

Prejšnji članekNekdanji podsekretar SEC in zakladnice zagovarja ameriške kripto predpise
Naslednji članekTVL podjetja Huobi Eco Chain se je povzpel na 2,7 milijarde USD, vendar dva DApps predstavljata 86% zaklenjenega premoženja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments