19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Latinskoameriško telekomunikacijsko podjetje sprejema kripto plačila prek BitPay

Latinskoameriško telekomunikacijsko podjetje sprejema kripto plačila prek BitPay

GoldConnect bo lahko prek svoje nove platforme LatamConnect obdeloval kripto transakcije v Bitcoin, Ether in drugih digitalnih sredstvih.

2555 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Latin American telecom company accepts crypto payments through BitPay

Latinskoameriški veletrgovec na področju telekomunikacij GoldConnect je v torek sporočil, da bo strankam omogočil plačevanje s kriptovalutami prek plačilnega procesorja BitPay, kar pomeni še en pomemben mejnik v objemu Bitcoina (BTC) v regiji. Kripto plačila lahko izvedete neposredno prek LatamConnect, platforme, ki se neposredno poveže z BitPay. Kripto plačila, opravljena prek BitPay, se poravnajo v lokalni fiat valuti.

GoldConnect je dejal, da njegov objem kriptoplačil odraža naraščajoče povpraševanje po takih storitvah v Latinskoameriške in karibske države, v katerih deluje.

“Kot moteč ponudnik telekomunikacij v regiji LATAM moramo nenehno sprejemati najnovejše tehnologije in poslovne metode za izboljšanje interakcije in izkušenj naših strank,” je dejal Jeremy Villalobos, glavni operativni direktor GoldConnect.

Shaun Worley, podpredsednik BitPay, je dodal:

“GoldConnect se zaveda, da lahko kripto preoblikuje veleprodajno telekomunikacijsko industrijo, tako da plačila hitreje, varneje in ceneje v svetovnem merilu.”

Latinska Amerika postaja leglo za kriptovalute. Nedavno je El Salvador postal prva država na svetu, ki je Bitcoin priznala kot zakonito plačilno sredstvo, s čimer je postavila temelje za množično Politični predstavniki iz več držav, vključno z Brazilijo in Panamo, so izrazili zanimanje za sprejetje Bitcoinov.

Povezano: Sprejemate Bitcoin standard? El Salvador se zapisuje v zgodovinske knjige

Kot je poročal Cointelegraph, je Bitso nedavno postal prva borza kriptovalut v Latinski Ameriki. Bitso je potreboval šest let, da je pripeljal milijon uporabnikov in še enega 10 mesecev za registracijo 2 milijonov, kar poudarja strmo krivuljo posvojitve med 2020 – 2021 bikovski trg.

Prejšnji članekKripto odnos z Elonom Muskom: veleposlanik ali odgovornost?
Naslednji članekSotheby's bo ponudil izvorno kodo svetovnega spleta kot NFT

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments