8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Latinsko Združene države so pripravljene na kriptovaluto — pokončno jo zmešajte z njihovimi stroškovnimi programi

- Advertisement -

Monopoli Web2, ki uspevajo pri izkoriščanju podatkov uporabnikov, obožujejo Fb in Google hang, kar je v zadnjih letih uvedlo generacijo široke centralizacije kibernetskega omrežja. Ta osredotočenost energije je omogočila ogromne deleže komunikacijskih in komercialno zaprtih platform, kar uporabnikom omogoča majhen nadzor nad tem, kako se zbirajo njihovi podatki.

Nastajajoče prepričanje, Web3, bo zagotovilo formulacijo za preusmeritev od centralizacije k kibernetsko omrežje začetnega vira. Najbolj posodobljena datoteka Andreessen Horowitz (a16z) je naletela na to, da bi to edinstveno digitalno gospodarstvo morda prav tako doseglo čudovito milijardo uporabnikov avtor 16. Če bo natančno izvedeno, bo decentralizirano kibernetsko omrežje uporabnikom omogočilo, da prevzamejo nadzor nad svojimi podatki in kričijo.

Medtem ko Web3 zagotavlja radikalno trgovanje s kibernetskim omrežjem in njegovo sposobnostjo zagotavljanja stroškov uporabnikom po vsem svetu, ključne ovire viseti premagati prej, kot je dolga pot tudi sprejeti množično.

Povezano: Brazilski predlog bi kripto plačila pošteno pravil in branil nejavne ključe

Ena nepogrešljiva ovira za množično sprejetje je pomanjkanje integracije lokalnih plačil, zaradi katerega visijo številne pobude Web3. Na primer, svetovna misija Web3, ki je v bistvu v bistvu s sedežem v Nemčiji, očitno ne označuje ali ponuja najbolj modnih stroškovnih rešitev za ljudi, ki prebivajo v Braziliji. Čeprav se zdi neumno, je sprejetje lokalnih stroškovnih rešitev, ki jih poznajo stranke v njihovih regijah, strateška odločitev, ki bi morda imela neskončen vpliv na uspešnem delu trga.

Oglejmo si, kako se lahko širijo pobude Web3. v latinščini ZDA in po vsem svetu s širitvijo lokalnih stroškovnih rešitev.

Mislene lokalne cenovne nastavitvePredlogi domačih stroškov so doma najbolj modne stroškovne vrste. Ti predlogi vključujejo digitalne denarnice, gotovinske bone, lokalna debetna omrežja, bančna nakazila, začetek izdajanja računov in druge globalno stare taktike za transakcije pri prodajalcih in na spletu. Brez tekočega obvladovanja lokalnih stroškov podjetja Web3 niso pripravljena zagotoviti dostopa do izbranih trgov po vsem svetu.

Nasprotno pa služiti globalni stranki s sprejemanjem lokalnih plačil ni preprost podvig, saj vsaka lokacija je naročena na zelo veliko izbranih najsodobnejših stroškovnih rešitev in regulativnih potreb. Pobude Web3 nenehno ne zagotavljajo pošteno pravilne infrastrukture za doseganje globalnega občinstva v velikem obsegu.

Eden najbolj svežih latinskoameriških trgov za pobude Web3 je Brazilija, saj njeni volivci sprejemajo digitalne transakcije prej kot v katerega koli drugega naroda. Brazilija je razmišljala o širokem prevzemu svojega hitrega priznavanja stroškov po vsej državi PIX, ki ga izvaja brazilska centralna denarna institucija v 16. Da bi podjetja Web3 dosegla te gledalce, morajo oblikovati formulacijo, da se združijo z lokalnimi bankami in ohranijo v skladu z lokalnimi smernicami.

Povezano : High Latin The usa shipping app to simple rep crypto

COVID-16 je pospešil digitalno preobrazbo v skoraj vsakem kotičku okolja. V Mehiki se vse pogosteje uporablja SPEI, priprava za podstandardne poravnave stroškov v resničnem času, ki jo je ustvarila denarna institucija Mehike. Podjetja lahko izkoristijo programe, ki jim je všeč SPEI, tako da odkrijejo formulacijo za sodelovanje s centralnimi bankami ali uporabijo tretjo priložnost, da se namesto njih povežejo z bankami.

Poleg tega sta pandemija in vzpon brezstičnih plačil poudarila pomen vsestranskih stroškovnih rešitev. Spletni predlogi stroškov so v latinščini vse bolj priljubljeni. Na primer, mehiški prodajalec udobja OXXO fair fair je danes lansiral bančno aplikacijo, ki v bistvu temelji na vavčerjih in uporabnikom omogoča plačilo komunalnih storitev in spletnih nakupov, ki se zdaj ponaša z več kot 1,6 milijona uporabnikov. Ohranjanje na tekočem z edinstvenim razvojem plačilnega okolja je v resnici omembe vredno za služenje strankam in ohranjanje tempa s konkurenco.

Ustanovitev imejte vero in zvestoboNa množici svetovnih lokacij v latinščini ZDA ljudje živijo, da sprejmejo kripto v upanju na boljšo finančno prihodnost. Najsodobnejši pogled je naletel na to, da so Latinski ljudje v bistvu najbolj naklonjeni kripto v primerjavi s katero koli drugo lokacijo po svetu. Za gibanje Web3 bi verjetno obstajala široka priložnost, da izrazi globoko zaupanje latinskoameriškemu ljudstvu, ker jim centralizirana naprava ni uspela.

Domača plačila so prehod do pridobivanja kupcev in zvestobe. Za uspešen vstop na edinstvene trge boste želeli dodeliti hitro integracijo z vsemi povezanimi valutami. To se konča z edinstvenimi konverzijami končnega uporabnika in povečanimi stroški uspeha, kar gradi zvestobo in zaupanje lokalnega občinstva.

Izboljšanje strokovnega znanja uporabnikov Splošno prepričanje je, da je potrebno delo za racionalizacijo uporabniškega strokovnega znanja v Web3. Kar zadeva plačila Web3, si uporabniki prizadevajo za hitre, poučne transakcije pri oblikovanju stroškov po svojih željah. Pobude Web3 lahko pridobijo uporabniško strokovno znanje tako, da stranke sestavljajo zgradbo, kakršno so, in govorijo njihov jezik.

Povezano: Bitcoin bankomat, nameščen pri gradnji mehiškega senata

Načini za izboljšanje stroškovnega strokovnega znanja uporabnikov vključujejo poenostavitev dodelitve vkrcanja in zagotavljanje značilne osredotočenosti kupcev. Obveščanje uporabnikov o vsakem koraku formulacije, tako da so prepričani, da se njihovi stroški obdelujejo, bo zagotovilo, da morda ne bo zmede ali bojazni.

Web3 je nem v povojih in vlaga vedno več truda v njegovo najbolj posodobljeno obvestilo. Vendar pa bo izpolnitev potrebne skrbnosti, ki je potrebna za poglobitev infrastrukturnih integracij po vsem svetu, sprožila neskončne verjetnosti in se na nek način spremenila v predloge, da se ljudje družijo, opravljajo transakcije in požirajo podatke.

Holger Arians je izvršni direktor podjetja Banxa, dobavitelja infrastrukture vrednosti in skladnosti za svetovno kripto alternativo.

Ta članek je namenjen modificiranim podatkovnim zmožnostim in ni več namenjen in ga morda ne bi več jemal kot pošteno pravilen nasvet ali nasvet o financiranju. Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj, so izključno ustvarjalčevi in ​​ni več nujno, da sodijo ali pomenijo stališča in mnenja Cointelegrapha.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -