19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Latinskoameriške države gledajo na sprejetje bitcoinov po sprejetju zakona o bitkoinih v...

Latinskoameriške države gledajo na sprejetje bitcoinov po sprejetju zakona o bitkoinih v Salvadorju

Latin American Countries Eye Bitcoin Adoption After El Salvador Passed Bitcoin Law

Številni zakonodajalci v latinščini Ameriške države so izrazile zanimanje za bitcoin, potem ko je Salvador sprejel zakon, s katerim je kriptovaluta postala zakonito plačilno sredstvo. Med te države spadajo Paragvaj, Argentina, Panama, Brazilija in Mehika. Tonga in Tanzanija naj bi prav tako izrazili zanimanje za bitcoine.

Več držav je sprejelo Bitcoin

Potem ko je Salvador skupaj z ameriškim dolarjem sprejel zakon, s katerim je bitcoin postalo zakonito plačilno sredstvo, je vedno večje število zakonodajalcev v sosednjih državah bodisi izrazilo zanimanje za podoben ukrep bodisi lasersko oko njihove slike profila na Twitterju.

Meme z laserskimi očmi se je od februarja preplavil skozi skupnost bitcoinov, pri čemer je osnovni pomen tega, da je vsak, ki si nadene oči, lasersko osredotočen na ceno bitcoinov, ki narašča na , 000. Politiki, znane osebnosti in vlagatelji so se pogostili in na svoje profilne slike postavili laserske oči.

Gabriel Silva, poslanec v Panami, je v tvitanju čestital El Salvadorju, ko je bil sprejet zakon o bitcoinih. »Dobra novica za Salvadorja, ki vlado Paname poučuje o podjetništvu in tehnologiji. Razmišljati moramo čez kanal in proste cone, staviti na ekonomijo znanja, kakovostno izobraževanje za vse in spodbujati nova podjetja. ” Poudaril je:

To je pomembno in Paname ne moremo zapustiti. Če želimo biti resnično tehnološko in podjetniško središče, moramo podpirati kriptovalute. Pripravili bomo predlog za predstavitev na skupščini.

Carlitos Rejala, kongresnik in državni poslanec Paragvaja , je pozval svojo vlado, naj sprejme podobne ukrepe kot Salvador. Ko je na svojo profilno sliko postavil laserske oči, je tvitnil: “Kot sem že davno rekel, mora naša država napredovati z novo generacijo. Prišel je trenutek, naš trenutek. «

Fábio Ostermann, izvoljeni poslanec v zakonodajni skupščini v Rio Grande do Sul v Braziliji, je lasersko oko postavil tudi na svojo profilno sliko. Namestnik Argentine Francisco Sánchez je na svojo profilno sliko začasno postavil tudi laserske oči in tvitnil: “Ne morem verjeti, ampak tako je.”

Komentiranje rastočega seznama držav, ki se zanimajo za bitcoin po sprejetju zakona o bitcoinih v Salvadorju, je Tyler Winklevoss, soustanovitelj borze kriptovalut Gemini, prejšnji teden tvitnil:

Najprej vas ignorirajo, nato pa nenadoma Paragvaj, Argentina, Panama, Brazilija, El Salvador, Nikaragva sprejmejo bitcoin.

Številni zakonodajalci v Mehiki so na svoje profilne slike postavili tudi laserske oči, vključno s senatorko Indiro Kempis, ki je na tvit Tylerja Winklevossa odgovorila z emoji mehiške zastave. Poleg tega je senator Eduardo Murat Hinojosa napovedal načrte za predložitev regulativnega predloga o kriptovalutah pred nacionalno zakonodajno vejo. Prejšnji teden je tvitnil:

V spodnjem domu Mehike bom promoviral in predlagal pravni okvir za kriptovalute.

Nekatere druge države, ki so izrazile zanimanje, so polinezijska država Tonga in vzhodnoafriška država Tanzanija. Predsednica Samia Suluhu Hassan je Tanzanijsko centralno banko pozvala, naj si začne prizadevati za olajšanje široke uporabe kriptovalut v državi. V Tongi je Lord Fusitu’a, član parlamenta Kraljevine Tonga, zagovornik bitcoinov. Na svoji profilni sliki v Twitterju ima laserske oči in se je udeležil srečanja na Twitterju z bitcoinerji, da bi razpravljal o tem, kako lahko njegova država izkoristi kriptovaluto.

El Salvador bi lahko postavil trend držav sprejemanje bitcoinov. JPMorgan je pred kratkim dejal, da bi lahko države s “podobnim položajem” sledile koraku Salvadorja, da bi bitcoin postalo zakonito plačilno sredstvo. Medtem Mednarodni denarni sklad (IMF) pravi, da vidi pravna in ekonomska vprašanja v zvezi s to potezo Salvadorja.

Ali menite, da bo več držav postalo bitcoin zakonito plačilno sredstvo, kot je Salvador? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

G7 Leaders Ask Russia to Urgently Identify Those Who Abuse Cryptocurrency in Ransomware Attacks

Dutch Official Predicts Crypto Market Crash, Says 'the Netherlands Must Ban Bitcoin Now'

Oznake v tej zgodbi

afriške države, Argentina, sprejemanje Bitcoinov, račun za bitcoin, zakon o Bitcoinih, zakonito plačilno sredstvo za Bitcoin, Brazilija, Salvador, latam, LATAM-ZDA, Mehika, Nikaragva, Panama, Paragvaj

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativne narave samo za namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments